Mooi

Heel mooi en elegant tasje

Snelle levering, mooie kwaliteit

Op maandag oorbellen besteld die dinsdag werden afgeleverd. De kwaliteit is prima voor een mooi prijsje. Alleen had ik de oorbellen ietsjes groter verwacht: hoewel de aangegeven afmeting de binnendiameter had moeten zijn (oorringen) blijken ze toch iets kleiner.

Nette service

Er wordt hoed aandacht besteed aan de producten, keurig verpakt en altijd een leuk kaartje erbij in met een vriendelijk woord. Daar wordt het persoonlijk van. Erg fijn. Verder alles keurig .

Geweldig zoals altijd.

Snel geleverd en perfect in orde. Van een van het vorige paar evil eye oorbellen was de pushpin afgebroken. Reparatie onmogelijk dus had ik nog een oorbel. Nu een nieuw paartje gekocht ik ben weer compleet met 1 reserve. Ik ben dol gelukkig.

Leuke collectie (earcuffs) met een snelle, verzorgde service !

Ik was blij verrast met de ruime keuzemogelijkheid van earcuffs in de collectie van My Unique Style. Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar oorversieringen, waarbij je geen gaatjes in je oren nodig hebt. In de collectie van My Unique Style vond ik al snel mooie items, die ook nog eens betaalbaar zijn!

Fijne webshop!

Alle sieraden die ik besteld heb, heb ik netjes binnen gekregen in nette cadeaudoosjes en met persoonlijk bedankje. Twee artikelen waren niet voorradig (oorbellen en ketting) en daarvoor kon ik een reminder aanvragen. Ik zou een mailtje krijgen als ze weer binnen waren. Netjes gebeurd met link naar de artikelen, netjes geleverd. Prachtige sieraden, heel erg blij mee!!

Een prachtige ring en top service

Snelle levering en service. De ring ziet er mooi uit. Top!

Amazing!

The delivery was super fast even when I had text that needed to be engraved! Ordered at 16:00 o'clock and got it the next morning!

Super fijn besteld, snel en makkelijk. Kreeg als verrassing een leuk kaartje erbij en een code!

Goede en snelle service

Het bestellen van de items ging snel en duidelijk. De levering kwam zoals van te voren aangegeven, en vrij snel.

Bij het openen van 3 ringetjes, waren ze meteen kapot.

Bij het openen van 3 ringetjes, waren ze meteen kapot. De aansluitingen (pinnetjes) zijn te lang, dus bij kracht zetten om ze te openen, breken ze af. De ringetjes die niet kapotgingen, zijn onmogelijk om in de sluiting te krijgen (omwille van hun te lange pinnen. Wel fijne verpakking en leuke kaart. Jammer.

Geweldige sieraden en een snelle levering!

Leuke (nep)piercings besteld. Precies zoals op de afbeeldingen. Mooi!

Sieraden waren snel in huis. Volgende levering gratis als je nog iets zou willen bestellen. Mooi zilver. Blij mee!

Duidelijk, goede afhandeling, snel

Mijn bestelling verliep duidelijk, de afhandeling is goed en snelle levering.

mooie aparte sieraden

snelle levering- houden zich aan de afspraak- mooie verpakking- persoonlijk

Mooi, snel en vriendelijk

De website is zeer overzichtelijk. Je vindt alles snel terug. De juweeltjes worden beschreven zoals ze daadwerkelijk zijn . De foto’s zijn mooi en uitnodigend. Wanneer het pakje arriveert, zit er steeds een kaartje bij met een persoonlijk woordje van de eigenaars. Zeer fijn webshop met betaalbare, mooie juwelen! Een echte aanrader ☺️

Snelle levering en netjes verzorgd

Leuke sieraden, snelle levering en netjes verpakt. Top !

Leuke site. Met veel leuke oorbellen! En snelle levering.

mooie kwaliteit

Heb mijn bestelling zeer snel ontvangen, en ben zeer tevreden over de kwaliteit en bij de levering zat er ook een kaartje bij met een bedankingwoord, is super lief en is zeer zeldzaam om zoiets te ontvangen.

Prachtige sieraden, snelle levering, goede service

Snelle levering en leuke korting gekregen

Leuke site. Ook up to date en voor iedereen wel wat bij

Snelle afhandeling en product klopt met de site

De producten klopten zoals het beschreven stond op de site. Ze werden snel en goed afgeleverd thuis.

Leuke dingen snel in huis prima tevreden zal ik zeker nog eens bestellen.

Goede site,snelle levering kom ik zeker nog wel eens op terug,zal het bekende vertellen.

Top bedrijf

Leuke sieraden voor mooie prijzen. En super snelle service. Regelmatig iets gekocht, ook voor cadeautjes word altijd mooi verpakt. Een aanrader dus.

Mooie sieraden en goede service via de chat gehad.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk