Duidelijk, goede afhandeling, snel

Mijn bestelling verliep duidelijk, de afhandeling is goed en snelle levering.

mooie aparte sieraden

snelle levering- houden zich aan de afspraak- mooie verpakking- persoonlijk

Mooi, snel en vriendelijk

De website is zeer overzichtelijk. Je vindt alles snel terug. De juweeltjes worden beschreven zoals ze daadwerkelijk zijn . De foto’s zijn mooi en uitnodigend. Wanneer het pakje arriveert, zit er steeds een kaartje bij met een persoonlijk woordje van de eigenaars. Zeer fijn webshop met betaalbare, mooie juwelen! Een echte aanrader ☺️

Snelle levering en netjes verzorgd

Leuke sieraden, snelle levering en netjes verpakt. Top !

Leuke site. Met veel leuke oorbellen! En snelle levering.

mooie kwaliteit

Heb mijn bestelling zeer snel ontvangen, en ben zeer tevreden over de kwaliteit en bij de levering zat er ook een kaartje bij met een bedankingwoord, is super lief en is zeer zeldzaam om zoiets te ontvangen.

Prachtige sieraden, snelle levering, goede service

Snelle levering en leuke korting gekregen

Leuke site. Ook up to date en voor iedereen wel wat bij

Snelle afhandeling en product klopt met de site

De producten klopten zoals het beschreven stond op de site. Ze werden snel en goed afgeleverd thuis.

Leuke dingen snel in huis prima tevreden zal ik zeker nog eens bestellen.

Goede site,snelle levering kom ik zeker nog wel eens op terug,zal het bekende vertellen.

Top bedrijf

Leuke sieraden voor mooie prijzen. En super snelle service. Regelmatig iets gekocht, ook voor cadeautjes word altijd mooi verpakt. Een aanrader dus.

Mooie sieraden en goede service via de chat gehad.

Perfect!

Mooi assortiment, goede service en fijn mail contact!!!

Uitstekend kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en prima klantenservice.

Leuke website vol met leuke hebbedingetjes!!

Zoals de titel het al zegt, hele leuke hebbedingetjes!! Verder geen negatieve punten

Altijd snel, goede kwaliteit

Ik krijg mijn bestelling altijd snel, in een mooi doosje én met een lief kaartje erbij. Alles tot in de puntjes verzorgd dus ! Ik ben tevreden.

Net dat beetje extra!

Hartstikke leuke webshop, mooie producten, ketting van mijn bestelling zat in mooi sieradendoosje én vooral de handgeschreven kaart bij de bestelling was superleuk en origineel!

Snelle levering! Mooi aanbod van verschillende juwelen. Steeds een kortingscode bij een levering voor de volgende keer.

Super goed ervaring

Juiste en snelle levering. Duidelijke communicatie via mail

Goede service en persoonlijke aandacht.

Reageren snel, denken mee en leveren mooie spullen.

Betrouwbaar en kwalitatief

Betrouwbaar bedrijf met kwalitatieve produkten. De site is overzichtelijk en de sieraden worden er waarheidsgetrouw afgebeeld. De sieraden worden snel en goed verpakt geleverd en de communicatie met het bedrijf is klantvriendelijk. Bij elke bestelling zit een handgeschreven bedankkaartje wat de klantvriendelijkheid bij MyUniqueStyle in tijden van eerder anonieme webshops onderstreept. Ook steeds een leuke korting voor een volgende bestelling. Terugkerende klanten worden dus beloond! Ik draag de sieraden van MyUniqueStyle met veel plezier!

erg tevreden!

Ik ben erg tevreden over mijn armbandje to the moon and back! Erg fijn geholpen via de chat op de website. Snelle levering. Ik geeft het een 9! Erg mooi subtiel armbandje. Netjes gegraveerd. 1 klein min puntje de bedeltjes zakken steeds naar de onderkant. Ik had gehoopt dat de bolletjes aan het armbandje dit zouden verminderen. Maar ondanks dat wel enorm blij mee!

Zeer snelle bezorging

Vandaag besteld, morgen in huis!

Fijn!

Snel binnen gekregen en erg betaalbaar, ben voor nu erg blij met mijn bestelling

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk