Perfect!

Mooi assortiment, goede service en fijn mail contact!!!

Uitstekend kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en prima klantenservice.

Leuke website vol met leuke hebbedingetjes!!

Zoals de titel het al zegt, hele leuke hebbedingetjes!! Verder geen negatieve punten

Altijd snel, goede kwaliteit

Ik krijg mijn bestelling altijd snel, in een mooi doosje én met een lief kaartje erbij. Alles tot in de puntjes verzorgd dus ! Ik ben tevreden.

Net dat beetje extra!

Hartstikke leuke webshop, mooie producten, ketting van mijn bestelling zat in mooi sieradendoosje én vooral de handgeschreven kaart bij de bestelling was superleuk en origineel!

Snelle levering! Mooi aanbod van verschillende juwelen. Steeds een kortingscode bij een levering voor de volgende keer.

Super goed ervaring

Juiste en snelle levering. Duidelijke communicatie via mail

Goede service en persoonlijke aandacht.

Reageren snel, denken mee en leveren mooie spullen.

Betrouwbaar en kwalitatief

Betrouwbaar bedrijf met kwalitatieve produkten. De site is overzichtelijk en de sieraden worden er waarheidsgetrouw afgebeeld. De sieraden worden snel en goed verpakt geleverd en de communicatie met het bedrijf is klantvriendelijk. Bij elke bestelling zit een handgeschreven bedankkaartje wat de klantvriendelijkheid bij MyUniqueStyle in tijden van eerder anonieme webshops onderstreept. Ook steeds een leuke korting voor een volgende bestelling. Terugkerende klanten worden dus beloond! Ik draag de sieraden van MyUniqueStyle met veel plezier!

erg tevreden!

Ik ben erg tevreden over mijn armbandje to the moon and back! Erg fijn geholpen via de chat op de website. Snelle levering. Ik geeft het een 9! Erg mooi subtiel armbandje. Netjes gegraveerd. 1 klein min puntje de bedeltjes zakken steeds naar de onderkant. Ik had gehoopt dat de bolletjes aan het armbandje dit zouden verminderen. Maar ondanks dat wel enorm blij mee!

Zeer snelle bezorging

Vandaag besteld, morgen in huis!

Fijn!

Snel binnen gekregen en erg betaalbaar, ben voor nu erg blij met mijn bestelling

Super snel!

Snelle levering, super blij mee!

Prachtig hartjes armband!

Heb voor een hartsvriendin en mijzelf twee zilveren armbandjes met hartjes besteld. Wat zijn ze mooi! Mijn vriendin gaat door een zeer moeilijke en onzekere fase in haar leven en ook al ben ik er fysiek niet, zo weet ze dat ik aan haar denk als ze het moeilijk heeft en ben ik toch een beetje bij haar. Ze was ontroerd en er super blij mee! #dankbaar

super mooie juwelen en snelle bezorging

Mooie juwelen voor een correcte prijs. De maten van de ringen kloppen ook en passen perfect! de juwelen zitten in een handig doosje waar je ze in kunt bewaren. Zeker de moeite waard om iets te bestellen.

Goede service en snelle levering

Super mooie sieraden

Super bedrijf. Mooie sierraden en snel.geleverd. Gewoon top!

Goede communicatie bij bestellen, versturen en een attent kaartje bij de levering.

Heel goed, goed product en een leuke verzending.

Ik ben erg blij met het product! het zat in een leuk doosje met een kaartje erbij. Dat vind ik sowieso altijd heel erg leuk, want het maakt het wat persoonlijker. Dus ik ben erg tevreden.

Erg goed!

Leuk aangekomen inclusief het doosje! Het armbandje zelf mooier dan ik had verwacht. Alles is naar wens👍🏻👌🏼

Prettige ervaring zover het bedrijf daar invloed op heeft.

De website heeft een fijne uitstraling. Bestellen en betalen is gemakkelijk en je krijgt goede feedback/feedforward via de email. Helaas kwam mijn pakketje een dag later dan vermeld bij mij aan, maar ik kan mij voorstellen dat dit bij de postbezorger kan liggen en jullie hier niet altijd invloed op hebben. Het handgeschreven kaartje geeft een persoonlijke ervaring en het product was netjes verpakt. Helaas was mijn product (https://www.myuniquestyle.nl/conch-piercing-goldplated.html) niet helemaal naar wens. Dit omdat ik ben uitgegaan van de afbeelding en niet goed heb gekeken naar het aantal mm. Uiteindelijk is het ringetje helaas veel te groot en zit deze niet mooi om mijn oor. Wat mijn ervaring had verbeterd was als er meer afbeeldingen beschikbaar waren geweest en/of verschillende maten van de piercing.

Prachtige sieraden en goede service!

Ik wilde een ring bestellen, helaas was deze niet op voorraad. Enkele dagen later kreeg een mailtje dat de voorraad weer was aangevuld, dus direct besteld. De volgende dag al in huis in een mooi doosje! Super blij mee 😁😁

Een top ervaring!

Oorbellen zijn makkelijkste vinden, alles staat duidelijk aangegeven op de site en word super snel geleverd! Sieraden zijn van goede kwaliteit en worden geleverd in een mooi sieradendoosje.

Een hele mooie ring

Heel erg blij mee