Super snelle levering

Super snelle levering. Ziet er top uit ik heb al vaker op deze webshop besteld. Zit altijd netjes in een doosje. Top service Mvg Angelique

Super!!

Snelle service, word goed op de hoogte gehouden via de mail Gelijk al 10% korting!! Keurig geleverd!!

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Prima kwaliteit, snelle bezorging, service +

Helemaal zoals het bedoelt is

Snelle levering mooi verpakt en wat ik ook erg belangrijk vind het zijn echt de oorbellen van de foto zien er prachtig uit

Snelle levering, mooie ketting in een superleuk lichtroze doosje echt perfect als cadeautje al meteen om te geven dan. Leuk geschreven kaartje erbij helemaal top

Mooie sieraden!

Mooie sieraden tegen een mooie prijs. Soms zijn de ringetjes van de oorbellen erg klein en een beetje slap waardoor je ze niet dicht krijgt. Bij 1 oorbel heb ik hierdoor het hangertje verloren. Maar andere oorbellen en zeker de ringen en kettingen zijn prachtig. Zeker een aanrader.

Snel en efficiënt

Snelle en efficiënte bestelling en levering!

Prachtige producten en heel persoonlijk!

Ik ben zo blij als ik bij jullie heb besteld! Jullie hebben prachtige producten van uitstekende kwaliteit en ze worden altijd geleverd met een kaartje en een bedankje erbij! Zeker een aanrader!

Super service!

Nu 2 keer oorbellen besteld en heel erg tevreden. Netjes bericht over je bestelling en verzending en kwaliteit is heel erg goed. Helemaal geen last van mijn oren met dragen terwijl ik dat normaal gesproken wel heb. Helemaal blij!

perfect

vlotte & snelle service, een aanrader

Oorbellen ringen en teenringen gekocht en allemaal zoals beloofd. Prachtig

Aankopen prachtig. Goed geleverd met ook nog een leuke kaart erbij Een aanrader

Top materiaal

Meestal als ik gouden sieraden koop, komt de kleur niet overeen met de foto. Waardoor ik vaak teleurgesteld ben. Na het resultaat te zien heb ik direct opnieuw een bestelling geplaatst.

Prima site en afhandeling

Leuke site en goede communicatie. Artikelen waren snel verzonden! (Helaas had de post het verkeerd geleverd masr dat is buiten my unique style om). Heel erg blij met de oorbellen! Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Netjes

Goede service, snel en netjes geleverd. Goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering, fijn dat je de keuze krijgt brievenbus of pakketje en erg overzichtelijk!

Hele mooie sierraden! En snelle levering gewoon door de brievenbus. Goede foto's. Ik zou graag nóg meer foto's willen zien waar de sierraden door een model gedragen worden.

Je word heel blij!

Blij.. Het begon al toen ik op de site kwam, ik werd er meteen heel blij van. De site ziet er goed uit, het is overzichtelijk, en alles is goed te zoeken waar je naar op zoek bent. Van heel veel sieraden werd ik gelukkig en ik maakte gelijk al gebruik van mijn verlanglijstje. Ik koos uiteindelijk voor een earcuff twist. Meerdere mogelijkheden om het pakje te verzenden en snel thuisbezorgd. Ik koos voor een enveloppakket. Deze viel 2 dagen na mijn bestelling op de deurmat. Leuk verpakt in een doosje en een leuk kaartje erbij. Ik werd niet allleen heel blij van mijn nieuwe aanwinst maar het kaartje erbij maakte het zo persoonlijk dat ik dat nog bijna het leukste vond. Blij dus :)

Het door mij bestelde pakketje kwam op tijd en precies wat ik er van wereachte.

ik heb goede ervaringen met my Unique style. Elke keer als ik wat bestel komt het snel en is het ook wat ik besteld heb.

SUPER

Heel leuke juweeltjes en mooie kwaliteit. Wat ook leuk is, als je het pakketje aankrijgt dat er een persoonlijke boodschap voor u is.

Mooie sierlijke items

Mooie sierraden precies zoals op de website staan weergegeven. En een snelle levering met persoonlijke boodschap, superleuk!

stijlvol assortiment, goeie prijs, snelle levering

Ik was op zoek naar een eenvoudige earcuff met een oorbel en kettinkje. Op My Unique Style vond ik wat ik zocht, en veel meer dan dat. Wat een prachtige collectie, echt zilver, verfijnd, apart, enorme keus, en betaalbaar. Heb zoveel moois gezien, dat ik er een verjaardagsverlanglijstje van heb gemaakt, in allerlei prijsklasses. Echt blij mee, omdat ik de laatste jaren niet goed meer wist wat te antwoorden aan familie en vrienden als ze vroegen wat ik wilde.... Ik ben fan.

Hele mooie leuke goede sieraden en snelle levering

Mooi, overzichtelijke site. Met een snelle levering en goede service. Met een geschreven kaartje erbij maakt het een stuk persoonlijker, heel leuk.

Perfecte service, prachtige artikelen en snelle, keurige levering!

Zoals altijd een heerlijke winkel met een groot, mooi assortiment, en alles van bestelling t/m levering tot in de puntjes verzorgd!

Kan niet beter!

Bestellen, verzending en de producten; allemaal meer dan prima. Alles is duidelijk en de oorbellen zijn erg mooi, ze zaten ook in een mooi doosje.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk