Goede kwaliteit en een goede service!

De dames van de hulpdiensten antwoorden zeer snel en ik kreeg mijn product ook snel toegezonden

Goede service!

Goede communicatie en snelle levering!

Staat prachtig!

Door de de verschillende oorbellen te combineren, ziet het er stoer maar toch chique uit. Heel leuk samen, ben er blij mee 😊

Snelle en vriendelijke clantenservice!

Besteld en er was vertraging op het bezorgen. Wel een snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. Wel nergens een trackcode zien staan?

Correct

De levering verloopt ontzettend vlot en wat je ontvangt voldoet aan hoe het weergegeven en afgebeeld wordt op de website! Voor herhaling vatbaar dus! #happycustomer

Snelle en prima levering

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel en ben zeer tevreden. Het juiste artikel geleverd en zeer snel

Bij "My Unique Style" vind ik dus echt m'n stijl en dat maakt me blij...grins

Echt een goede site en ook goede prijzen, de service kan niet beter zijn en de levering....ja die was dus echt heel snel. De ring is zoiets van mooi, kan niets anders zeggen.

Ear cuff gekocht

Mooie ear cuff, de bestelling kwam al snel binnen. Goede service.

Super leuke artikelen

Mooie en grote keuze aan oorbellen. Gemakkelijk te bestellen. Leuk om bij aankomst van mijn pakketje een kerstkaartje te vinden bij mijn aankoop. Heel erg bedankt voor de goede service!

Leuke sieraden die voldoen aan mijn verwachting!

Een snelle levering van de sieraden van mijn keuze die helemaal voldoen aan mijn verwachtingen.

Precies zoals op de foto

Oorbellen waren netjes verpakt en precies zo als op de foto. Het is mooie kwaliteit en ik zal er snel weer bestellen.

Goed kwaliteit, precies zoals op de foto

Goed op de hoogte gebracht door mails en snel binnen

Fijn

Goede ervaring, snelle levering en reactie op berichten. Fijn als iets niet op voorraad is je een mail krijgt als het wel weer op voorraad is en vanuit die mail gemakkelijk het item kan bestellen. Ik ben erg positief, goede klantenservice. Ik ga hier vaker wat bestellen, mooie producten ook.

Uitstekende levering

Zeer tevreden Snelle levering en precies zoals verwacht. Netjes verpakt

Mooie site en fijne sieraden.

Mijn bestelling ervaar ik mooi fijn Karma ketting draagt ook fijn . Mijn hartjes armband moet eerdaags komen . Goede en snelle verzending.

Vriendelijke en snelle service

Ik heb een goede ervaring gehad met uniquestyle. Bij mij had ik iets verkeerd besteld en ze waren zeer flexibel om dit te veranderen. Verder heb ik ondanks de feestdagendrukte snel antwoord gekregen en mijn pakje zelf heb ik ook snel ontvangen!

Mooie niet te dure producten EN ook nog snel geleverd!

Nog geen pakket ontvangen

Ik heb nog geen pakket ontvangen en krijg geen reactie. Jammer! Wel betaald

Prachtig

We hadden een armbandje ‘i love you to the moon and back’ voor onze dochter gekocht, die een half jaar op reis gaat. In het bedeltje onze initialen laten graveren. Een prachtig cadeautje!

Goede service!

Had envelop gekozen als verzendmethode maar kreeg het toch netjes als brievenbuspakketje met een Track en Trace code. Kreeg er ook een leuk handgeschreven kaartje bij als bedankje. Dit maakt het toch wat persoonlijker en ik zal hier zeker weer wat kopen in de toekomst!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, kreeg alles snel toegestuurd, in mooi doosje met een lieve kaart erbij. Fijn.

Super leuke sieraden geleverd met snelle service!

Ik heb al vele malen sieraden besteld bij MyUniqueStyle, allereerst omdat ze super leuke, unieke en mooie sieraden voor een betaalbare prijs hebben. Daarnaast hebben ze een super snelle service, de bestelling wordt altijd keurig en op tijd geleverd. En als ik vragen heb, krijg ik ook heel snel een duidelijke reactie. Kortom; op naar de volgende bestelling!

Mooie sieraden snel in huis

Ik heb inmiddels al meerdere sieraden bij MUS besteld: . de kwaliteit is en blijft erg mooi, de foto’s zijn duidelijk en de communicatie en levering zijn vriendelijk en snel.

Snelle levering, prachtige ringen , 5 Sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle levering, prachtige ringen, mooi verpakt in een mooi doosje , ik ben zeer tevreden, nu 3 x besteld en ik zal in de toekomst zeker weer bestellen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede en mooie producten, fijne site, snelle service

Leuke site/app, overzichtelijk. De producten zijn van goede kwaliteit. De service is top, super snelle verzending. Ook het contact per mail is prettig. De dames zijn ook snel met beantwoorden. Alles bij elkaar genomen : top, ga zo door !

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk