Snelle levering en goede informatie over de bestelling.

Snel &mooi

Snelle service, mooie sieraden!

Snelle verzending en fijne website!

Duidelijke omschrijving bij de producten op de website, verzending was zeer snel, had het de volgende dag al in huis! Een leuk handgeschreven kaartje er bij voor de persoonlijke touch. Ik ben heel tevreden!

Leuk persoonlijk kaartje bij bestelling! Goede en snelle service.

👌🏻

Mijn zusje en ik; blij blij blij!!! ❤️❤️❤️

Prachtig sieraad voor m’n zusje en mij!! Keurig op tijd bezorgd! Mooi verpakt! In één woord; BLIJ❤️

Hele mooie ear cuff en goede service

Op tijd bezorgd en een heel mooi sieraad!

Ik ben erg tevreden met het bestelde artikel. Daarbij vond ik de persoonlijke benadering, in de vorm van een handgeschreven kaart, in bij de bestelling heel super. Ik werd er helemaal blij van!

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ben benieuwd

Naar verwachting

Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden per mail wanneer de oorbellen zou ontvangen. De oorbellen zoals op de foto's. Goede kwaliteit. Blij met mn aankoop :)

Kei goed

Super leuke oorbellen besteld. Zoals er stond snel geleverd ondanks de feestdagen die er tussen zaten. Heel leuk verpakt in een goed sieraden doosje. De oorbellen zelf zijn zoals op de afbeelding heel erg erg leuk en van goede kwaliteit, alleen wat moeilijk om de sluiting dicht te krijgen!

Top service!

Ik had wat vragen, deze via de chat gesteld. Erg vriendelijk geholpen en daardoor ook de keuze gemaakt om hier te bestellen. Producten snel geleverd en zeker naar wens!

Goede kwaliteit, aardige mensen

Ik had wat vragen over hun oorbellen en ik kreeg binnen een minuut een goed antwoord wat me geholpen heeft. Mijn bestelling kwam snel en ziet er super uit! Ik ga hier zeker weer bestellen!

Mooie spullen Snelle levering Altijd een persoonlijk kaartje met de hand geschreven Mijn favoriete sieraden shop

Vriendelijk

Persoonlijk kaartje is top!

Goede producten voor een leuke prijs

Bestelling geplaatst en direct een bevestiging hiervan gekregen. Daarna ook snel verstuurd, waardoor het ondanks de feestdagen snel op de mat lag :-) Product is van goede kwaliteit en past perfect (ear cuff). Prijs-kwaliteit is goed. Erg tevreden!

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Zelfde als hierboven

Late bezorging, geen track & trace en beschadigd doosje

Twee mooie kettinkjes besteld voor samen €50, geen gering bedrag. De kettinkjes kwamen later dan de indicatie (en dus te laat voor onder de kerstboom), zonder track & trace, in een envelop waar 1 doosje zodanig beschadigd uit kwam dat ik het zo niet cadeau kon geven. Al met al best een flinke teleurstelling.

Snelle levering, leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij!

Snelle levering. Leuk, persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij! Netjes verpakt.

Waar voor je geld en precies als op de plaatjes!

Duidelijk en netjes

De informatie die je krijgt is duidelijk en ondanks de feestdagen was mijn pakketje er alsnog vrij snel. Het kwam mooi verpakt in een doosje en leek precies of de foto’s en omschrijving. Al met al een heel fijne ervaring!

Netzo mooi als op de foto!

De sieraden zaten per soort in een mooi roze sieradendoosje met een kussentje erin

Een mooie ring

Een overzichtelijke website. Snelle levering. De ring was verpakt in een mooi doosje en er zat een met de hand geschreven kaart bij met een persoonlijke boodschap. Erg lief!

Goede service en mooie kwaliteit

Goede service en mooie kwaliteit

In één woord: wauw!

Superblij met mijn bestelde oorbellen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mijn vriendinnetje is ook heel blij met haar lotus-oorknopje. We dragen er allebei 1 als teken van onze vriendschap ❤️. Ik ga zeker meer bestellen!

Mooie juwelen!

Mooie juwelen die niet irriteren aan mijn gevoelige oren! Fijne ringetjes die vlot in mijn oren gingen.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk