Goeie website, mooie en goede sieraden.

Nette website. Mooie sieraden, van goede kwaliteit. Aanrader.

Uiterst positief, super en snel

Ik heb op 23-12-2019 twee armbandjes besteld en deze per enveloppe laten verzenden. Later op de dag heb ik via de chat aan Soraya gevraagd of dit gewijzigd kon worden naar verzending via postpakket, ook omdat Soraya aangaf dat de kans dat het nog voor de Kerst zou aankomen veel groter zou zijn. En...………… 24-12-2019 tussen 12:00 en 12:30 werden de armbandjes afgeleverd !!!! Super goede, hulpvaardige en snelle service. Een 10 met een griffel. Dank jullie wel.

Goed en snel geregeld!

Prachtige ring!

Supersnelle service

Het artikel zoet goed uit. Mooi!!

Erg mooie eyecatchers! Ik heb ze gekocht voor mijn dochter van 11 jaar, ik weet wel zeker dat ik ze een keer ga lenen!! ;-)

Optimale service en produkten

Bij een produktiefoutje werd zonder problemen direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Recent nog supersnel en dus stipt bestelling ontvangen, met warm kaartje erbij.

Goede, snelle service

Leuke producten met goede snelle service. Alleen jammer als ik 2 dezelfde producten bestel ik deze in 1 in 1 cadeau doosje krijg. (Het doosje is wel heel mooi en leuk om het cadeau in weg te geven alleen nu moest ik nog 1 zonder doosje geven). Verder alles Top!

Duidelijk, snel, prachtig!

Mooie betaalbare sieraden! Erg leuke en persoonlijke verpakking mét briefje...

Mooie sieraden en een snelle service

Er was ruim voldoende keuze. Nadat ik het perfecte cadeau had gevonden werd er snel bezorgt en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Goede service, mooie producten

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Heel leuk met een persoonlijk kaartje geleverd.

Duidelijk eenvoudig simpel

Bestelling was een fluitje van een cent. Alles is eenvoudig in te vullen en krijg netjes een link zodat je je bestelling kan volgen. Er volgt ook keurig een mailtje als je pakketje is afgegeven op het bezorgadres. Kortom volgende keer bestellen we er gewoon weer.

Top!!

Leuke oorbellen en snelle levering!

Niets ontvangen

Niets ontvangen

Mooie sieraden snel geleverd

Precies zoals verwacht Snelle service Mooi verpakt

Verloren staafje

Ik had een gegraveerd staafje met bedeltje gekocht voor mijn vriendin. Nadat ze het een uur gedragen had bleek het staafje er af gevallen. Wij hebben geconcludeerd dat het staafje dus niet zo goed aan de ketting bevestigd was. Wij vinden dit zeer spijtig en zijn teleurgesteld omdat de gravering veel emotionele waarde had. Voor het overige was het wel een prachtig cadeau. Alleen zeer spijtig van het verlies.

Mooi afgewerkt product

Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je juweel verzonden is en wanneer je deze kan verwachten. Het armbandje zat in een mooi doosje en er zat een leuk gepersonaliseerd kaartje bij. Het armbandje oogt erg leuk en afgewerkt.

Zeer snelle levering.

Na mailtje omdat ik twijfelde of het wel met eigen coördinaten werd ingegraveerd, heel snel een mailtje met reactie terug gehad. Ketting ziet er mooi uit. Snelle levering. Zeer tevreden klant!

Prima zending. Mooi spul

Goede winkel.

Mooie, unieke sieraden en snelle levering!

Mooie en originelen sieraden. Zelf verschillende oorbellen besteld en zeer tevreden! Tevens een snelle levering.

Snelle levering, goede communicatie daarover, netjes verpakt. (Foto’s op de site komen meestal overeen met de werkelijkheid, soms lijkt iets groter op de foto’s)

SUPER goede service en mooie producten!

Ik had een ring besteld maar deze bleek toch te klein te zijn. Teruggestuurd om voor een grotere maat te ruilen. Deze maat was niet op voorraad en ze boden aan om me een mailtje te sturen als deze wél weer op voorraad is. Na een aantal weken kreeg ik een mailtje en heb de ring meteen weer besteld. Weer in een superleuke verpakking een prachtig sieraad ontvangen. Ga zo door!

Top, snel geleverd & prachtige sieraden!

In één woord grandioos! Top, snel geleverd & prachtige sieraden.

Erg klantvriendelijk en mooie sieraden

Ik vind het erg leuk dat jullie er een persoonlijke kerst kaart bij hebben gestuurd. En de oorbel is precies zoals op het plaatje. Heel mooi!!

Persoonlijke, top service!

De kwaliteit was boven verwachting en de persoonlijke service was heel fijn om te ervaren!

Het was OK , niet meer, niet minder

Ik heb een armband met bedeltjes en oorringen besteld als Kerstcadeau voor mijn vrouw. *Via de chat op de website werd ik goed en vlot geholpen. *Ik heb zelf moeten vragen via de chat of mijn bestelling in orde was omdat ik geen bevestiging kreeg via email. * Aantal dagen erna heb ik dan zelf om een bevestiging via mail moeten vragen. * Blijkbaar waren de bestelde artikelen pas 1 week na bestelling beschikbaar om te verzenden. Dit werd niet meegedeeld bij het afronden van de bestelling. * Armband valt dunner uit als verwacht. Vriendelijke groeten

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk