Goede kwaliteit en snelle levering

Bestellen ging zeer gemakkelijk en het kwam snel binnen

Positief ,

Vlot afgehandeld, snelle bezorging en absoluut mooie sieraden!

Goeie ervaring

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Hele mooie webshop!!!

Hele mooie en duidelijke webshop met veelte veel mooie dingen die in het echt bijna nog mooier zijn. De verzending loopt ook altijd heel netjes en snel en het contact verloopt ook heel erg fijn, kortom een zeer tevreden klant.

Snelle levering en altijd mooie items

Al een paar keer besteld en elke keer weer blij verrast met de snelle levering en kwaliteit van de artikelen.

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Na het bestellen heb ik een check gedaan per e-mail bij de klantenservice of mijn namen voor het bedeltje goed waren binnen gekomen. Ik kreeg snel een reactie met de mededeling dat namen volledig niet passen op deze bedeltjes maar wel de initialen. Hiermee akkoord gegaan en de volgende dag was de levering al binnen! Zeer netjes afgeleverd in een doosje en de gravering is heel netjes. Niet een standaard lettertype maar een mooie sierletter. My Unique Style is zeker een aanrader voor mooie betaalbare sieraden.

Snel, correct en supermooie spullen ❤️

Helemaal weg van de superleuke spullen, mooi verpakt, snel geleverd! Een echte aanrader!

Prima levering met een persoonlijk tintje.

Mooi product, levering op tijd en een bedankje met een persoonlijk kaartje. Erg leuk!

Mooie oorbellen, snelle levering!

Mooi subtiele oorbellen besteld (8 mm), komen in een mooi doosje en liggen snel op de deurmat. Dik tevreden!

het is prima!

Ik had een earcuff besteld, wat ik super leuk vind! op het plaatje ziet het er alleen heel anders uit dan dat het in het echt is, in het echt is het veel kleiner en het doet bij mij pijn als ik het te lang inhoud. Voor de rest is de kwaliteit wel goed en is het oorbelletje wel gewoon leuk!

Mooie sieraden netjes verpakt in een doosje en snel geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Ik kocht een verjaardagscadeautje voor mijn zus, er stond bij dat het de volgende dag geleverd werd maar na 3 dagen was het er nog steeds niet, dus besloot ik een email te sturen. Ik kreeg hierop snel antwoord dat ze mijn pakketje verzonden hadden, maar omdat het feestdagen zijn er een beetje vertraging was bij post NL naar België. Uiteindelijk kwam mijn pakje 5dagen later toe, maar we zijn er heel tevreden van, er zat zelf een persoonlijk geschreven kerstkaartje bij! Super leuk om te krijgen!

heel overzichtelijk en betaalbaar!

goed te bestellen ,snelle levering en heerlijk thuis winkelen.

Top levering en product

Snelle levering en goed in gepakt. 2 ringen besteld als cadeau en zag er goed uit!

Ring ziet er precies zo uit als op de foto. Snelle levering en netjes verpakt!

kwaliteitsprodukten aan een scherpe prijs

Bestelling is zeer vlot verlopen en eveneens een goede communicatie met de dienst na verkoop

Vlot en correct!

Het was mijn eerste keer dat ik bij jullie bestelde. En ik ben van plan het nog te doen. 😁 Het juweeltje is bestemd voor een nieuwjaarscadeau. Zit in een mooi doosje en het kerstkaartje dat er bij zit...vind ik ook een leuk gebaar. 😍

Mooi en snel.

Mooi, snel en betaalbaar.

Supersnel!

Ervaring met My Unique Style is altijd goed. Snelle service en leuke producten, meer heb je niet nodig.

Topservice!

Snelle goede service en mooie kwaliteit ketting.

Snelle verwerking. Het persoonlijke dank kaartje is super attent.

Supermooie ring

Op tijd geleverd en mooi ingepakt. Kon zo onder de boom 🎅🎄

geweldig en heel persoonlijk

Ik kreeg mijn pakketje meteen de volgende dag binnen. En in de verpakking zat een heel lief kaartje! Wat leuk en een persoonlijk. Op deze manier is winkelen op het internet toch meer dan alleen maar op de knop klikken. Bedankt!

Netjes en vlotte levering, ondanks feestdagen

Vlotte levering hoewel het feestdagen zijn. Netjes in een mooi doosje in envelop en een kaartje

Kwam precies over als op de foto

De oorbellen kwamen precies zoals op de site over, snelle levering (vooral deze periode met kerst), en goede kwaliteit voor een goede prijs. Kom zeker vaker shoppen op my unique style !

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk