Prima geholpen

Aantal sieraden besteld, zeer goede kwaliteit. Geen goedkoop nep spul ,ondanks de redelijke prijzen. Ook de klanten service werkt goed en vriendelijk. Word vlot verzonden ook de ruilingen gaan goed, klein puntje let graag even op de extra toegevoegde tekst van wensen/ verwachtingen. De foto's moeten goed overeen komen met de verwachtingen (bijvoorbeeld grote van de steen)waaraan de grote meerderheid gelukkig wel aan voldoet. Verder erg tevreden over alles. Betrouwbare fijne winkel👍

Het is een mooie ketting! Ketting was heel goed verpakt en in een mooi doosje. Heb er ook niet heel lang op moeten wachten.

Heel tevreden!

Snelle levering en product nog mooier in het echt dan op foto!

Helemaal top.

Mooie oorringetjes. Lekker voordelig. Snel in huis. In één woord. Tevreden.

Snelle levering, mooie sieraden

Leuke sieraden en snelle levering

Supermooi sieraad!

Net zoals omschreven, ziet er mooi uit.

Mooie spullen, snel geleverd met leuk kaartje

top

Super service

Snelle levering, ondanks dat ik een eigen ontwerp had. En echt een super klantenservice. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering van prachtige sieraden

Eenvoudig te bestellen, website is handig en overzichtelijk. Volgende dag de bestelling al in huis, met nog een persoonlijke groet. Erg leuk!! Ik kom ik zeker nogmaals

Super goede winkel

Ik ben erg tevreden over de producten en de service! Snelle levering en mooie sieraden! Ik heb het aan iedereen aangeraden!

Super goed en netjes verpakt

Ik zou het iedereen aanraden hier te bestellen snel en goed geleverd met een leuk persoonlijk kaartje erbij!

Snelle levering, mooie kwaliteit sieraden

Uitstekende service en aankoop is mooier dan verwacht.

Snel en mooi

Snel verstuurd, mooie oorbellen

Supertevreden

Heel blij met de ontvangen oorbellen, mooi verpakt in een doosje. Snelle levering, Goede service, alles naar wens!

snel vriendelijk persoonlijk

Eindelijk een shop waar je snel en vriendelijk geholpen wordt, het pakketje was er supersnel en nog een persoonlijke touch als verassing!

heel leuk

leuke, mooie oorbellen. Handig dat deze per post worden bezorgd en gewoon in de brievenbus worden gestopt. Ik heb geen track & trace code ontvangen maar voor de rest was alles zoals verwacht.

Kwalitatief maar latere levering

Ben erg tevreden over de oorbellen die ik bestelde maar ik kreeg mijn bestelling pas een dikke week later aan. Misschien heeft het er iets mee te maken dat ik in België woon...

Top artikel

Klantvriendelijk en lief

Wat een vriendelijk en fijn contact met My Unique Style. Heel persoonlijk en goede service! Mijn oorbel bevalt ook erg goed. Dank jullie wel!

mooie armband op tijd geleverd.

mooi doosje met leuke kaart erbij.

Prima webshop!

Ik kreeg mijn ring op tijd, in een mooie verpakking en er zat ook nog een Sint chocolaatje bij in omdat het Sinterklaastijd was. Leuke verrassing!

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Wat een prachtige sieraden.

Heel snel bezorgd! Prachtige ring van mooie kwaliteit. Hartelijk bedankt.

Prima aankoop en snelle levering

Mijn kleindochter zal heel blij zijn!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk