geweldige service

Door alle drukte rondom black friday was een nabestelling van mij niet door gekomen. Echter kreeg ik de bestelling alsnog met black friday korting en werd deze zonder bijkomende (verzend) kosten verstuurd. Wat een top service. Alles verpakt in leuke doosjes en altijd een lief kaartje erbij!

Goed en snelle geregeld

Snel verzonden.

Ik kwam, ik zag, ik kocht en ontving. Product was leuk ingepakt met een extraatje.

Super webshop!

Mooie sieraden zonder enig probleem besteld en ontvangen.

prachtige ketting en heel snel in huis

ik heb onlangs een letterketting voor mijzelf besteld en was aangenaam verrast over hoe mooi het kettingkje er in werkelijkheid uit ziet. de levering was bijzonder snel en heel netjes verpakt. Dit was mijn eerste ervaring met unique maar ik weet ze nu te vinden!

Prima levering, mooie sieraden

Zoals afspraak tijdig geleverd! En kwalitatief helemaal in orde!

Altijd super!

Ik bestel nu al geruime tijd bij jullie en ben altijd weer blij met mijn nieuwe sieraden of als het een cadeautje is dan krijg ik ook altijd heel leuk commentaar!

top snelle levering

persoonlijke touch door kaartje erg leuk

Paula

Super happy with your product, service and shipping time! Preparing new order! Cant wait:)

Mooie producten!

Fijne oorbellen, mooi aanbod, producten zijn zoals ze worden voorgesteld. Goede leveringsservice. Waar voor je geld!

Leuk aanbod en duidelijke site

Mooie sieraden, veel keuze. Duidelijke site en goede service.

Persoonlijk en professioneel

Mooie sieraden van goede kwaliteit met een persoonlijke en professionele service. Super!! Ook het contact bij vragen handelen ze goed en snel af.

My unique style, Unieke sieraden voor een mooie prijs, en waar je zeker mee schittert. De sieraden worden in een mooi doosje geleverd zodat ze ze niet kunnen beschadigen of kapot kunnen gaan tijdens het verzenden. De kwaliteit daarbij is ook nog eens goed. Zeker de moeite waard om hier meer te bestellen of om als cadeau te geven. 5 sterren zijn jullie zeker waard! Als er meer gegeven konden worden had ik dat zeker gedaan! Zoveel leuks en moeilijk om te kiezen. Als ik het shoptegoed zal winnen zal ik zeker goed bij jullie kunnen winkelen

Veel keuze met een persoonlijke touch.

Er is volop keuze uit prachtige sieraden. Kiezen was dan ook erg lastig. En dan ben ik ook nog een weegschaal, wat het niet makkelijker maakte. Bevestigingsmail met een persoonlijke touch ontvangen en de sieraden werden snel bezorgd. Ook daar zat een leuk en persoonlijk kaartje bij. Super attent, ik hou ervan. Ben erg blij met mijn sieraden en ga zeker in de toekomst meer bestellen.

Positive ervaring en klantvriendelijk

Ik wilde een ring, maar die was er niet meer in mijn maat, ingeschreven voor een mail als ze binnenkomen. Vrij snel die mail ontvangen en de volgende dag de ring door de brievenbus. Klantvriendelijk, snel en positief!

Geweldig en wat een kwaliteit!

Ik ben net jarig geweest en heb een hele mooie ketting van mijn zusje gekregen van deze website! Ik draag de ketting nu elke dag en ben er helemaal verliefd op. Het is een ketting met een bedeltje waar de letter van mijn naam opstaat. Ik vind het echt een top cadeautje dat heeft m’n zusje maar goed uitgekozen!

Ziet er heel goed uit!

Netjes, ziet er goed uit! Aangeleverd zoals gevraagd.

super snelle levering

Op de valreep voor de verjaardag van onze dochter, die 5 december jarig is, nog een zilveren kettinkje besteld. De volgende dag werd het al geleverd. En dat in de Sinterklaas drukte. Chapeau.

Mooie unieke juwelen

Ik draag al de juwelen van myuniquestyle met trots. Mooi design, prijs kwaliteit ook oké. Veel complimentjes over gekregen.

Nog niet ontvangen!

Besloten om pakketje in envelop te laten bezorgen. Nog niet binnen, hopelijk komt dat door de sinterklaasdrukte bij de post.

Snelle bezorging. Zat netjes verpakt en het leukste was de handgeschreven kaart.

Snel, in leuk doosje verpakt met lief briefje! En natuurlijk supermooie oorbellen!

Gewoon geweldig

Nooit verwacht dat de levering zo snel kon, chapeau

Geweldige seevice perfecte kwaliteit!

Supersnelle levering, persoonlijk en goede kwaliteit.

Oor bellen besteld

Kwam niet lang na de bestelling aan is leuk samen gesteld in een pakketje en zeker de moeite waard

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk