My unique style, Unieke sieraden voor een mooie prijs, en waar je zeker mee schittert. De sieraden worden in een mooi doosje geleverd zodat ze ze niet kunnen beschadigen of kapot kunnen gaan tijdens het verzenden. De kwaliteit daarbij is ook nog eens goed. Zeker de moeite waard om hier meer te bestellen of om als cadeau te geven. 5 sterren zijn jullie zeker waard! Als er meer gegeven konden worden had ik dat zeker gedaan! Zoveel leuks en moeilijk om te kiezen. Als ik het shoptegoed zal winnen zal ik zeker goed bij jullie kunnen winkelen

Veel keuze met een persoonlijke touch.

Er is volop keuze uit prachtige sieraden. Kiezen was dan ook erg lastig. En dan ben ik ook nog een weegschaal, wat het niet makkelijker maakte. Bevestigingsmail met een persoonlijke touch ontvangen en de sieraden werden snel bezorgd. Ook daar zat een leuk en persoonlijk kaartje bij. Super attent, ik hou ervan. Ben erg blij met mijn sieraden en ga zeker in de toekomst meer bestellen.

Positive ervaring en klantvriendelijk

Ik wilde een ring, maar die was er niet meer in mijn maat, ingeschreven voor een mail als ze binnenkomen. Vrij snel die mail ontvangen en de volgende dag de ring door de brievenbus. Klantvriendelijk, snel en positief!

Geweldig en wat een kwaliteit!

Ik ben net jarig geweest en heb een hele mooie ketting van mijn zusje gekregen van deze website! Ik draag de ketting nu elke dag en ben er helemaal verliefd op. Het is een ketting met een bedeltje waar de letter van mijn naam opstaat. Ik vind het echt een top cadeautje dat heeft m’n zusje maar goed uitgekozen!

Ziet er heel goed uit!

Netjes, ziet er goed uit! Aangeleverd zoals gevraagd.

super snelle levering

Op de valreep voor de verjaardag van onze dochter, die 5 december jarig is, nog een zilveren kettinkje besteld. De volgende dag werd het al geleverd. En dat in de Sinterklaas drukte. Chapeau.

Mooie unieke juwelen

Ik draag al de juwelen van myuniquestyle met trots. Mooi design, prijs kwaliteit ook oké. Veel complimentjes over gekregen.

Nog niet ontvangen!

Besloten om pakketje in envelop te laten bezorgen. Nog niet binnen, hopelijk komt dat door de sinterklaasdrukte bij de post.

Snelle bezorging. Zat netjes verpakt en het leukste was de handgeschreven kaart.

Snel, in leuk doosje verpakt met lief briefje! En natuurlijk supermooie oorbellen!

Gewoon geweldig

Nooit verwacht dat de levering zo snel kon, chapeau

Geweldige seevice perfecte kwaliteit!

Supersnelle levering, persoonlijk en goede kwaliteit.

Oor bellen besteld

Kwam niet lang na de bestelling aan is leuk samen gesteld in een pakketje en zeker de moeite waard

Goede en snelle service

Voor het eerst iets besteld en alles verliep heel soepel!

Alles voldoet aan de verwachtingen!

Vanaf aankoop tot en met bezorging is alles keurig en goed gegaan. Het zijn mooie en betaalbare sieraden !

Prima, maar niet boven gemiddeld

Goed product, maar ik had het door de afbeelding wat degelijker verwacht. Het draadje waarvan de earcuff gemaakt is, ziet er namelijk niet heel stevig uit. Prima prijs, maar jammer dat de BTW er niet standaard bij zit. Dat komt er bij het afrekenen nog bovenop. Bezorging was goed. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Waardeloos product

Zeer slechte kwaliteit....zou nog geen dag blijven zitten...was zeer slap en fragiel...waarde 0.01 cent

Producten zijn net zo mooi als op de site, geleverd met een lief begeleidend kaartje vd eigenaars.

Na de bestelling word je via de mail goed op de hoogte gehouden over het wel en wee van je bestelling.

Mooie en hippe producten, goede kwaliteit en een goede service. Ik ben heel blij met mijn producten. En het is leuk dat er bij elke bestelling een persoonlijk presentje (kaartje en/of met sinterklaas een munt van chocola) wordt meegestuurd. Een handgeschreven kaartje is erg persoonlijk en vind ik zelf erg leuk. Het is een feestje om de bestelling te ontvangen!

Topservive

Mooi ingepakte verpakking mijn dochter zal content zijn ❤️

Toppie!👍🏻

Toppie!👍🏻

Snelle levering, goed op tijd! Heel mooie kwaliteit!!

Top klantenservice

Doordat het via de app even niet lukte, een mail gestuurd. Meteen antwoord en er werd nagedacht voor de oplossing,! Heel prettig Bedankt.

Zéér mooie sieraden!

Zeer mooie sieraden van goede kwaliteit!! Ze zijn allemaal heel uniek, voor ieder wat wils. Bovenal is de service top!

Snelle afwerking van de bestelling, mooie sieraden

De sieraden zijn zoals op de website, prachtig! De aflevering was.mooi op tijd en er zat zelfs een chocolademumt bij(aflevering was op 4 december). Attent.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk