Prima het kan niet beter

Super snelle en geweldige service

Een hele fijne website, super snelle en fijne service. Ruim keuze aan mooie sierraden. Een persoonlijk berichtje bij de bestelling, erg attend en lief!

de persoonlijke benadering vind ik persoonlijk een fijne ervaring

Door een kaart met een persoonlijke boodschap was een fijn ervaring. Verder werd ik verrast door een de chocolade munt, wat een aangename verrassing was;). De informatie verstrekking over de bestelling was duidelijk het pakketje is op tijd bezorgt. Nogmaals dank! Vriendelijke groet, Jasper

Mooi site, snelle levering

Site is duidelijk, het wordt mooi verpakt opgestuurd.

Mooie spullen en snelle levering

Meerdere keren leuke producten besteld. Heel blij methet mooie aanbod en de enorm snelle levering. Jammer is het dat dingen soms uitverkocht zijn, maar reden te meer om de website nog eens te bezoeken en meer moois te bekijken.

Correct, klantvriendelijk, meedenkend

Niet moeilijk als je iets wilt ruilen, blijven vriendelijk en attent.

Snelle levering, top!

Levering is ondanks Black friday snel aangekomen. Leuk verpakt met persoonlijke boodschap en een kleinigheidje. Ik zeg top!

Goede persoonlijke service!

De bestelde producten zijn altijd keurig verpakt en er zit altijd een persoonlijk geschreven kaartje bij. En afgelopen keer zelfs een chocolade munt van de Sint. Deze kleine dingen doen het hem! Op vragen via de mail wordt er ook altijd snel geantwoord.

Leuke site, goede service, snelle levering en een goed product :)

Zoveel keus moeilijk om te kiezen😍

Mooie sieraden met duidelijke foto’s en Hele Snelle levering ....alleen vond ik het jammer dat mijn 4 setjes oorbellen die ik had besteld in 1 doosje bij elkaar zaten!! Er staat bij ieder setje bij dat je het verpakt krijgt in een luxe doosje!! Dus ging er ook vanuit... dus nu even kijken hoe ik het oplos met de kadootjes geven....

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Ik heb twee ringen gekocht. Ik kocht ze vrijdags en ze zaten de volgende ochtend al in de brievenbus, dus een topservice ! Ze zaten beiden in een apart sieradendoosje wat voor mij al kwaliteit en luxe uitstraalde en toen ik de ringen om deed leken ze zo goed als hetzelfde als op de foto van de website. Ik heb geen negatieve punten, ik ben helemaal blij met mijn gekochte ringen :)

Persoonlijk en kwalitatief

Een online shop met een persoonlijke touch. Heel aangename ervaring

Goede en snelle service

Super snelle bezorging, volgende dag al in huis. Oorbellen precies zoals op de foto en ook een leuk sinterklaas kleinigheidje erbij! Daarbij nog een handgeschreven bericht op het kaartje! Super lief!

Snelle verzending, mooi product en met heel veel persoonlijke aandacht verpakt. Heel erg bedankt!

Zoals hierboven omschreven!

Super leuke originele sieraden! Dag na bestellen al in huis. Top!

Zoals altijd :prima.

Leuke artikelen, snelle bezorging.Helemaal tevreden.

Leuke site met unieke sieraden!

Leuke site met unieke sieraden!

GEWELDIG

Echt geweldig, ik haal echt veel mijn sieraden hier. Hele snelle levering, heel persoonlijk lief kaartje er altijd bij. Blijf hier zeker bestellen!!

Snelle levering, mooi ingepakt en je krijgt er een persoonlijk bericht bij!

Fijne kwaliteit en snelle levering!

De sieraden waren er heel snel en zien er mooi uit! Ik zou hier graag weer bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne site, snelle bezorging en leuke producten van goede kwaliteit.

Altijd goed

Lief en persoonlijk en goede sieraden.

Snel en mooi!

Mijn bestelling was snel geleverd en de oorbellen waren net zo mooi als op de foto!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk