Prettig

Snelle levering en een snelle reactie op de gestelde vragen

Niet ontvangen.

Tot nu toe geen bestelling gekregen. Dit kan aan de bezorger liggen maar het is nu al anderhalve week onderweg......ik heb erover gebeld en de klantenservice was buitengewoon correct!

Top!!

Mooi bedrijf, persoonlijke note bij bestelling, goede snelle service en prachtige sieraden, love it!

Goede service met een personal touch!

Prima service, snel geleverd met een persoonlijk kaartje. Erg leuk! De producten zijn niet het meest voordelig (zag later op een andere webshop een soortgelijk product voor een paar euro minder) maar wel betrouwbaar.

Uniek

Ik twijfelde of ik iets ging bestellen en via chatfunctie iets gevraagd en dat antwoord overtuigde me. Zo snel en eerlijk antwoord en wat een snelle levering in deze drukke tijden. Zo mooi ingepakt en een liefdevol handgeschreven kaartje erbij en zelfs een chocolaatje erbij wegens Sinterklaas die eraan komt. Helaas voor mijn bankrekening ga ik hier zeker nog een keer iets bestellen en er staat genoeg op mijn verlanglijstje bij MUS

Heel mooi ingepakt, snel, lief woordje erbij top!

Leuk bedrijf die het goed voor elkaar heeft

Ik heb voor Sinterklaas voor mijn dochter oorbelletjes gekocht. Overzichtelijke site en de bestelling was ruim op tijd binnen. Ook zat er een leuk kaartje en een chocolade munt in! Heel erg attent van de dames! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

De moeite waard om te bestellen

Gemakkelijke website,eenvoudig om te bestellen. Nadien had ik nog een vraag,het antwoord erop volgde vrij snel. De levering ook correct zoals beschreven. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Heel blij mee!

Was al een tijdje op zoek naar bepaalde oorbellen. En op deze site vond ik precies welke ik zocht! En bij het pakketje zat een leuk, persoonlijk kaartje waar ik ook blij van werd :)

Blij met mijn aankoop, snel en met een persoonlijke noot geleverd

Erg leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen. Bestellen en leveren ging soepel en snel. Mooi product waar ik erg blij mee ben.

Snelle levering, overzichtelijk en klantvriendelijk

Super leuke spullen.

Zeer goed. Ze hebben super leuke spullen en ze zijn heel gastvriendelijke.

mooi product

omdat ik al een tijd geleden een zelfde ring gekocht had en deze zo leuk vond heb ik nog 2 in verschillende maten erbij gekocht en ik ben heel erg blij ermee.

Snel geleverd, mooie sieraden en goedkope levering

Perfect!

Snelle levering, mooi doosje en ook nog een klein presentje. Super!

Zag er topp uit en snelle levering! Vooral in de cadeautjes tijd👏

Zag er topp uit, snelle levering! Chapeau!

Super leuk assortiment, elke keer weer tevreden.

Snelle levering, volgende dag in huis. Goede kwaliteit. Ik heb nu voor de tweede keer goldplated oorbellen besteld voor 3 gaatjes, heel de zomer op vakantie geweest en met elke dag douchen blijven ze alsnog mooi en verkleuren niet. Super!

Uitstekend!!

Supermooie sieraden, altijd weer een cadeautje als je je pakketje ontvangt zo lief met een handgeschreven kaartje erbij... Steen van mijn ring liet binnen een bepaalde tijd los, zonder problemen een nieuwe gekregen.

Super mooie producten, met een leuke kaart bij de bestelling

Super mooie producten, met een leuke kaart bij de bestelling

Snelle service, prachtige producten

Ondanks de ongetwijfeld grote drukte van black friday had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis, met een handgeschreven kaartje. Topservice, en heel erg blij met mijn ring, echt prachtig!

Perfect!

Duidelijke afbeeldingen op de site en snelle levering. Altijd leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit wanneer je je pakketje open maakt.

Super tevreden

Ik bestel regelmatig oorbellen. Vaak ook leuke actie's waardoor het nog leuker is om te shoppen.

Super!!

Mooie sieraden, snelle levering.

Persoonlijk en goede kwaliteit!

Alles wat ik bestel, komt over het algemeen snel aan. Ze zijn erg druk de laatste tijd, maar nog altijd tijd voor een persoonlijke noot bij je bestelling! Klopt er iets niet of is er iets kapot? Ook dan staan ze voor je klaar! Persoonlijk en vertrouwd. Bestel er al een tijdje en nog steeds met veel plezier!

Super vlot

Mijn bestelling was erg vlot thuis geleverd en het persoonlijke kaartje dat erbij zat vond ik super leuk!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk