Helemaal goed!

Het armbandje was erg mooi en mooi verpakt. Zelfs met een handgeschreven kaartje erbij. Het contact verliep heel persoonlijk. Het werd snel geleverd. Ik word hier blij van!

Alles is mooi

Prachtige sieraden super kwaliteit !!💖

Zo ontzettend blij met m’n moonstone ring In t echt nog mooier 😍 Snelle levering Prachtig verpakt met een super lieve kaart en een lief extraatje Super blij mee !! Ga bij Unique style zeker weer snel bestellen

Happy feelings

Ik ben ontzettend blij met de snelle levering maar nog blijer met wat er in h3t pakketje zat!! Het is een prachtig paar oorbellen, ik heb maar kleine oren dus het was spannend of de ringgetjes niet te groot waren. Maar is precies hoe ik het mooi vind, dicht aan de oorrand. Aanrader!

Voldoet aan alle verwachtingen

Snel besteld en snel geleverd top.:

Goede service, mooie producten en snelle levering

Volledig aan de verwachtingen voldaan

Ik kende My unique Style nog niet: heldere, simpele site, makkelijk in betalen, duidelijk over versturen en voorwaarden e.d., kortom, ik had een hele goede eerste ervaring! Dank!

correct

snelle levering mooi verpakt zelfs een kleine sint-verassing er bij in!

Mooie sieraden, precies zoals afgebeeld! Snelle persoonlijke levering & leuk ingepakt. Echt een kadootje om open te maken.

Quick and personal

Loved the personal note and packaging. Beautiful quality product. Shipping & delivery was fast!

Snelle service en goed ingepakt! Mét een kleine Sint verrassing😉

Snelle service en goed ingepakt! Mét een kleine Sint verrassing😉

Super goeie klantenservice

Mooi product en super snel thuis Bedankt voor jullie goede service En het bedankt kaartje ..zeer gewaardeerd 😊😍

Snel en goed

Prima ervaring. Lekker snel en communicatie was ook goed

Een top ervaring

Oorbellen staan me vriendin heel erg leuk en het bevalt haar ook enorm goed!

Uitmuntend

Vond het super leuk dat mijn berichtje was ontvangen en later op een kaart was uitgeschreven! Het was een cadeau voor een vriendin en ze is er super blij mee! Ga ze zelf waarschijnlijk ook kopen!

GEWELDIG!

Snel bezorgt, makkelijk betalen. En super lief briefje en kaartje bij de bestelling! Ook een lekker chocolade muntje😋 Leuk doosje ook! Het is ook een kadootje!

Super service!

De service was snel en goed! Product kwam overeen met de beschrijving van de site even als de foto's.

Gewéldig en snelle levering met lief kaartje

Mooie website en makkelijk gevonden wat ik wou hebben. De producten zien er geweldig uit en cker niet te duur.

Super!!!

In het echt is de ketting nog leuker

Top sierraden!

De verzending kwam later als verwacht, maar dat lag geheel aan post NL. Ook super netjes te woord gestaan door de vriendelijke medewerkster bij de klantenservice

Mooie producten die snel geleverd worden, en een prima klantenservice.

De foto's op de website waren waarheidsgetrouw. En ook de omschrijving van de artikelen is correct. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De artikelen die ik had besteld werden snel geleverd. En toen ik een artikel toch moest ruilen, was dit geen probleem. Op het bijgeleverde retourlabel kon ik aangegeven waarom ik het artikel retourneerde en kon ik kiezen voor terugbetaling van het bedrag of ruilen van het artikel. Omdat mij in eerste instantie iets niet duidelijk was met betrekking tot het ruiken ben ik een chat gestart en daar werd ik snel en netjes geholpen. Ik zou deze winkel aan andere mensen aanraden.

Leuke oorbellen, snel verstuurd!

Mooi doosje en leuk dat je een persoonlijk kaartje erbij krijgt!

Goede service!

Goede service. Oorbellen snel in huis!

Erg persoonlijk en snelle service

Erg goede ervaring. Levering was snel en een leuk persoonlijk berichtje erbij!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk