Mooie sieraden, die je niet overal tegen komt. Prima prijs ook en ruim aanbod.

My Unique Style levert, naast mooie sieraden een hele goede service!

De ketting geleverd bij de hanger was te kort. Nadat ik hierover contact heb gehad heeft My Unique Style per direct een nieuwe ketting gezonden!

Geweldig!

Sieraden zagen er nog mooier uit in het echt! Het werd snel geleverd, zag er leuk uit in de doosjes. Ik heb daarna nog een vraag gesteld via het contactformulier en kreeg snel een antwoord. Helemaal top dus!

Snelle verzending en sieraad van kwaliteit! Verder was het sieraad netjes verpakt bij aankomst. Ook op vragen (klantenservice) heb ik erg snel antwoord gekregen.

Goede Kwaliteit

Armbanden zien er goed uit.

Ik ben meer dan tevreden!!!

Mijn ervaring is alleen maar positief, telkens weer tevreden!

Jullie zijn bijna de eerste mensen die mij naam goed over hebben geschreven, haha. Daar krijgen jullie al tien punten voor

Supersnelle levering

Ben echt heel blij met mijn oorbelletjes

Goede service en leuke producten

Ik had een superieure earcuff besteld. Prima op tijd binnen en helemaal naar verwachting!!

Zeer goede ervaring, mooi product

Ik kreeg er zelfs een handgeschreven kaartje bij!

Helaas lukt het invoeren van de kortingscode bij de volgende bestelling niet, daarom die bestelling uiteindelijk niet geplaatst.

Snelle levering mooi artikel

Gewoon top

Prachtige sierraden voor een goede prijs.

Goede kwaliteit sierraden die niet afgeven of verkleuren. Heb eerst 2 earcuffs besteld en heb toen snel en goed hulp gekregen met mijn keuze van de medewerkers van de online chat. Door mijn goede ervaring heb ik onlangs een aantal vergulde oorbellen gekocht en ben hier ontzettend blij mee. Bij My Unique Style houden ze goed recente trends bij zoals gezien bij grote merken zoals Maria Tash en BVLA. Heb al veel complimenten gehad over mijn nieuwe earcandy en heb deze mensen meteen naar de site doorverwezen. Bedankt voor de goede service!

Fijne webshop, kreeg gelijk na aankoop een bevestigingsmail. Ik had alleen gekozen voor envelop als verstuur methode en dan weet je niet precies op welke dag je pakje binnen komt. Maar alles was netjes binnen 4 werkdagen bezorgd

Mooie sieraden snelle levering

Mooie sterke sieraden en nog een heel gevarierd aanbod. En een persoonlijke kaart erbij is ook altijd leuk.

Mooie sieraden, snelle levering, goede service

Ik bestel regelmatig een ring bij My Unique Style en ik ben altijd tevreden. Eenmaal is een verkeerde ring geleverd en dat is toen per chat (supersnelle reactie) helemaal hersteld. De manier waarop gereageerd werd was gelijk behulpzaam, excuses werden gemaakt en de goede ring is later alsnog keurig afgeleverd. Ik geef deze (web)winkel een 10.

snelle levering en leuke ear curffs, alleen wel duur voor wat je krijgt

Goede service, maar misleidende foto op de site

Op de service is niets aan te merken. Mijn product kwam op tijd aan en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij. Maar het product dat ik heb ontvangen komt niet volledig overeen met de foto op de site. Ik heb een earcuff threader gekocht, maar de threader is in het echt een stuk korter en dunner dan hij op de foto lijkt. Daardoor is de oorbel niet heel goed te zien. Hij valt niet genoeg op. Desondanks vind ik het ontwerp van de oorbel wel heel leuk en heb ik het product dus gehouden.

Mooie producten en goede service. Er wordt ook snel gereageerd op vragen.

Perfecte service

Vandaag besteld en netjes de volgende dag bezorgd, verpakt in een mooi doosje.

mooie sieraden!

heel blij met mijn nieuwe ringen, lief kaartje erbij en een mooi cadeautje!

Had twee earcuffs besteld en 1 paar oorbelletjes. Helemaal verliefd op een van de earcuffs. Ik had zaterdag besteld en kreeg mijn pakketje 'pas' woensdag op zich niet heel erg, maar zat me er al vanaf maandag op te verheugen :-). Spulletjes goed verpakt en leuk kaartje erbij!

Leuke sieraden van goede kwaliteit

Leuke sieraden, is net een snoepwinkeltje voor mijn dochters. Snelle levering en altijd met zorg ingepakt.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk