leuk aanbod !

Snelle en goed service, als vaste klant vaak korting :)

Snelle bezorging met een goede kwaliteit!

Duidelijke website met goede foto’s. Het pakketje kwam snel en er zat ook nog is een leuk kaartje bij :)

Snel bezorgd, duidelijke communicatie

Goede aankoop, duidelijke communicatie en erg attent handgeschreven kaartje!

Mooie webshop met veel keuze en snelle levering!

Al aantal keren iets besteld. Altijd goede service, vriendelijk contact en snelle service :-)

Grandioos

Ten eerste prachtige ringen voor een mooie prijs. Ten tweede geweldige chat met een medewerkster die me heeft geholpen bij mijn keus. Niets was te veel gevraagd. Ten derde snelle levering waarbij de ringen goed verpakt zitten per stuk in een doosje.

online shoppen op mijn manier

Mooie producten voor ieder wat wils. Snelle levereing, en heel leuk verpakt, al in een sieraden doosje , super handig en niet te duur. ga er zeker meer dingen bestellen.

Oorbel was heel snel kapot

Na 1keer dragen gaat het ringetje niet meer dicht

Snelle service en mooie producten

Overzichtelijke website met een groot aanbod aan producten. De oorbellen die ik heb gekocht komen helemaal overeen met het product op de foto. Heel fijn gewinkeld.

Fijne service, altijd op tijd en netjes verstuurd

Super fijne shop om bij te kopen. Heb al meerdere keren besteld bij Unique. Goede kwaliteit materiaal, blijft mooi. Erge prettige service - kreeg bij een defect sluitinkje meteen een nieuwe oorbel opgestuurd. Sturen 't vaak meteen dezelfde dag nog dus snel in huis. Hoe dan ook, aanrader!!

Mooie oorbellen, snel ontvangen in mooie verpakking

Mooie dingen en geweldige service

Ik had een mooi kettinkje besteld voor mijn vriendin en in het echt was het nog mooier. Tevens wilde ik er iets extra's bij laten graveren en dat was ook geen enkele moeite. Top service!

Snel

Top sieraden, Top/ snelle levering!

Ik kwam de site tegen op internet en 10 minuten later had ik mijn winkelmandje al volgegooid met leuke sieraden. Twee dagen later kreeg ik het pakketje binnen. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Top service!

Snel reactie op de klantenservice met super behulpzame mensen!

Goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk kaartje erbij, heel fijn

Bestelling kwam erg snel aan, goede kwaliteit, zelfs persoonlijk kaartje. Fijne website en goede service. Helemaal top!

Mooie sieraden, levering minder goed

De helix piercing die ik besteld heb is super mooi en precies zoals op de foto. Daar ben ik ontzettend tevreden mee. Helaas vond ik de levering wat minder. Voor 17:00u besteld zou de volgende dag in huis zijn, dit was helaas niet zo. Daarnaast zou ik een e-mail krijgen met Track en Tracé code. Deze heb ik niet ontvangen (ook niet in spam o.i.d.). Dat was jammer en zeker een verbeterpunt.

Perfect!

Mooie kwaliteit sieraden en snelle levering. Goed verpakt en als persoonlijk tintje was er een handgeschreven kaart bij gedaan. Helemaal top!

Nette communicatie over de bestelling, alles op tijd ontvangen. De sieraden zaten netjes verpakt in een sieradendoosje. De sieraden zagen en net zo uit als op de website. Bij sommige producten was er geen foto dat ze gedragen werden door een persoon en kon je geen inschatting maken van hoe groot het sieraad was.

I love it

Ik was zo blij toen het aankwam! Snelle bezorging, klantvriendelijk, mooi verpakt en goede kwaliteit :) ga zeker meer bestellen echt een aanrader! ;)

Snelle levering en mooie ringen.

Snelle levering, mooi product

Voor de 85 ste verjaardag van mijn moeder de familytree hanger besteld. Mooie hanger en snel geleverd. Top bedankt

Unieke sieraden, snelle service

Bij my unique style vind ik altijd de mooiste sieraden. Goede kwaliteit voor heel redelijke prijzen en snelle levering.

Mooie sieraden, goede kwaliteit

Voordelen, mooie sieraden,goede kwaliteit, op tijd verzonden Nadelen, ik vind de sieraden persoonlijk een beetje duur in vergelijking met sommigen andere webshops en je moet altijd verzendkosten betalen

Heel erg makkelijk, zonder problemen

Heel erg prettig.

Oosterwoldseweg 2