Briljant

Ruime betaalbare keuze. Snelle levering.

Kwaliteit, snelle en goede service

Ik had de volgende dag mijn bestelling in huis en email / vragen worden snel opgepakt, behandeld en netjes afgewikkeld

Mega snelle levering. Hoewel het voor mijzelf was voelde het alsof ik jarig was. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top

Goede service. Zeer aanraden mooie siraden

De levering is snel gegaan en de sieraden zijn mooi

Heel blij met mijn aankoop!

Ik heb de bestelling heel snel ontvangen en het is precies zoals op de foto!

Prima en heel attent

Attent en keurig verzorgd

Helemaal top!

Dit was zeker waar voor het geld! Hele fijne oorbellen en heel mooi. Ook op een goed geleverd, heb gekozen voor de envelop. Kreeg de oorbellen in een mooi sieradendoosje. Zeker tevreden!

Top sieraden en heel goede communicatie en levering

Heb nu een aantal keer iets besteld, wordt snel geleverd en wat ik zo byzonder klantvriendelijk vind is, altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Verder prettig dat je kan aangeven als iets tijdelijk niet op voorraad is, dat je een mail ontvangt als het weer leverbaar is. Ik wil dolgraag klant blijven bij jullie en geniet als er weer iets voorbij komt via Facebook of mail. Heel veel SUCCES en ik beveel jullie aan bij familie, vrienden en kennissen. Bedankt Kathleen Heikamp

Goede kwaliteit van producent.

Kwaliteit van producten is goed. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Snelle levering. Product wordt in een mooi doosje geleverd met een persoonlijk berichtje erbij.

het best sieraden koop ik hier!

goed ingepakt,snelle levering,betrouwbaar,goed kwaliteit

Goede kwalitiet en snelle levering.

Bestel heel vaak oorbellen bij My Unique Style. Zijn net even iets bijzonderder dan bij andere webshops.

Favoriete site!

Ik bestel hier al een tijdje en blijf terug komen. Super leuke sieraden met goede kwaliteit en een top team die dit allemaal mogelijk maakt en echt vanuit hun hart werkt, ieder bedrijf in Nederland mag hier een voorbeeld aannemen! Ik raad iedereen aan in een kijkje op de website te nemen!

Fabulous

Quality and great service

Kwalitatief

Ik bestel hier regelmatig sieraden. Altijd vind ik ze weer kwalitatief. Is de prijs zeker waard! Ook worden ze geleverd in een leuk doosje waardoor ze makkelijk zijn te bewaren.

Duidelijke website, vaak is er ook een foto van hoe het sieraad eruit ziet wanneer het gedragen wordt, zo kan je de afmeting ervan goed zien. Ben altijd tevreden over de producten en de communicatie, verpakking en snelle verzending. Heb erg mooie sieraden hier gekocht.

Mooi

Mooie verpakking. En snelle service

Snel, en prachtige sieraden

Mooie ring besteld, helaas te klein maar klantenservice goed bereikbaar en retour kunnen sturen.

Prachtige ring, goede kwaliteit, mooie prijs met nog extra korting erbij ook nog! Snelle verzending, mooi verpakt, kortom heel goed!

Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer!!

Snelle levering van een mooi sieraad!!

super

leuke juweeltjes en heel snel geleverd.

De ene dag bestellen de volgende dag in huis. Gewelddig.

Fijn dat het zo snel gaat! En het zijn mooie goede producten.

Geweldig! Super!!

Geweldige sieraden en een super snelle verzending!!! Ontzettend blij met mijn aankoop. Dit is zeker 1 van mij favoriete sites om te shoppen

Snelle levering en super mooi armbandje

De levering ging snel en armbandje valt in de smaak,ga nog wel vaker wat bestellen

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk