Kwalitatief

Ik bestel hier regelmatig sieraden. Altijd vind ik ze weer kwalitatief. Is de prijs zeker waard! Ook worden ze geleverd in een leuk doosje waardoor ze makkelijk zijn te bewaren.

Duidelijke website, vaak is er ook een foto van hoe het sieraad eruit ziet wanneer het gedragen wordt, zo kan je de afmeting ervan goed zien. Ben altijd tevreden over de producten en de communicatie, verpakking en snelle verzending. Heb erg mooie sieraden hier gekocht.

Mooi

Mooie verpakking. En snelle service

Snel, en prachtige sieraden

Mooie ring besteld, helaas te klein maar klantenservice goed bereikbaar en retour kunnen sturen.

Prachtige ring, goede kwaliteit, mooie prijs met nog extra korting erbij ook nog! Snelle verzending, mooi verpakt, kortom heel goed!

Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer!!

Snelle levering van een mooi sieraad!!

super

leuke juweeltjes en heel snel geleverd.

De ene dag bestellen de volgende dag in huis. Gewelddig.

Fijn dat het zo snel gaat! En het zijn mooie goede producten.

Geweldig! Super!!

Geweldige sieraden en een super snelle verzending!!! Ontzettend blij met mijn aankoop. Dit is zeker 1 van mij favoriete sites om te shoppen

Snelle levering en super mooi armbandje

De levering ging snel en armbandje valt in de smaak,ga nog wel vaker wat bestellen

Geweldig super lieve oorbellen

Ik geniet iedere keer als ik wat bij my unique style bestel en het pakje geleverd wordt. Altijd snel en als je dan het doosje openmaakt wouw iedere keer de verrassing. Dan doe ze in of om of aan je vinger en dan genieten. Hartstikke fijn.

Helemaal top

Ontzettend blij van

Bestellen ging super makkelijk en verzenden ging razendsnel. Rond 16.40 uur besteld en de volgende dag al in de bus. Geweldig! En ook ontzettend leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

Snel, duidelijk en ruime keus

Een mooie, duidelijke site, snelle en zorgvuldige verzending. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Fijne online shop

Erg leuke dingen te krijgen in deze shop, sommige dingen vind ik persoonlijk iets te hoog geprijsd maar al met al zit er voor elk wat wils tussen..

Mooie sieraden

Snelle levering, mooie sieraden die er uitzien zoals ze beschreven zijn. Enige minpuntje is dat de 3 setjes niet in een eigen doosje zaten aangezien het cadeautjes zijn voor 3 verschillende personen.

Tevreden!

Levering was goed, producten natuurlijk ook! Maar het briefje met bedankt vond ik zeer klantvriendelijk! Ik bestel zeker vaker bij jullie :D

Mooie sieraden. Niet te duur. Snel geleverd.

Zie hierboven.

Ik ben erg tevreden over de service van Soraya. Ze heeft mij super goed te woord gestaan en zal in de toekomst vaker mijn sieraden hier bestellen ! Prachtige collectie en niet te duur. Zeker aan te raden als je opzoek bent naar mooie kwalitatieve sieraden.

Soepel

Alles verloopt zeer soepel, en de ketting met hanger is prachtig!

Mooie artikelen, supersnelle levering

Hele mooie artikelen met een supersnelle levering. Overzichtelijke website. Verbeterpuntje: het sneller verwerken van geretourneerde artikelen.

Mooie sieraden

Super positief Netjes verpakt, mooie oorbelletjes en lief kaartje erbij

Snelle reactie voor persoonlijke bestelling!

Super fijn, werd meegedacht, snel gereageerd en snelle levering. Sieraden zoals afgebeeld, top!

Goede klantenservice en mooie producten

Ik had even spijt van mijn optie envelope aangezien de post.nl er toch iets langer over deed dan verwacht om mijn ringetjes af te leveren. Daarom was ik deste blijer toen mij pakketje op de mat lag. Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ringetjes zien er goed uit! Ik ga hier zeker volgende keer weer mijn bestelling plaatsen. Heel tevreden.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk