Geweldig super lieve oorbellen

Ik geniet iedere keer als ik wat bij my unique style bestel en het pakje geleverd wordt. Altijd snel en als je dan het doosje openmaakt wouw iedere keer de verrassing. Dan doe ze in of om of aan je vinger en dan genieten. Hartstikke fijn.

Helemaal top

Ontzettend blij van

Bestellen ging super makkelijk en verzenden ging razendsnel. Rond 16.40 uur besteld en de volgende dag al in de bus. Geweldig! En ook ontzettend leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

Snel, duidelijk en ruime keus

Een mooie, duidelijke site, snelle en zorgvuldige verzending. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Fijne online shop

Erg leuke dingen te krijgen in deze shop, sommige dingen vind ik persoonlijk iets te hoog geprijsd maar al met al zit er voor elk wat wils tussen..

Mooie sieraden

Snelle levering, mooie sieraden die er uitzien zoals ze beschreven zijn. Enige minpuntje is dat de 3 setjes niet in een eigen doosje zaten aangezien het cadeautjes zijn voor 3 verschillende personen.

Tevreden!

Levering was goed, producten natuurlijk ook! Maar het briefje met bedankt vond ik zeer klantvriendelijk! Ik bestel zeker vaker bij jullie :D

Mooie sieraden. Niet te duur. Snel geleverd.

Zie hierboven.

Ik ben erg tevreden over de service van Soraya. Ze heeft mij super goed te woord gestaan en zal in de toekomst vaker mijn sieraden hier bestellen ! Prachtige collectie en niet te duur. Zeker aan te raden als je opzoek bent naar mooie kwalitatieve sieraden.

Soepel

Alles verloopt zeer soepel, en de ketting met hanger is prachtig!

Mooie artikelen, supersnelle levering

Hele mooie artikelen met een supersnelle levering. Overzichtelijke website. Verbeterpuntje: het sneller verwerken van geretourneerde artikelen.

Mooie sieraden

Super positief Netjes verpakt, mooie oorbelletjes en lief kaartje erbij

Snelle reactie voor persoonlijke bestelling!

Super fijn, werd meegedacht, snel gereageerd en snelle levering. Sieraden zoals afgebeeld, top!

Goede klantenservice en mooie producten

Ik had even spijt van mijn optie envelope aangezien de post.nl er toch iets langer over deed dan verwacht om mijn ringetjes af te leveren. Daarom was ik deste blijer toen mij pakketje op de mat lag. Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ringetjes zien er goed uit! Ik ga hier zeker volgende keer weer mijn bestelling plaatsen. Heel tevreden.

Service is top

ik heb eerder een ring besteld, deze ging echter gauw stuk. De klantenservice ging hier super mee om, want ik mocht een nieuwe uitzoeken nadat ik foto’s had opgestuurd. Super service, binnen een dag in huis!

Mooie sieraden, goede prijzen en snelle levering.

Super leuke spulletjes voor een prima prijs!

Heel snel geholpen en prachtig verpakt!

Service, verzending en verpakking is uitstekend, geleverde oorbellen zijn heel erg fragile.

Bestellen: 5 sterren Verpakking: 5 sterren Service: 5 sterren Bestelde items: 2 ster Ik had oorbellen besteld, er ging één paar met het indoen van de oorbellen al stuk.

Beste site op de leukste sieraden te bestellen

Ik vind de app en site echt super overzichtelijk. Zelf ben ik heel erg van de minimalistische sieraden en die kan ik hier genoeg vinden en ik vind ze ook altijd super leuk! Enige nadeel aan My Unique Style is dat ik er veel te vaak wil bestellen en mijn bankrekening dat niet zo leuk vindt haha!

Leuke website. Super levering. Een kadootje voor mezelf.

Tweede bestelling. Snelle levering. Duidelijke communicatie. Het is echt een kadootje om de envelop open te maken.

Aanrader

Snelle levering, correcte prijzen Mooi verpakt in doosje.

SUPER SNEL!

mijn eerste keer iets besteld super snelle reactie en heb mijn sieraarde ontzettend snel ontvangen ! ook zijn de sieraden mooi en zat het in een keer naar wens.. hele goede serves. ik ben zeer tevreden.

Snelle levering & mooie sieraden!

Levering was snel, en kwaliteit van sieraden zien er goed uit! Alleen beetje jammer dat er 1 dag na mijn bestelling 20% korting was op het gehele assortiment 😖

Super toffe webshop!

Makkelijk en overzichtelijk met way too much leuke sieraden. Word ik nogal hebberig van. ;) Leuk ook dat er bij mijn bestelling een geschreven bedankkaartje zat. :)

Ik had mijn bestelling in de middag geplaatst en de volgende dag was het binnen. Netjes verpakt, compleet, goeie kwaliteit producten, helemaal top dus!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk