Fijne webshop met mooie spullen

Ik wilde graag earcuffs en kwam via Google bij My Unique Style uit. Wat een leuke spullen! Ik ben erg blij met mijn earcuffs. De bestelling was erg makkelijk en de levering ging supersnel! En nog een lief kaartje bij de bestelling, erg leuk.

Mooie sieraden, snelle bezorging en een leuk briefje erbij

Mooie sieraden, snelle bezorging en een leuk persoonlijk briefje erbij

Super!!

Super snelle levering & een super blij met mijn pakketje!

Goede service!

Een jaar geleden een aankoop gedaan, vorige week een extra aanvulling voor dit sierraad willen bestellen. Binnen 1 dag reactie en na een paar dagen lag het op de mat! Goede service en persoonlijk klantcontact!

super klantvriendelijk

zoals beloofd!

Snelle levering en mooie kwaliteit.

De bestelling was de volgende dag al binnen. Super. Het was precies wat ik ervan verwacht had en enorm leuk ingepakt. Bedankt dames!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Zoals vermeld op de site heel snel geleverd!

Super Service en Bezorging!

Als trouwe klant bij My Unique Style kan ik alleen maar zeggen dat alles wat ik daar koop - en ik vind steeds weer iets nieuws - van goede kwaliteit is en altijd op tijd wordt bezorgd. Bij MUS is afspraak afspraak! Ik koop er ook regelmatig cadeautjes voor mijn vriendinnen, want de artikelen zijn heel betaalbaar! Dames Chapeau! Houd de goede kwaliteit en service in een hoog vaandel.

Voor mij de beste site voor bijzondere sieraden!

My Unique Style heeft een grote variatie aan erg mooie, kwalitatieve en bijzondere sieraden. Of je jezelf nu ingetogen wil behangen of dat het gezien mag worden, het is allemaal te vinden op deze site. De klantenservice is zeer vriendelijk, vlot en denkt mee. Ik heb al meerdere vrienden en kennissen gewezen op MUS en dat blijf ik doen!

Mooie sieraden, supersnelle levering en altijd mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij. Top!!

Zeer mooi!

Hele mooie oorbellen gehad (earclimbers) helaas was ik er binnen een week al 1 kwijt. Ze blijven niet erg stevig in je oor zitten. Ik hoop dat ik m nog terug vindt!

Snelle levering en mooi product!

Netjes verpakt en dezelfde dag verstuurd zoals beloofd op de site.

top site,snelle en leuke levering

altijd unieke sieraden en leuk verpakt ook ook geven zij een snelle reactie op je vragen als je ze mailt!

Super mooi!

Super mooie oorbellen, van een goede kwaliteit en zijn precies zoals op de foto!

Snelle levering.

Wat ik heel leuk en attent vind is de persoonlijke kaart die je bij je bestelling ontvangt. Mijn complimenten.

Hele fijne website met duidelijke foto's hoe de sieraden gedragen worden. Erg fijn met het bestellen van oorbellen. En de volgende dag al in huis!

Betrouwbaar.

Prima service. Artikel ziet er uit als op de foto. Snel geleverd en wat echt leuk is...je ontvangt een persoonlijke kaart. Blij mee.

Hele fijne ervaring!

Leuke vlotte website, leuke hippe artikelen, duidelijke omschrijvingen, kon achteraf betalen (erg fijn), snelle bezorging, leuke verpakt (oorbellen netjes in een leuk doosje) klantenservice snel met antwoorden (email), kortom een hele fijne ervaring! feedback; niet alles was voorradig.

Mooie collectie met een snelle levering en leuke prijzen.

Fijne website met een mooie collectie. Daarbij goede en snelle levering. Sensationele sale prijzen.

Super kwaliteit en geweldige service

Iedere bestelling komt binnen als een cadeautje. Heerlijke collectie van mooi zilver. Love it!!

Mijn sieraden kwamen in een envelop. Super handig want dan hoef ik er niet thuis voor te blijven. Er zat een leuk, lief kaartje bij. Daardoor voelt het heel persoonlijk. Dat laat zien dat ze hun klanten waarderen. Met de sieraden ben ik ook super blij. De kwaliteit is goed en het ziet er leuk uit. Een nieuwe klant erbij :)

Mooie sieraden

mooie sieraden , en goede service.

Goede collectie, ook voor de grotere maten ringen. Redelijke prijs en prima kwaliteit. Persoonlijke touch en snelle bezorging. Ik ben fan!

Heel tevreden

Al een aantal keer besteld! Boho ringen zijn favoriet!

Erg mooie armband en ring gekocht, leuk kaartje er bij en snelle service

Erg mooie armband en ring gekocht, leuk kaartje er bij en snelle service