producten snel geleverd en blij met de producten

Mooie oorbellen van goeie kwaliteit

Mooie oorbellen van goeie kwaliteit en redelijke prijs

Goede en snelle service!

Afgelopen maand voor het eerst bij jullie besteld. Oorbellen zijn super leuk en zagen er goed uit. Helaas was 1 setje oorbellen niet zoals verwacht, deze waren wat vervormd.🥺 Ik heb gemaild met de vraag of dit opgelost kon worden, andere oorbellen zagen er wel goed uit. Zelfde dag nog een reactie gehad en een nieuw setje toegestuurd. Superfijn! Ik draag ze nu met veel plezier!! De andere oorbellen heb ik nog niet geprobeerd, ik vind de sluiting niet zo fijn... die gaat stroef en ben bang de oorbellen te verbuigen. Dus ik moet hier eens rustig de tijd voor nemen. Dat is bij; (Setoorringen 925 zilver, 8, 10 en 12 mm.) Verder originele oorbellen in alle vormen en maten & niet standaard. Precies wat ik zocht, kan ik mijn collectie mooi uitbreiden!

Altijd op tijd geleverd netjes verpakt in mooie doosjes. Sierraden zijn ook van goede kwaliteit en hartstikke fijne service mocht je vragen hebben.top!

Fantastisch!

Ik had een verjaardagskado nodig en ik kon nergens een passend sierraad vinden, dit is wel gelukt bij My Unique Style en het werd ook nog eens de volgende dag gegeleverd waardoor ik het optijd aan de juiste persoon kado kon doen ! al met al super tevreden :)

Klantvriendelijk en goede service

Altijd leuk om hier te shoppen. Spullen worden netjes verzonden. Sale is altijd super leuk! Ik slaag eigenlijk altijd! Sale of nieuwe collectie. Hele mooie spullen. Uniek! ;-)

Helemaal hetzelfde als afgebeeld op de website

Heel goed en mooi artikel! vlotte betaling Enkel de verzending heeft 5 dagen geduurd, wat logisch is met een feestdag en het weekend! Dus geen probleem! Zeker een aanrader!

Goeie service

Ik heb super leuke sieraden besteld. Helaas bij ontvangst kwam ik erachter dat 1 oorbelletje een beschadiging had. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben het probleem erg goed opgepakt. Als oplossing een nieuwe oorbel toegestuurd gekregen. Super fijn en betrouwbaar!

Snelle levering, keurig verpakt

Zeer tevreden, snelle levering, alles netjes verpakt in leuke doosjes. Aanrader!

Topsite met leuke en mooie spullen tegen fijne prijzen !

Mooie overzichtelijke site. Snelle bezorging. Goed verzorgd verpakt. Blij met mijn spulletjes !!

Keer op keer goed!

Regelmatig bestel ik hier mooie zilveren sieraden die ik met veel plezier draag en waar ik dan complimenten over krijg. De service is altijd goed en er komen regelmatig leuke aktie's voorbij! Echt een aanrader. Ik koop hier zeker weer!

Top producten snelle levering

Levering was zoals beloofd op de site, top. Producten voldoen aan de verwachting. En de maattabel klopt precies, erg handig! Kortom ontzettend blij met mijn nieuwe producten!

Kado was een tranentrekker!

Prachtig sieraad en de service was uitstekend !

Snelle levering, heel netjes verpakt. Goed contact met het bedrijf. Niks op aan te merken.

Alleen maar leuke dingen en altijd een kaartje bij je bestelling. Ik vertel tegen iedereen dat ze op jullie site moeten kijken als ze weer eens zeggen waar haal jij al die leuke sieraden😁

Erg duur

Jammer dat u uw spullen inkoop op aliexpres en ze voor onwijs veel geld verkoopt

Heerlijk snelle levering!

Nog maar een paar keer besteld maar dit ging heel snel en met een persoonlijk kaartje erbij maakt de levering helemaal compleet!

Weer heel tevreden met arm- en enkelbandjes. Top!

Goede website en een snelle levering met een persoonlijke touch!

Je kunt snel een keuze maken en ideaal is dat er ook foto’s op staan waarbij de oorbellen door iemand worden gedragen. Dat geeft een realistisch beeld van de grootte. Erg leuk dat bij levering een handgeschreven kaartje zit èn dat je aan de envelop niet gelijk kunt zien wie de afzender is. Dat maakt de ontvanger NOG nieuwsgieriger!

Deze site is super goed, hele goede snelle service en komt alle afspraken na. En ook heel leuk om er een handgeschreven kaartje bij elke bestelling te ontvangen. Prijzen zijn ook goed en ze verkopen hele mooie sieraden. Kan deze site aan iedereen aanraden.... alleen als je er 1 maal wat gekocht hebt ben je gelijk verslaafd!!

Hele snelle levering en artikel helemaal naar verwachting

Leuke site, bestellen ging allemaal vlot en makkelijk

Snel in huis!

Het bestelde enkelbandje was snel in huis. Je krijgt veel mail over het verloop van je bestelling/verzending. Goed verpakt, leuk handgeschreven kaartje erbij. Was een cadeautje en viel zeer in de smaak. Bedankt!

Goede, vriendelijke service

Helaas was mijn ringmaat niet goed, maar wat ‘n fijne communicatie via messenger van Facebook. Ik was zelfs zo duf geweest om mijn retourformulier weg te gooien maar zelfs dat was geen probleem!

Mooie sieraden voor een schappelijke prijs die lang mooi blijven!

Inmiddels 2x besteld bij My Unique Style en erg blij met de sieraden. Het goud blijft, ook als je er dag in, dag uit mee doucht, heel mooi!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk