Sinds kort kennis gemaakt met 'My Unique Style', en al enkele juweeltjes gekocht, die allemaal stuk voor stuk FANTASTISCH zijn, snelle levering, mooie verpakking en good looking!

Super mooie sieraden plus goede service!

Ik word altijd zo blij als ik een pakket ontvang van my unique style. Ze verkopen mooie sieraden en de kwaliteit van de sieraden is ook goed. Als je advies nodig hebt dan kun je de klantenservice bellen en je wordt echt goed geholpen. Ik koop graag bij my unique style en zal dit met plezier blijven doen.

Mijn ervaring met my unique style is zeer goed

De app van my unique style vond ik fijn en overzichtelijk. De oorbellen die ik had besteld waren super mooi en precies zoals op de afbeelding. Echter de ketting vond ik minder mooi, hij zag er in het echt heel goedkoop uit, dit vind ik jammer. Verder was de levering super snel en zat alles leuk en mooi verpakt!

Overzichtelijke site en super snelle levering

Ik was op zoek naar een zilvere ringetje met een natuursteen. Deze heb ik gauw gevonden en was er direct de volgende dag!

Wat een service!

Vanaf het moment van bestellen heel klantvriendelijk contant, snelle bezorging, artikel precies zoals beloofd en een lief kaartje met een persoonlijke touch!

Super snelle verzending. Blij met mijn nieuwe ketting.

Een fijne ketting die ik nu al veel draag.

Ik heb twee keer besteld en de service is snel prettig en persoonlijk dat stel ik erg op prijs. Producten zijn netjes verpakt verzonden en de items zien eruit zoals aangegeven Wat ik ook als prettig ervaarde de goede foto’s zodat te zien is hoe een oorbel evt staat of hoe je hem kan dragen

Mooie sieraden

Hele mooie sieraden waar ik heel blij mee ben.

Geweldige service

Ik had een paar oorringen met bedeltjes vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen van mijn zusje. Nu is gisteren één van die bedeltjes helaas in het doucheputje verdwenen. Ik heb gisteravond contact opgenomen met My Unique Style via het contactformulier en na een spoedige reactie heb ik vandaag alweer een verzendbevestiging binnen van een nieuwe oorring met het missende bedeltje. Wat een geweldige service! Ik kijk er erg naar uit mijn favoriete oorbellen weer te kunnen dragen! Heel erg Bedankt!

Goede en snelle service

Bestelling in verkeerde kleur besteld. Retour sturen makkelijk en heel snel de juiste kleur ontvangen

Echt super!

Heel makkelijk besteld en zonder enige problemen aangekomen. Ook zat er een super lief kaartje in het pakje en was mn ring echtprachtig! K kan alleen maar lovend zijn<3

Duidelijke website

De items die ik besteld heb, vond ik erg leuk. Het duurde wel even voordat de bestelling binnen was, maar het is keurig bezorgd en ee werd netjes aangegeven wanneer ik het kon verwachten. Site is overzichtelijk en het bestproces lekker makkelijk Ga zo door. Het assortiment van jullie is origineel.

Kwaliteit + bezorging was top!

De bezorging was snel en met een lief persoonlijk kaartje erbij. Ik had 2 ringen besteld. Ze waren allebei niet prijzig, maar wel echt mooi! Al met al een goeie ervaring.

Zeer snelle levering, en ziet er goed uit

De sieraden zien er goed uit, en een snelle levertijd is altijd fijn! :-)

Leuke items, snel en netjes geleverd

Spontane browse aanval, leuke sieraden! Snel en makkelijk bestelt en betaald. Netjes geleverd binnen 48 uur door de brievenbus, ideaal!

Snel antwoord en snelle verzending

Hele mooie sieraden en snel geholpen elke keer!

Snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar, persoonlijke benadering

Snelle service en goed product

De levering van mijn ring was erg snel. Ook vond ik het bedankkaartje erg attent! In 1 woord: super!

Perfect!

Hele snelle levering (volgende dag!), super mooie sieraden en ik vind het altijd leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit, geeft nét dat beetje extra! Altijd fijn om bij MyUniqueStyle mijn sieraden te kopen. En daarbij... Meteen persoonlijk contact als je vragen/opmerkingen hebt! Ook een grote plus!

Uitstekende service, geweldige kwaliteit!

MyUniqueStyle heeft mij omgetoverd in een oorbellen meisje! Ik droeg eerst nooit oorbellen, maar ik zag de ear cuffs en dacht dat ik dat eens wilde proberen. Ze lijken net echt, super comfortabel, wel is lastig om ze om je oor te doen, maar daarna wil je ze nooit meer uit doen. Fast forward naar een week later: twee extra gaatjes laten schieten en veel meer willen bestellen! Zeker een aanrader en zal zeker vaker bestellen! ❤️

Betrouwbaar en snelle service👍

Ga vast een keer weer bij dit bedrijf iets bestellen het is een aanrader.

Mooie producten met een persoonlijk bericht

Snelle levering en een mooi sierraad. Erg leuk de handgeschreven kaart bij het pakket. Bracht een glimlach bij openen.

Mijn favo site voor sieraden!

De unieke sieraden die op de site staan zijn stuk voor stuk prachtig! Ik draag iedere dag wel iets van My Unique Style!

Super klantenservice

Super geholpen door Soraya. Zij gaf aan dat het cadeau dat ik besteld had zonder probleem terug kon worden gestuurd in ruil voor het betaalde bedrag. Ook al had ik de bon niet meer in mijn bezit...

Very good

The product has a good quality and was delivered in a good timing.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk