Geweldig mooi

2 ringen zijn zo mooi.

Goede service en prachtige kwaliteit sieraden

Ben blij met mijn aankopen. De kwaliteit is opvallend mooi en goed.

goede service, mooie producten

goede service, mooie producten

Ik ben zeer tevreden met het product die ik heb gekocht!Ik kon niet kiezen tussen twee producten maar vanwege Soraya's hulp ben ik heel blij met wat ik heb gekozen. Het product was ook super snel binnen (volgende dag) Nogmaals super bedankt!

GOEDE SERVICE, ZEER GAVE PRODUKTEN, PRIJS KWALITEIT VERHOUDING TOP.

Hele fijne webshop met leuke spullen voor een goede prijs.

Mooie prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Het handgeschreven kaartje erbij is super attent!

Super fijne hulp bij retourzending!

Soraya heeft me heel fijn te woord gestaan bij het retour zenden van een ring voor mijn vriendin.

Helemaal top

Er is niks op aan te brengen. Mijn sieraden kwam na een dag binnen en heb nergens last van gehad!

Zeer tevreden klant

Mooie sieraden en leuke acties....snelle levering...

Helemaal top.

Ik heb ringen gekocht en ze voldoen helemaal aan mijn verwachting. Communicatie is super en zeer snelle levering. Aanrader hoor!!

Zeer tevreden met de kwaliteit!

Zag de site via een reclame. Zeer enthousiast en blij verrast met de kwaliteit en service!

Ver boven verwachting !

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam, snelle service en een prachtig sieraad, geheel naar wens!

Prima, communicerende service!

Prima service door jullie geleverd naar aanleiding van mijn bestelde earcuff. Goede communicatie per mail over status van de bestelling. Bestelling aantrekkelijk verpakt!

Mooie duidelijke site en goede service

De sieraden die ik bij My Unique Style gekocht heb zijn van goede kwaliteit. De aangegeven bezorging wordt netjes aangehouden en de persoonlijke touch van een handgeschreven briefje bij de producten vind ik erg leuk! Ik kom zeker vaker shoppen.

Perfect en snel

Perfecte en snelle levering van een prachtig sierraad

Gewoon goed .

Nu 1 keer geprobeerd maar mijn dochter is er heel blij mee.

Super service!!

Heel vriendelijke service. Snelle levering! En zelfs nog een persoonlijke kaartje erbij om je veel plezier te wensen met je aankoop. Helemaal TOP!!

Goed!

Snelle levering, mooi verpakt en goede producten,

Snelle levering, mooie oorbellen

Oorbellen besteld, zijn snel geleverd en ik ben zeer tevreden met de aankoop.

mooie sieraden van goede kwaliteit

Altijd snelle levering. Mooi en netjes verpakt. En ik hou erg van de persoonlijke benadering!

Snelle levering. Ik twijfelde tussen 2 armbandjes maar vond 39,95 te duur. Toen heb ik voor de goedkopere gekozen . Vond het armbandje bij ontvangst mooi maar wel dun. Twee dagen na de bestelling zag ik die van 39,95 in de sale voor 24,95. Ja toen baalde ik wel.

Was gewoon goed

Armbandje besteld. Daarna keurig bezorgd in een doosje

Super mooie sieraden

Ik heb al een paar keer iets besteld,goed tevreden . De laatste bestelling wat minder, ketting met 2 leters na een dag al stuk. Het wordt gelukkig opgelost,gelukkig....

My Unique Style beschikt over een prachtig en origineel sieraden bestand.

Ik vind het een prettige, laagdrempelige en duidelijke wijze van bestellen. En heel attent wanneer je bij de levering nog een persoonlijk bedankkaartje ontvangt. Als dank krijg je nog eens 10 à 15 % korting bij de volgende bestelling. Hoe leuk is dat?! ;)

Makkelijk te bestellen duidelijke foto's. En snel binnen de volgende dag. En blij met de oorbellen.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk