Perfect en snel

Perfecte en snelle levering van een prachtig sierraad

Gewoon goed .

Nu 1 keer geprobeerd maar mijn dochter is er heel blij mee.

Super service!!

Heel vriendelijke service. Snelle levering! En zelfs nog een persoonlijke kaartje erbij om je veel plezier te wensen met je aankoop. Helemaal TOP!!

Goed!

Snelle levering, mooi verpakt en goede producten,

Snelle levering, mooie oorbellen

Oorbellen besteld, zijn snel geleverd en ik ben zeer tevreden met de aankoop.

mooie sieraden van goede kwaliteit

Altijd snelle levering. Mooi en netjes verpakt. En ik hou erg van de persoonlijke benadering!

Snelle levering. Ik twijfelde tussen 2 armbandjes maar vond 39,95 te duur. Toen heb ik voor de goedkopere gekozen . Vond het armbandje bij ontvangst mooi maar wel dun. Twee dagen na de bestelling zag ik die van 39,95 in de sale voor 24,95. Ja toen baalde ik wel.

Was gewoon goed

Armbandje besteld. Daarna keurig bezorgd in een doosje

Super mooie sieraden

Ik heb al een paar keer iets besteld,goed tevreden . De laatste bestelling wat minder, ketting met 2 leters na een dag al stuk. Het wordt gelukkig opgelost,gelukkig....

My Unique Style beschikt over een prachtig en origineel sieraden bestand.

Ik vind het een prettige, laagdrempelige en duidelijke wijze van bestellen. En heel attent wanneer je bij de levering nog een persoonlijk bedankkaartje ontvangt. Als dank krijg je nog eens 10 à 15 % korting bij de volgende bestelling. Hoe leuk is dat?! ;)

Makkelijk te bestellen duidelijke foto's. En snel binnen de volgende dag. En blij met de oorbellen.

Top bedrijf

Snelle levering en mooi producten Netjes en zorgvuldig verpakt Eén n woord top!!!!

Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de ketting is precies zoals op de foto! Ik ben er erg blij mee!

Prachtig

Ik zie ik leuks langs komen op Instagram, heel makkelijk een swipe up. En dan bekijk ik heerlijk jullie website. Jullie hebben van alles voor iedereen wat. Ik bestel en het is super snel in huis zodra het binnen is ik ben super blij!

Al veel besteld en bijna altijd voldeed het aan mijn verwachtingen.

In het enkele geval dat het product niet voldeed, is dit naar tevredenheid opgelost, prima dus!

Deze shop is top :-)

Ik ben blij met mijn nieuwe ring; snelle, zorgvuldige levering en de pasvorm is prima!

Heel netjes

Mooi doosje, optijd, exact wat ik ervan verwachtte!

Leuke sieraden,snelle levering

Ik kijk regelmatig even op jullie site en het zijn allemaal leuke draagbare sieraden

Snel geleverd.

Heel snel geleverd, er was een heel leuk kaartje erbij geschreven met pen wat super lief was. Ook was het doosje waar in de oorbel zat heel mooi en schattig, ik was helemaal enthousiast toen ik het pakketje had! Top bedrijf! Met vriendelijke groet, Anouk van Uxem

Hele mooie ketting en snel geleverd!

Onwijs mooie, kwalitatief goede ketting ontvangen en ik draag hem met veel plezier! Daarbij werd ik na een beetje gedoe met de betaling heel fijn geholpen en heb ik de ketting alsnog snel ontvangen.

Zeer betrouwbaar

Snelle levering netjes verpakt

Snelle en persoonlijke service

Sieraden zijn van mooi en goed materiaal. Prijs/kwaliteit is super! Het handgeschreven kaartje maakt het persoonlijk en leuk. Door de doosje waar het in verpakt zit, voelt het echt als een cadeautje. Enigste minpuntje: Ik heb de ringmeter gebruikt, misschien heb ik zelf niet goed gemeten, maar geen enkele maat klopt, dat is wel jammer

Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Groot assortiment van heel mooie en unieke sieraden. Snel en kwaliteit service. Ik ben heel blij met mijn aankoop als kerst cadeau.

Snelle levering en goeie producten! Alles voldoet aan de afbeeldingen op de site en het is een goeie kwaliteit. Het enigste wat ik als minpunt kan noemen is de verzendkosten.

Helemaal top!

Het bestelproces was gemakkelijk en snel. Ook prettig was dat mijn betaling, order en verzending gelijk bevestigd werden. Had mijn order super snel binnen! Was netjes verpakt met een persoonlijke touch door het handgeschreven kaartje. Het kettinkje is precies zoals op de foto’s! Ik ben er ontzettend blij mee en weet zeker dat de vriendin aan wie ik het cadeau geef hem ook super mooi zal vinden! :)

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk