Goede, snelle service

Snelle levering en schattig doosje. Erg blij met mijn nieuwe oorbellen!

Bedrijf met fijne persoonlijke aanpak

Van bestelling tot levering heb je het gevoel dat je shopt, alsof je in een winkel staat. Net even persoonlijker als de doorsnee online shop. Mijn bestelling voldeed aan verwachting en werd supersnel geleverd. Een aanrader!

Geweldige producten en een super service!

My Unique Style verkoopt geweldig mooie en kwalitatief goede sieraden. Een hele goede service en bij vragen meteen een antwoord. Alles komt netjes op tijd aan en altijd een lief kaartje erbij. Prijs kwaliteit verhouding is ook heel goed! Ik koop hier al jaren mijn sieraden en ze blijven heel erg mooi!

Ik voel mij uniek door My Unique Style!

Mooie sieraden, duidelijke website en snelle levering! De handgeschreven kaart die je erbij krijgt is erg leuk en maakt de ervaring nog unieker!! Ik zal hier vanaf nu al mijn sieraden bestellen.

Snelle levering. Ben erg blij met mijn nieuwe ringen!

Overzichtelijke site met duidelijke info. Levering is zoals afgebeeld.

geweldige service,kan niet beter!!!

sluiting van oorringetje was kapot.dit hebben ze verholpen,de dames zijn zeer vriendelijk.échte aanrader!!!

Super!!!

Hele mooie oorbelletjes en alles netjes en prima verzorgt. Ben super tevreden.!!!

Super snelle en verzorgde levering!

het voelt als een cadeautje als je het pakketje binnenkrijgt!

Duidelijke site en goede afhandelingen

Helder en duidelijk product is als omschreven en snel met PostNL thuisbezorgd. Goede service

Goede en een fijne serves.

Ik vond het fijn dat er bij elke handeling een E-mail gestuurd werd, ook vond ik de kwaliteit van de ring heel goed. Een mooi cadeautje voor mezelf en zal er vaker bestellen.

Super snel en netjes

De artikelen worden zeer snel en netjes geleverd. Een duidelijke website die doen wat ze beloven. Zeer tevreden.

De ringen vallen kleiner uit

Spijtig moet ik de ringen terug sturen , te klein , ben nog thans gaan meten bij een juwelier

Fijne winkel

Levering probleemloos en snel, duidelijke keuze voor verzending. Zelfs met goeskoopste optie, in envelop, werd mijn bestelling goed beschermd opgestuurd. Erg tevreden. Ook mijn bestelling zelf is van hoge kwaliteit en naar verwachting.

Uitstekende service

Heel mooie kwaliteitsvolle juwelen. Veel keuze.

Geweldig!

Leuke sieraden. Snelle levering. Heel tevreden...

Snelle en vriendelijke reactie !

Mijn kledingstuk heb ik nog niet ontvangen ben zo benieuwd naar mijn Lola Gaurch jasje 😍. Had eerder gemaild over mijn twijfel van de maat en een super snelle en fijne reactie terug gekregen.

Mooie site Veel keuze Snelle levering Top, vanaf 25 euro gratis levering En het geschreven kaartje erbij vindt ik super lief♡

mooiste hartjesketting voor een prima prijs

Al voor de derde keer hetzelfde kettinkje voor mijn dochter gekocht in 3 tot 4 jaar tijd. Ze draagt het altijd en is er zeer aan gehecht. Voor deze prijs een unieke voltreffer. Ze krijgt er altijd complimenten over. Altijd snel geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice!

De levering is top en als er iets niet goed gaat krijg je netjes snel antwoord. Top service!

Persoonlijk kaartje bij de bestelling vond ik leuk! Snel en goede levering!

Mooie sieraden

Ze hebben mooie sieraden en een goede kwaliteit. Mocht je iets terug moeten sturen wordt dit goed en snel afgehandeld

Fantastisch !

Haal regelmatig mijn sieraden op deze site en elke keer weer een lieve persoonlijke boodschap! Sieraden zijn ook super van kwaliteit en een goede prijs Erg blij met deze site !

Helemaal blij mee!

Ik zal zeker nog eens wat bestellen

Netjes en vlot verstuurd. Ook gelijk een track & trace code gehad.

Super snelle levering, prachtige ring!

Mijn order, een mooie maansteenring werd binnen een uur al verzonden en was de volgende dag geleverd! Ontzettend blij mee! Dankjewel

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk