Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

De earcuff is wel wat fragiel, maar dat is ook wel nodig om hem goed vast te zetten dus verder goed artikel

Leuk assortiment,super snelle verzending, en heel persoonl8jk ook(hand geschreven kaartje) voelt alsof ik hun gewoon allang ken terwijl ik ze nog nooit heb gezien! Makkelijk te be reiken.. Tevreden dat is het in een woord!! Bedankt dames. Fijn om bestwll8ngen bij jullie te doen. TOP👍🏻

Prachtige sieraden, geweldige service 😍

Veel keuze, snelle levering. Kortom: TOP!

Snelle levering, kwaliteit ok

De juwelen zijn mooi en kwalitatief e worden snel geleverd. Voor mij mag het aanbod oorringen nog ruimer: rosé-kleur? Gouden ringetjes met hangertjes...

Prijs kwaliteit verhouding

Dat de kwaliteit van de oorring niet vindt passen bij de prijs. De ringen zijn te fragiel om te dragen.

Mooi

Mooie sieraden met stenen, goed verpakt en snelle levering

In 1 woord prima.

Goede communicatie, leuke artikelen en snelle bezorging.

Wat je ziet, krijg je ook. Mooie sieraden voor leuke prijzen. Snelle levering.

Ik val iedere keer weer voor de aparte sieraden.

Oh zulke fijne aparte producten ik val iedere keer weer.

Mijn unieke stijl, maar ook een unieke webwinkel!

Vandaag kreeg ik de oorbellen "Blooming Lotus" binnen. Wat zijn ze mooi gemaakt. Eerder kreeg ik een ring met de rough stone Tanzanite, ik kan mijn ogen er niet van af houden als ik haar draag. Opvallend maar zo mooi gemaakt dat het toch verfijnt is. Prijs/kwaliteitsverhouding is echt heel erg goed bij deze winkel. De bedank kaartjes bij je bestelling zijn erg lief, dat wilde ik ook nog even kwijt ;) Soms mis ik bij de beschrijving van een sieraad wat informatie of foto's hoe het staat als een persoon het draagt. Ook vraag ik me af waarom de afzonderlijke items geen klantbeoordelingen hebben. Misschien om dat de voorraad te veel wisselt? Maar over het geheel genomen is dit mijn favoriete winkel voor sieraden!

Netjes en snelle levering

Mijn bestelling in twee dagen geleverd. Netjes in een doosje

Mooie producten, geweldige ringen. Snel geleverd, bedankt!

Snelle levering, goed mailcontact

Het persoonlijke kaartje is superleuk.

Mooi ruim aanbod en snelle levering

Mooie kwaliteit. Prijs kwaliteitsverhouding is goed! Mooi en goed verpakt, snelle levering en een ruim assortiment met echt veel leuke sieraden. Ik ben heel erg blij met mijn bestellingen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Er zat een leuk kaartje bij mijn bestelling. Leuk! Dat maakt persoonlijk ;-).

Geweldig veel keuze en super service

Ik heb al meerdere sieraden besteld en elk sieraard is altijd weer een geweldig cadeautje. De kwaliteirlt is gewoon super! Just Love It 3>

Goede,betaalbare,sierraden, goede serves.

Een goede betrouwbare, en een goede website, en een snelle serves.

Prachtig sieraad, jammer dat er niet overal foto's met model bij staan.

Ik was even in de stress want mn pakketje kwam maar niet binnen. Zojuist een beschadigd opengescheurde enveloppe, verpakt in n plastic hoes. Maar dit zal n probleem geweest zijn bij post nl. Een ring besteld, echt prachtig. En een ear cuff, deze blijkt anders dan ik dacht. Door de foto had ik gedacht dat t een medium 'dik' ringetje was, maar hij is erg dun en fijntjes. Jammer dat er bij deze geen foto stond van hoe die staat op een oor, dan had ik namelijk toch voor een andere gekozen. Verder echt leuke sieraden

Mooie sieraden en goede service

Kleine zilveren sieraden zijn mijn ding :) Tattoos heb ik niet maar de sieraden maken mij compleet :). Ik ben zo blij met de mooie armbandjes, oorbellen en ringen. Ook een super leuke manier van leveren: een kaartje en bedankje voor de bestelling ❤️

Mooie sieraden, goeie kwaliteit, snelle levering

Super!!!! Heel tevreden met de prachtige sieraden.

Mooie prijs/kwaliteits verhouding

Leuk een persoonlijk kaartje in de verpakking!

Hele fijne website met goede kwaliteit sierraden!

Goede en duidelijke website, ook toen mijn armbandje te snel kapot ging heb ik netjes (in overleg) een nieuwe gekregen. Sierraden verkleuren niet.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Goede klantenservice

Ik had een kettinkje besteld maar kreeg een andere met ander soort opdruk. Dit zou ik als bedrijf niet doen. Scheelt een hoop om gewoon een mail te sturen met de mededeling niet op voorraad ipv de klant teleurstellen met een ander kettinkje wat ook een stuk minder mooi was. Maar wel goed opgelost en snelle reacties!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk