Goede prijs/kwaliteit

Ik heb hier al meerdere oorbellen gekocht. Kwaliteit is erg goed. Erg blij mee. Duidelijke foto’s. Snelle, nette levering. Retourneren ook probleemloos en snel terug betaald. Misschien een idee om oorbellen ook per stuk te verkopen?

Leuke sieraden en goede service

Ik heb inmiddels al meerdere sieraden besteld bij deze winkel. Steeds weet goede nette service! Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het zo verslavend is .. ik zie steeds weer nieuwe leuke dingen..

Mooie producten, uitstekende service, snelle levering

Mooie moderne sierraden, wordt zeer snel bezorgd en goede service. Enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat niet alle ringen in mijn maat (20 en hoger) leverbaar zijn.

Wederom zeer tevreden

Hele mooie oorbellen en zeer snelle levering. Netjes verpakt en een handgeschreven kaartje erbij.

uitstekende service en een ring die in het echt nog mooier is dan op de foto!

Ik had de ring net besteld, toen ik zag dat ik door het invullen van een code 25% korting had kunnen krijgen (die alleen op die dag gold). Ik belde om te vragen of ik toch die korting nog kon krijgen en die werd me meteen alsnog gegeven. De ring werd de volgende dag al bezorgd, met een leuk persoonlijk kaartje erbij, en hij bleek in het echt nog mooier te zijn dan op de foto!

Korte wacht tijd en grijs precies wat ik besteld had in een woord geweldig .,

Snelle levering en hele mooie sieraden!

Mooie sieraden en snel geleverd in mooie doosjes. Handgeschreven kaartje erbij oom heel leuk!

Goed en vlot!

Voordat ik het armbandje bestelde had ik een vraag over het materiaal. Hier werd navraag naar gedaan en mijn vraag werd vlot beantwoord. Het armbandje is mooi en zoals afgebeeld.

Mooie website en supergoed geholpen !

Mooie sieraden , snelle levering met een handgeschreven kaartje erbij en dat zie je niet veel , maar doet een hoop !

Supersnelle goede service

Top Top Top een echte aanrader!!

Ik ben verkocht

Hele mooie sieraden, velen zijn precies mijn smaak. De service is goed, bij vragen kon ik gemakkelijk online terecht en kreeg hier binnen 10 minuten antwoord op. Bestelling was tevens snel binnen en ik hoefde hiervoor niet thuis te blijven. Ik ga zeker nog eens bestellen en heb anderen de site al gewezen. Helemaal verkocht!

Cadeautje voor mijn zus gekocht! Mooie bedelarmband. Helemaal blij mee. Snel binnen... Top

Zeer tevreden!

Mooie juwelen, snelle verzending en goede kwaliteit. Ik bestel hier vaker en steeds zeer tevreden!

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijn bedrijf wat goede en persoonlijke ervaring levert

Goed product en snelle levering

Ook super leuk het persoonlijke kaartje...! Top

Favourite webshop voor sieraden

Ik heb al meerdere keren besteld. Veel keus en goede kwaliteit. Mijn dochter heeft soms irritatie van zilveren oorbellen (zelfs van dure juweliers), maar nooit van de oorbellen My Unique Style. Ooit een keer de klantenservice nodig gehad en ik werd super geholpen. Ik ga zeker nog vaker hier bestellen.

Super service

Super vriendelijk, snel geleverd en het bedankt kaartje vond ik heel leuk!

Prachtig

Bestelde sieraden waren goed verpakt met een leuk kaartje erbij. Snel verzonden. Goede communicatie per email. Erg mooie oorbellen.

Perfect zoals altijd!

Prachtige sieraden, prima prijzen en geweldige service. Bovendien snel verstuurd. Kan niet beter gewoon.

Prachtig

De oorbellen die ik besteld had, kwamen snel aan en ik vond ze meteen prachtig! Ook het ‘bedank’ kaartje vond ik enorm attent.

Helemaal top.

Super snel reactie op mailtje en het versturen van het product! Mooie producten met goede kwaliteit.

Super vriendelijk personeel en snelle, nette levering

Had even gebeld of de order goed was doorgekomen en gesproken met een super vriendelijke medewerkster! Alles keurig netjes verzorgd en de volgende dag binnen!

Snelle service en alles ook netjes en mooi verpakt

Duidelijke omschrijving op de site, al zou ik soms bij de foto's graag zien hoe de sieraden in/om staan, maar de foto's zijn wel duidelijk. De levering was erg snel en alles was ook mooi verpakt en ziet er goed uit. Het voldoet zeker aan de verwachting. Ook is het erg leuk dat er een persoonlijk bericht bij zit.

Top ...alles vlot verlopen

Serieuze site

Goede eerste indruk

Wat een leuke items, snelle bezorging en een persoonlijk handgeschreven boodschap.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk