Super !

Hele snelle levering, met een leuk persoonlijk bericht. Kortom super !

Prima webshop

Mooie producten, goede levering!

Super snelle levering en mooi verpakt. Enkelbandje is van goede kwaliteit!

Snelle levering en leuke oorbellen!

Ik heb in de avond een paar oorbellen besteld, en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus! Super snel geleverd en hele leuke oorbellen van goede kwaliteit!

Mooie sieraden, snelle levering

Mooie sieraden, snelle levering in een mooi doosje met handgeschreven kaartje, leuk!

Super snel en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Site is duidelijk en bestellen erg makkelijk. Items komen snel en de kwaliteit is goed.

Snelle levering met een persoonlijke noot

Leuke site waarbij goed omschreven staat wat je bestelling omvat. Daarna een leuk pakketje met zorgvuldig ingepakte sieraden en een leuk persoonlijk briefje! Dat maakt het echt een cadeautje!

Fijn

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Prachtig!

Prachtige ringen! Vooral de maansteen ring. Hele chique uitstraling en dat voor zo'n lage prijs! Ik was niet helemaal tevreden over de andere ring die ik besteld had. Had daar even over gebeld, kreeg een hele vriendelijke dame aan de telefoon en mocht de ring terugsturen en een andere uitkiezen. De tweede ring werd binnen 3 dagen bezorgd. Top service!

Goede en snelle service. Jammer dat het scharniertje van een van de oorringetje niet goed werkte.

Oorbellen hadden slechte kwaliteit

De oorbellen die ik besteld had waren van slechte kwaliteit. Ik heb ze dus terug gestuurd. Ik had gekozen voor betalen met afterpay. De afhandeling is netjes verlopen.

Zeer tevreden !! Goede prijs/kwaliteit !! Snelle verzending !! Netjes verpakt !!

Ik ben uitermate tevreden met de bestelling. Later op de avond nog besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt! Mooi in een doosje! Leuke kaart erbij, aandacht voor ´mijn´ pakketje. Heel tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tot nu toe zeer tevreden over de producten. En volgens mij voor mooi prijsje. Ik ga zeker weer wat bestellen bij deze shop.

snelle levering en mooie spullen en kwaliteit

snelle levering en mooie spullen en kwaliteit

Snelle service en klantvriendelijk!

Snelle service en klantvriendelijk, dus ben erg tevreden.

Ik moest een paar dagen op het pakketje wachten, maar dat is duidelijk gecommuniceerd met me. De kussens waren zorgvuldig ingepakt. Goede kwaliteit ook!

Klantvriendeljjk

Zeer klantvriendelijk. Nette afhandeling Mooie producten

Helemaal goed!

Vlot, goede communicatie en gedaan wat er beloofd is! Kortom: prima!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben tevreden over de geleverde earcuffs. Wel wennen om ze in te houden, maar dat ligt meer aan mij

Super mooi!!

De service en mogelijkheden zijn erg goed en klantgericht! Product is zoals beloofd snel geleverd. En het is super mooi!!! ❤️

Mooie sieraden. Netjes verpakt. Snelle verzending. Chat service die fantastisch meedenkt.

Snelle service met een glimlach

Het pakketje (per brievenpost) was er binnen twee dagen. De oorbellen zaten mooi verpakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Erg attent!

Goede service, snelle levering met een leuk kaartje erbij. Goede kwaliteit sieraden. Ga hier zeker vaker bestellen!

Happy Vibes

Super service en leuke kaartje erbij! Mooie echt zilvere sierraden! Ben er ontzettend blij mee! Liefs Yvette

Snel geleverd, leuk verpakt, lief kaartje erbij

Betrouwbaar en snelle levering, lief kaartje bij bestelling

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk