Levering is erg snel, en je krijgt ook nog een lief persoonlijk geschreven kaartje er bij. Qualiteit van de armband is ook top!

Verslavend

Erg leuke site, waar je op blijft kijken, vandaar mijn één woord beschrijving: verslavend. Behalve kijken blijf je ook kopen. Ik heb wel eens gehad dat er iets niet goed was aan de sieraden, bijv steentje eruit, maar dan mocht ik voor dezelfde waarde iets anders uitzoeken, prima service dus.

Snelle levering ,ring in perfecte staat ontvangen . Echt n aanrader groetjes Angel v Hekezen

Mooie sieraden, geweldige service!

Ik ben erg blij met mijn bestelling! Mooi ingepakt, snelle verzending en een leuk persoonlijk kaartje erbij!Al een aantal jaar mijn favoriete webshop, ik ben zeer tevreden!

Ondanks dat het niet was wat ik verwachte

Oorbellen waren niet wat ik verwachte, dus teug gezonden en geld netjes terug ontvangen. Alles netjes en snel

Tegenvaller

Ik bestelde een ketting met een gravure van initialen op een hangertje, maar de gravure van de initialen was slecht te zien. Ketting en hangertje waren wel mooi. Voor graveren zou ik dit bedrijf niet aanbevelen.

Voor de 2e keer blij met My Unique Style

Al eerder mooie kleine lotus studs gekocht bij My Unique Style. Was er heel blij mee maar helaas verloor ik er onlangs 1. Snel op de website gekeken maar jammer genoeg niet voorradig. Gebeld met My Unique Style en zij plaatsten meteen een bestelling voor mij. Ik moest wel op 2 à 3 wkn wachttijd rekenen maar wat schetste mijn verbazing, na 1 week kreeg ik een bericht via de mail dat mijn oorbelletjes er al waren. Snel besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. Blij met de snelle, klantvriendelijke afhandeling van My Unique Style!

vriendelijk, snelle verzending..

mooie oorbellen besteld, leuke prijs, vlotte verzending

De levering was snel en met een persoonlijke touch.

Gorgeous!

Ik ben zo blij met m'n initial coin necklace! Het is alles wat ik ervan verwacht had en meer 🙈 doe 'm nooit meer af! De levering was trouwens ook zeer snel. Ik bestel zeker nog bij My Unique Style!

Snelle levering en mooie producten!

Snelle levering, leuk om een handgeschreven kaartje erbij te ontvangen en producten zijn top!

Perfect en uitermate vriendelijk.

Het is de eerste keer dat ik wat heb besteld en zeker niet de laatste. Uitermate vriendelijk en persoonlijk met het kaartje dat bij de bestelling zat. Dank!!!

Leuk

Duidelijke overzichtelijken steeds. Snelle levering. Bij retour ook makkelijk geregeld. Geen Op of aanmerkingen!

Snelle levering en nog een persoonlijk met de hand geschreven boodschap bij de bestelling😀

Vandaag besteld, morgen in huis. Alles super geregeld. Bedankt.

Mooie producten, snelle en toch wat persoonlijkere levering . Nu geretourneerd voor n kleinere maat , maar verwacht dat dat net zo snel wordt afgehandeld . Bedankt!!

Mooie sieraden, snelle levering, geleverd in een mooi doosje.. een cadeautje voor iemand anders of voor jezelf! Leuk een persoonlijk kaartje erbij!

Mooi aanbod , correcte en snelle levering.

Aanrader!

Mooie hippe site. Snelle service en levering. Sieraden in het echt net zo mooi als op de foto. Zou graag alle aangeboden oorbellen gedragen willen zien zodat je weet hoe ze staan. Verpakt in een mooi doosje. Klaar om gegeven te worden!

Snel en met persoonlijke aandacht!

Geweldige ervaring

Perfecte service! Snelle levering! Zelfs na retourneren voor een maat kleiner een perfecte service!

Snelle levering en erg mooi precies als op de foto. Super blij mee.

Goede service!

Had een armbandje besteld en kreeg deze niet compleet binnen. Meteen contact opgenomen en kreeg snel hulp. Ze stuurde mij meteen een nieuw armbandje op die wel compleet was en hij was binnen 2 dagen binnen! Goede service, kwaliteit en snelle levertijd! Top!

Tevreden!

Optijd bezorgd, mooie oorbellen!

Goede service, mooie sieraden!

Te leuk allemaal, kan bijna niet kiezen!

Mooi zilveren ketting

Mooie zilveren ketting gekocht. Snelle levering. Na een week ging de ketting helaas kapot. Maar na contact gelegd te hebben met My Unique Style, kreeg ik de volgende dag een nieuwe ketting geleverd. Super service!! Netjes en snel afgehandeld. En ik ben zo blij met mijn ketting.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk