Mooie verpakking, precies zoals de afbeelding!

Zeer plezierig. Snelle levering

Boven mijn verwachting

Mijn verwachtingen betreffend de ringen zijn overtroffen. Snelle levering en de maat klipt ook , past perfect. Een van de wenige online winkels waar men grote maten in ringen vindt

Snelle, correcte levering

De oorbelletjes zijn van goede kwaliteit en leuk ingepakt. Snel geleverd.

Snelle levering en mooie sieraden.

Sieraden waren goed en mooi verpakt.

Snel geregeld

Alles naar wens

Leuke ear cuffs

Leuk assortiment, nergens anders kon ik ear cuffs vinden. Maar my unique style heeft veel keus. Bezorging was ook snel. Wel een beetje prijzig.

Alles prima percies hoe ik het had gezien levering ook snel

Gewoon in een woord goed

Snelle levering, bij problemen direct antwoord, super mooie producten

Vaak hier besteld, snelle levering en als er iets mis is krijg je altijd goede hulp.

Leuke collectie.. maar...

Leuke collectie...maar... heb bij een paar oorbellen geregeld ingevuld dat ik bericht wil ontvangen... Nooit gehad. En als ik keek waren ze er maar kon ik niet bestellen. Jammer dat nu die oorbellen uit collectie zijn.... Hoop eigenlijk nog steeds dat ze een keer terugkomen...

Snel en duidelijk

Al aantal keer hier besteld. Altijd snel geleverd. Producten altijd mooi verpakt. Elke keer weer een cadeautje om open te maken. Producten zien er ook uit zoals op de foto. Eigenlijk zou ik alles wel willen hebben. Top website echt een aanrader.

Snelle levering. Ketting en enkelbandje zien eruit zoals aangegeven op de site. Een topper! Ik bezoek en bestel zeker nog eens.

Mooie producten en top service!

Mijn kleindochter zocht een speciaal ringetje, maar door de ring maat (20) kon ze nergens slagen. Toen vonden we een leuk ringetje in de juiste maat en ook nog bijpassende oorbellen bij My Unique. We hebben het vrijdagmiddag besteld in de hoop dat het er zaterdag zou zijn omdat ze op vakantie ging. En jawel hoor zaterdagmorgen lag het pakje op de deurmat met een leuke persoonlijke kaart er bij. Top!

Precies wat ik zocht, mooi en elegant.

3 paar oorbellen besteld en enkele dagen later in huis. Beschrijving van de juwelen op de site was erg handig! Ik ben tevreden!

Snel, vriendelijke en voldoet aan verwachting

Bestelling ligt snel in de bus, sieraden zien eruit zoals je mag verwachten (zoals de foto’s op de website). Bij mijn bestelling kreeg ik tevens een gepersonaliseerde kaart met kortingscode.

De halsketting was precies datgene dat ik ook wilde kopen

Een mooi cadeautje voor mijn vrouws verjaardag

Geweldig!

Gewoon geweldig! 3 paar oorbellen besteld en worden snel geleverd en ook netjes in een doosje met kussentje! Dit verdient een dikke pluim!

Supersnel en keurig verpakt !

Ik ben superblij met de prachtige ‘ibiza’ armband. In het echt nog veel mooier !!!!

Ik had mijn oorbellen snel binnen. Ik vind vooral de voorbeelden heel fijn, zo kan je goed inschatten hoe groot (in mijn geval) een oorbel is

Heel blij met mijn zilveren oorringerjes. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Blij verrast

Eenvoudig bestellen en snel en zeer netjes geleverd met een leuk persoonlijk bericht. Top!

Vorige week kreeg ik mijn juweeltje aan. Jammer genoeg is dit vrij snel stuk gegaan. Dit kan natuurlijk altijd. Myuniquestyle kan niets doen aan fabricagefouten. Ik heb met hen contact gezocht en ik kreeg dezelfde dag nog antwoord. Ik had de keuze tussen hetzelfde juweeltje opnieuw krijgen of een ander juweeltje kiezen. Ik heb ervoor gekozen om hetzelfde juweeltje opnieuw te krijgen. Dit is een snelle topservice. Zeer fijn hoe ze met hun klanten omgaan!

Prima en snel!

Mooie ketting en een goede service!

Nog niet eerder zoveel originele, kwalitatief goede sieraden bij elkaar gezien!

Ik houd erg van originele sieraden, zeker als er een speciale betekenis aan zit. My unique style kwam ik tegen toen ik aan het zoeken was naar sieraden met een edelsteen. Toen ik ook de rest van de collectie zag was ik blij verrast! Na het bestellen kreeg ik direct een bevestigingsmail, het kwam de volgende dag al binnen in een mooi doosje met een persoonlijk kaartje erbij waarmee ik ook nog korting kon krijgen op de volgende bestelling. Ik ben fan!

Snelle service, mooi ingepakt. Snelle geleverd dan verwacht

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk