Sieraden zien er heel elegant uit!

Netjes geholpen, klopte helemaal!!

Super fijne service!

Hele fijne ervaring en een geweldige klantenservice !

Hele mooie sieraden

Ik had iets moois voor mijn dochter haar verjaardag besteld. Doordat postnl het niet goed voor elkaar had met de bezorging was het helaas te laat voor haar verjaardag, maar wel een super nette mail ontvangen van My Unique Style met excuses hierin. Dat wordt gewaardeerd. Nu had ze later nog een fantastisch cadeau met haar eigen bijzondere naam erin. Ze is er erg blij mee, dus dank hiervoor.

Snelle service, mooi juweel.

Ik koos een ketting + armband voor mn nichtjes zestiende verjaardag. Ze zal er ongetwijfeld heel blij mee zijn. Bestelling en levering verliepen correct en vlot. Hartelijk dank! Ik zag al enkele dingen die fantastisch bij mij zouden passen ook . Ik loot graag mee naar die 100 euro shoptegoed.

Ten eerste, prachtige sieraden! Vond het zo moeilijk om te kiezen. De sieraden die ik heb ontvangen vond ik echt geweldig, ik kan niet beschrijven hoe blij ik er mee ben, zo uniek en ze staan prachtig en van goede kwaliteit!! Ik zal hier zeker vaker bestellen als ik weet wat geld heb gespaard! :)

Mooie producten, snel geleverd, gewoon top!

De producten zijn net zo mooi als op de foto's, dat is bij sommige winkels wel anders. De levering is super snel en je krijgt een kaartje waarop persoonlijk is geschreven als bedankje. Echt top gewoon!

exact wat ik zoek

mooi aanbod, snelle levering en heel verzorgde verpakking ik ben fan!

Mooie, handige en goede kwaliteit oorbellen!

De oorbellen die ik heb ontvangen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook handig in gebruik door een kliksysteem! Bij mijn bestelling een leuk en persoonlijk kaartje erbij ontvangen! Bestelling snel en in goede staat ontvangen! Bedankt!

Ik heb iets laten graveren en als ze iets niet zeker weten mail ze je zodat het zeker weten goed is het kwam aan in een mooi doosje en het was snel geleverd toppie!!!!

Veel keus! Snelle levering, goede kwaliteit en mooi verpakt. Elke keer weer blij met mn nieuwe sieraad.

Fantastisch..

Al een hele tijd op zoek naar een ring. En aangezien ik wel een beetje dikke vingers heb, is het moeilijk om een mooie ring te vinden. Nu is dat bij My Unique Style gelukt. En ook een super mooie ring. Maat 22.

Prachtig

Ik ben zo enorm blij dat ik deze heerlijke (web)winkel heb mogen ontdekken met de mooiste sieraden, ik wist nog niet zo wat me te wachten stond wanneer ik voor het eerst in mijn leven een naam-ketting zou bestellen maar ik was aangenaam verast toen het brievenbuspakje al de volgende dag arriveerde, het blinkt zo ontzettend mooi en al is het “plated” het heeft voor mijn gevoel een flink dikke laag en het is met liefde en super netjes gegraveerd, ik geef jullie een dikke tien, ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie in de toekomst, ik heb inmiddels een hele wishlist! Groeten uit Rotterdam, Tanja van der Laan

Toffe sieraden, nette prijs!

Veel keuze, wordt altijd netjes verstuurd, leuk en niet te duur!

Mooie sierlijke juwelen en vlug in huis

Gemakkelijk te bestellen met toegevoegde maten voor ringen. Heel vlug thuis geleverd. Mooi vrouwelijke juwelendoosje. Tof dat er een persoonlijke bedanking bijzit.

Wat hier bovine staat is voldoende

Zo blij met wat ze verkopen, hoe ze verkopen en de service die ze hebben.. echt top!!!

Perfect, goede communicatie

Ik had een vraag met betrekking tot de levering. Super snel contact erg vriendelijk. Goede service! zeker aan te raden. Nick

Ik heb al een aantal keer oorbellen besteld bij mus, de kwaliteit is hartstikke goed en de sieraden blijven ook mooi. Alles wordt altijd netjes ingepakt met een lief kaartje erbij.

Snelle levering,en af werking . Ook goede inzet meedenken naar een oplossing is snel.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe mooie oorbellen. Precies zoals ik had verwacht. Ze waren snel geleverd, goede kwaliteit, mooi verpakt en er zat nog een handgeschreven kaartje bij. <3

Te gevaarlijk, ik kom veel te vaak terug!

Altijd snel geleverd met een persoonlijke boodschap. Leuke mooi sieraden vooral als je is wat anders wil voor een schappelijke prijs. Super blij mee!

Super snelle levering en erg blij met mijn mooie nieuwe oorbellen!!

Heel blij mee!

Net een bonbon netje, mooi verpakt en verrassend van binnen :)

Geweldig!

Snelle levering en mooie sieraden van goede kwaliteit! Leuke items die helemaal voldoen aaan de trends van dit moment!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk