Mooie sieraden en snelle levering

Zeer positief

Heeeeel mooie sieraden en fantastische service

Ik heb hier de Lotus oorknopjes besteld en een armbandje met een maansteen en mandala en een ring met maansteen. Je wordt super goed geholpen met de ring maat. Unieke en zeer mooi gedetailleerde sieraden. Prachtig detail de maansteen! Service dmv chat is fijn. Reactie direct. Nogmaals heel erg bedankt! Mvg Lisanne

Snelle levering maar product teleurstellend.

Vlotte levering, alleen de foto's van de ringen op de site zijn veel mooier dan de ringen in werkelijkheid zijn. Dat is teleurstellend. De ringen in het echt zijn veel dunner van materiaal, zitten platter op de vinger daardoor,, en de kleur is grauwer, naast mijn andere zilveren ringen is dit een groot verschil. Ik had de ringen robuuster verwacht zoals op de foto. Om deze reden dus ook mijn keus van onderstaande vraag.

Snel geleverd. Product zag er nog mooier uit dan op de foto! Ik heb er iemand heel blij mee kunnen maken!

Super service!

Ik had een vraag over mijn bestelling, binnen een uur reactie en super vriendelijk! Top product geleverd. 👍

Snel reactie gekregen op mijn vraag. Oorbellen een dag later al binnen met een leuk kaartje. zeer tevreden ☺️

Heel mooi sieraad, goede kwaliteit en goede service

2 sieraden gekocht: een armbandje met een maansteen en oorbellen. Sterling zilver, heel goede kwaliteit en mooie sieraden. Echt blij mee! Het armbandje met maansteen veranderd van kleur in het licht. Echt een leuk detail. Service top.

Erg leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen en mijn vriendin was heel positief over de aankoop!

netjes

had een dm gestuurd om te vragen over levering, binnen 5 minuten reactie op mn vraag, snelle levering en mooie oorbellen zoals op de foto’s.

Hele leuke lieve mensen kan ik me voorstellen. Telefonisch goed bereikbaar! En het kaartje wat er bij zat, vind ik erg lief en leuk.

Must have items en snelle service!

De app werkte op de dag van mijn bestelling niet zo goed, dus voerde ik mijn order in via de webpagina. Dit verliep zonder problemen en bij de eerste aankoop kreeg ik meteen 10% korting. Zeer leuk dus! De aankoop verliep zeer gemakkelijk en vlot en het pakketje zat binnen de 3 dagen in de brievenbus. Zeer handig ook dat je voor brievenbuspost of een pakketje kan kiezen. Zo ben je zeker dat je pakketje zal toekomen, ookal ben je niet thuis. Super mooie producten dus ik zal zeker nogmaals een bestelling doen bij My Unique Style!

Helemaal goed

Voor ik wilde bestellen had ik nog een vraag en het was heel makkelijk om contact te krijgen via de chat. Fijn dat je achteraf kunt betalen. Mijn oorringetjes de volgende dag al ontvangen!! Ze zijn precies zoals op de afbeelding en ik ben er blij mee.

Erg blij met mijn earcuff! Snel bezorgd, leuk in een doosje verpakt en een handgeschreven kaartje erbij. In een woord top!

Prachtige juwelen

Vandaag mijn 3e ring ontvangen, en deze is net zoals de andere 2 prachtig! Als je smalle vingers hebt is het geweldig moeilijk een mooie ring te vinden, gelukkig hebben jullie ook kleine maatjes. Snelle verzending , mooi verpakt en een leuk handgeschreven kaartje. Ik bestel zeker nog terug !

Overzichtelijke site, goede prducten, top service!

De website is overzichtelijk en geeft een heel goed, natuurgetrouw beeld van de sieraden. Bij ontvangst verrast met de verzorgde verpakking en het handgeschreven kaartje, alsof je al jaren klant bent :-)! Tenslotte is de klantenservice ook nog es top, en daar ontbreekt het nog wel eens aan bij andere webwinkels. Kortom, ben je op zoek naar mooie sieraden voor een redelijke prijs, zoek niet verder: Bij My Unique Style vind je alles wat je zoekt.

Mijn ervaring met My Unique Style is uniek

Hele fijne en vlotte service, ook heel attent zo'n handgeschreven briefje erbij.

Top👍

Goede site , snelle levering , leuk kaartje erbij Geschreven ,producten zien er ook goed uit !👍

Goede ervaring!

Mooie sieraden soms een beetje te duur vind ik.

Mooi assortiment, goede kwaliteit producten en goede service

Deze winkel heeft een heel mooi assortiment sieraden voor een heel redelijke prijs. De kwaliteit van de sieraden is groot; ook na veelvuldig dragen blijven de sieraden mooi. De service van deze webwinkel is uitstekend: mocht er ooit iets mis zijn, dan lossen ze het altijd netjes op.

Zo leuk!!

Super aanbod, heel divers en echt kei leuke sieraden! De levering is snel, communicatie over de verzending en levering uitstekend. Goede kwaliteit voor een fijne prijs. Ik ben fan!!

Altijd top!!

Wat je ontvangt, is niet anders dan wat je op de site ziet. Het zit altijd goed en stevig verpakt. Mooie sieraden!

Fantastisch !!

Ik heb voor het eerst hier besteld, omdat mijn zus hier regelmatig wat besteld. Ik vind het geweldig! De sieraden zijn precies zo als op de foto en super netjes ingepakt. Totaal niet duur voor zulke mooie sieraden! Hier ga ik zeker vaker bestellen. :)

Binnen 3 dagen in huis 👍

Het is een ieniemienie zilveren armbandje met kruisje. Op foto lijkt het armbandje groter... dus twijfelde ff....draag het armbandje wel, ook al zie je het bijna niet, maar vind het te lief om terug te sturen.....en het persoonlijke kaartje was de kers op de taart ❤

Gelukkig niet lang hoeven wachten op mijn bestelling. What you see is what you get,artikel klopte met de foto

Snel en goed

Het is gelukkig niet zo dat het plaatje mooier is dan het artikel zelf, what you see is what you het🎉

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk