Leuk om hier te shoppen, altijd alles op tijd en in orde!

Al vaker bestellingen gedaan en altijd goede afhandeling, op tijd geleverd en goede service

Snelle service, correcte behandeling, een aanrader

mooie sieraden wat je ziet krijg je ook.altijd snelle levering

snelle service snel in huis en mooie sierraden

Fijne webshop met een veel keuze, snelle levering. En super leuk dat kaartje met persoonlijke boodschap

Vlotte levering, producten goede kwaliteit

Super goede ervaring

Super snelle levering en leuk met een persoonlijk kaartje! Heel tevreden ook over het bestelde product

Kwalitatief goede producten voor een goede prijs!

Twee paar oorbellen besteld. Veel keuze, snelle levering en prijs naar kwaliteit!

Mooie producten en snelle levering.😊

Zeer snelle service.

Bestelling voldoet naar verwachting. Levering is erg snel.

Leuke set!

Leuke set oorbellen, snelle levering en heel leuk een handgeschreven kaartje erbij!

De producten zijn erg mooi en kloppen naar verwachting. Ook ben ik zeer tevreden met het contact en de snelheid waarop wordt gereageerd als je een vraagt hebt.

Prima producten. Snelle levering

Prima producten. Snelle levering

Mooi sierraad en goeie persoonlijke service

Leuk een persoonlijk kaartje bij de bestelling en een erg mooi sierraad!

Snel, mooie artikelen, lief

Snelle levering, hele mooie oorbellen. En er zat een super leuk en lief kaartje bij de bestelling. Leuk om te zien dat een winkel in deze tijd toch nog heel attent kan zijn.

Geweldig!

Bestellen ging eenvoudig. De levering kwam snel en er zat nog een leuk kaartje bij!

Snelle levering, mooie ring, aardig kaartje erbij

Goede en snelle service!

Ik had een setje ringen besteld, hij bleek net een maatje te groot te zijn. Terug gestuurd en binnen een week had ik de goede maat thuis gestuurd! Super! Bedankt!

Goede service!

Inmiddels 2x wat besteld, alle beide keren netjes op tijd geleverd en de oorbellen waren van goede kwaliteit. Zou hier zeker nog een keer wat bestellen!

Goede snelle service en mooie sieraden

2 enkelbandjes besteld. Snelle service, goede kwaliteit en zeer nette levering

Ik word hebberig van jullie collectie.

Geweldig altijd zulke leuke sieraden en zo snel geleverd.

Hele goede ervaring.

Mooie sieraden en snelle levering.

Nu1x iets besteld en wat ik heb besteld is super leuk, en exact zoals ik het had verwacht. Top levering netjes verpakt en Duidelijk retourformulier erbij.

Erg leuke sieraden tegen betaalbare prijzen

Ruime keuze en erg leuke sieraden. Je bestelling wordt netjes bevestigd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Altijd fijn om even te shoppen voor oorbelletjes :-)

Mooi armbandje, net als op de foto. Blij mee!

Mooie armband, lang gezocht en hier gevonden. Snelle verzending. Bedankt!

Snelle levering en prachtige oorbellen!

Precies zoals beschreven en exact hetzelfde als op de foto! Snelle levering en met een persoonlijke lieve kaart! Dank je wel ❤️

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk