Pluspunten

Top levering en kwaliteit!

Nog meer realistische afbeeldingen van de producten.

Pluspunten

Mooie website, Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje erbij.

Geen. Alles is top!

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levering, persoonlijke kaart bij de bestelling, verwerken retouren vlot.

Pluspunten

Alles op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Erg snelle bezorging Leuke collectie

Redelijk duur. Ook denk ik dat bestellingen omhoog gaan als verzendkosten eraf gaan

Pluspunten

Alles netjes op tijd binnen

Let wel beetje op dat je korting geeft wel de goede oorbellen met goede sluiting geeft had pas oorbellen waar de sluiting niet paste, maar ik heb zelf maar sluiting van andere oorbellen aangedaan,

Pluspunten

Al meerdere keren besteld en elke keer top....mooie sieraden, vlotte afwikkeling en snel in huis. Wat wil je nog meer....

Pluspunten

Zo'n leuk bedrijf en een ontzettend leuk team erachter!! De sieraden zijn prachtig en het is iedere keer weer feest als mijn pakketje binnenkomt!

Ga vooral zo door en hou en zo persoonlijk. Alleen al dat lieve kaartje erbij voegt al zoveel toe!!

Pluspunten

Leuk het handgeschreven kaartje! Snelle levering. Geen min punten!

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Leuke klantenservice, snelle levering, top assortiment!

Persoonlijk hoef ik niet iedere keer een mooi doosje waar de sieraden in verzoden worden. Missch de optie om bij je bestelling aan te vinken of je dit wel of niet wilt.

Pluspunten

Snelle levering en leuke korting!

Pluspunten

Altijd super snelle verzending, had het de volgende dag in huis. Kwaliteit en aanbod ook top!

Pluspunten

Snelle service, mooi doosje waarin de oorbellen kwamen en ze zijn exact zoals aangeboden! Lief en persoonlijk kaartje erbij, echt top! De oorbellen zitten heel mooi als je maar 1 gaatje hebt. Alles is perfect!

Geen!!!

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Prettige heldere website. Sieraden worden mooi verpakt en snel verstuurd. Ik ben heel blij met de kwaliteit van de sieraden. Erg mooi en ze zijn in het echt net zo mooi als op de foto's op de website!

Pluspunten

Mooie sieraden. Goede kwaliteit.goede service reageren snel op je mail.gewoon top

Pluspunten

Leuk persoonlijk kaartje erbij ontvangen. Op tijd verstuurd en binnen. Mooi verpakt Goeie kwaliteit. Foto's geven goed weer wat je besteld

De oorringetjes (3 soorten maten in goud) konden een iets betere kwaliteit hebben, want met indoen verboog ik een oorbel al een beetje. Dit is wel vaak het geval met dit soort oorbellen, dus weet niet of dat echt verbeterd kan worden.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk