Snelle levering goede kwaliteit en niet te vergeten net zo mooi als op het plaatje

Super snelle reactie en verzending

Mooie spulletjes voor een mooie prijs

Goede kwaliteit!

Heel blij met mijn nieuwe oorringen! Goede kwaliteit en ook makkelijk dat je het via de brievenbus kunt ontvangen. Ideaal!

Ik ben supergelukkig met de fijne sieraden!

Ik ondervond geen enkel probleem bij het bestellen van mijn juweeltjes. Vlotte communicatie en vlugge verzending. Ze zijn mooi fijn en eenvoudig uitgewerkt. Daar hou ik van. Ik krijg er ook veel positieve reacties op. Heb al wat reclame gemaakt :)

Uitmuntend

Snelle levering, mooie juwelen

Mooie earcuff!

Netjes verstuurd, had het ook snel in huis. Persoonlijk kaartje erbij. Top hoor!

Mooie en kwalitatief goede sieraden!

Ik heb hele mooie oorbellen en een piercing bij jullie geshopt en ik was blij verrast met de snelle levering en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Mooie oorbellen

Ik heb de goudkleurige oorbellen besteld. Mooie kleur en zitten heel goed. Het indoen was wel even gepriegel maar als ze eenmaal zitten kunnen ze prima in blijven. Met slapen ook geen last van!

Prachtige sieraden, goede service en verzending!

Zoals de titel al zegt ben ik erg tevreden. De oorbellen die ik heb ontvangen zien er prachtig uit, verpakt in een mooi sieradendoosje. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook erg prettig dat de sieraden de volgende dag al geleverd werden!

Super!! Prachtige en persoonlijke sieraden

Je werd via de mail perfect op de hoogte gehouden en pakketje kwam snel binnen. Sieraden zijn mooi precies zoals je ziet op het plaatje. Leuk dat er in de mail altijd een leuk tekstje staat, dat maakt het contact vriendelijk en persoonlijker.

Prachtige sieraden!

Hele mooie sieraden, snelle verzending, leuk ingepakt. Wel prijzig.

Alles super!

Had wat vragen en werd heel prettig geholpen, ook het armbandje is prachtig!

Geweldige service

Mijn bestelling was heel snel geleverd Super mooie ring Ben er erg blij mij Ook ontzet aardige reacties op mijn E-mailtjes ! De ring was mooi verpakt in een mooi doosje en er zat een hand geschreven kaartje bij aan mij . Vond ik ook heel speciaal en lief ! Nog erg bedankt voor de leuke en snelle ontvangst . Zeker beveel ik jullie aan ! Erg mooi arsortiment sieraden! Vriendelijke groeten Linda Groetjes Linda

Erg mooi en blij mee alleen lastig in doen

Ik ben super blij met mijn piercing. Ik was ook blij dat hij er uiteindelijk in zat. Ik vind hem echt super mooi!!

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn laatste aankoop, 2 paar oorbellen, waarvan een paar een tijdje niet leverbaar was. Ik heb ze meteen besteld toen ik zag dat ze er weer waren. Ik ben er heel blij mee!

Fijne service en mooie sieraden!

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de service en de kwaliteit van My Unique Style!

Top kwaliteit

Top kwaliteit !

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een top service

Ik vind dat My Unique Style hele mooie, stijlvolle sieraden verkoopt voor een goede prijs. De sieraden blijven lang mooi en verkleuren niet. Ik was een keer een hangertje verloren en toen heeft My Unique Style deze zomaar opnieuw opgestuurd, zonder dat ik hierom vroeg. Dat noem ik échte, oprechte service. Ik bestel mijn sieraden nergens anders meer!

Geweldige service en prachtige ringen

De ringen die ik haalde waren precies zoals beschreven, verzending was helemaal top! Helaas ben ik wel een van de ringen kwijtgeraakt, dat was wel sad :( Maar ze zijn echt heel mooi, zeer tevreden. I'm in love

Mooi sieraad en goede verzending

Het sierraad kwam in een fijn klein doosje en was onbeschadigd. Verder voelde de verzending heel persoonlijk en is er rekening gehouden met mijn extra aantekening voor het later verzenden. Hele goede ervaring!

De oorbellen waren snel geleverd en leuk ingepakt.

Prachtige juwelen!

Juwelen van zeer goede kwaliteit. Zoveel keuze wat gegarandeerd zorgt voor heus shopplezier, maar ook voor een beetje gezonde keuzestress (of niet hihi). Enkel jammer dat je geen track&trace krijgt toegestuurd via mail om je zending te kunnen volgen!

Snelle, persoonlijke service

Snelle reactie op mijn vragen met duidelijke antwoorden. Producten van goede kwaliteit met snelle levering.

Ik jheb hier een paar oorbellen besteld. Bestelling was keurig ingepakt en kwam netjes op tijd. Oorbellen precies zoals omschreven en inderdaad echt zilver.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd, mooie kwaliteit. Persoonlijke bedankt briefje. Zeer tevreden, aanrader!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk