3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site.. duidelijke app!

Tot dusver niet..

Pluspunten

Goede en snelle service, mooie producten

Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vraag en nette levering.

Pluspunten

Leuke, betrouwbare webshop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt snel via de mail geantwoord. Je hoeft niet langer dan 24 uur te wachten. Producten zijn goed beschreven op de website. Komt goed overeen met realiteit! Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen want product net 2 dagen thuis maar het ziet er goed en betrouwbaar uit.

Garantievoorwaarden beter specificeren. Ik vond ze nog enigszins vaag. Ook antwoord via de mail bleef redelijk vaag. Voor vele interpretaties mogelijk.

Pluspunten

Ziet er leuk uit, snelle levering en goede service

Pluspunten

groot en betaalbaar assortiment in verschillende stijlen

ik heb worstenvingers, mijn ringmaat(ringvinger) is dan ook maat 20, er zouden wat mij betreft meer ringen in grotere maten mogen komen

Pluspunten

Onze eerste ervaring met dit bedrijf. Zeer leuk en verrassend wat er uit de envelop kwam. Een leuke kaart voor de jarige en ook een kaart voor ons, om ons te danken. Erg origineel

Misschien wel, vandaar een halve ster niet anngevinkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke mailtjes

Soms moest je best lang wachten op de mail

Pluspunten

Geweldig..

Is super

Pluspunten

Werd snel thuisgebracht Waren vriendelijk Site zag er overzichtelijk uit waardoor ik makkelijk kon bestellen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Pluspunten

Ik vind de sieraden die ik onlangs ontvangen heb, van goede kwaliteit, beschrijving van producten kloppen naar waarheid, de levering is snel. Ook erg leuk is het persoonlijke kaartje wat zij met het pakketje mee sturen. Conclusie: ik ben een blije en een tevreden klant.

Pluspunten

Al een paar keer besteld. En goed gegaan ❤

Pluspunten

Goede service, snel aangekomen en netjes ingepakt.

Zijn er niet

Pluspunten

Na bestelling, snel bezorgd. Alles keurig netjes ingepakt .Kwaliteit is goed.

Geen, alles super in orde.

Pluspunten

super leuke sieraden, altijd goede kwaliteit en een lief bedank kaartje erbij! het is echt top en zeker een aanrader.

Pluspunten

Pluspunten

Mooi producten, keurig en stijlvol verpakkingen. Website is overzichtelijk en er staan super leuke producten op. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

Snelle levering, mooie sieraden

Pluspunten

Super leuke sieraden besteld. Snel ontvangen. Ben er super blij mee. Producten van goede kwaliteit.

Pluspunten

Mooie producten, redelijke prijs, snelle levering

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk