Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, mooie sieraden van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen en duidelijke productafbeeldingen. Klanten waarderen verzorgde verpakking en een vlotte bestelervaring. Persoonlijke aandacht en vriendelijke communicatie versterken de winkelervaring. Kortom, kopers voelen zich betrouwbaar en tevreden met hun aankopen.
Pluspunten
Snel en netjes verpakt
Reshma
Den Haag
Hi Reshma, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Prettig en snel m.a.w. klantvriendelijk.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Tineke
Tiel
Hi Tineke, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Komt afspraken goed na!!!
VerbeterpuntenPrima zo
anoniem
Hi, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je nieuwe sieraden. Liefs,
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Hele mooie sieraden.
M
Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe sieraden! Liefs,
Jacq
Rotterdam
Bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Super veel leuke sieraden, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMeer op voorraad bestellen, er waren een aantal oorbellen die ik wilde bestellen maar die waren uit voorraad.
Hanne
Harskamp
Hi Hanne, bedankt voor je beoordeling en feedback! Het kan zijn dat uitverkochte producten onderweg zijn naar ons. Houd de website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van producten die weer op voorraad zijn :-)
Liefs,
Pluspunten
snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk berichtje erbij heel attent
Simone
Son en Breugel
Hi Simone, bedankt voor de nette beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Heel leuke collectie. Prima prijs, kwaliteit.
Kim
Rotterdam
Bedankt voor je leuke beoordeling Kim! Liefs,
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering, leuke kaartjes, of persoonlijk bericht bij je bestelling. En een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Janet
Gorredijk
Hi Janet, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Prachtige armbandjes, snelle service en een persoonlijk tintje bij de bezorging! Niets dan lof.
Assen
Hi, bedankt voor je lieve beoordeling! We zien je graag nog eens terug. Liefs,
Pluspunten
Ruime keuze, scherpe prijzen én klantenservice.
VerbeterpuntenSoms iets te weinig goudkleurige juwelen.
Fabienne Verstraete
Borsbeek
Hi Fabienne, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Groot assortiment en leuke acties
VerbeterpuntenAls er iets fout gaat met een bestelling, compenseer de klant dan. Iets niet op voorraad maar wel al betaald, geld retour maar compensatie is dan ook gepast of een korting voor de volgende keer.
C. Lokken
Groningen
Hi, bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat jammer om te horen dat er iets fout was gegaan met je bestelling. Het is dan zeker een goed idee om een compensatie te geven in bijzondere gevallen. Bedankt voor het idee.
Liefs,
Pluspunten
Prachtige sieraden, met een hele snelle levering. Met persoonlijke details, wat het openmaken van het pakketje een nog groter feest maakt!
VerbeterpuntenEen klein extraatje meegeven in het pakketje als bedankje zou ik erg leuk vinden.
Lisa
Hellevoetsluis
Bedankt voor je beoordeling en idee Lisa! Liefs,
Pluspunten
Veel keuze. Niet duur en snelle levering.
Bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Snelle afwerking van de bestelling, zeer tevreden, de bestelde sieraden voldeden helemaal aan mijn verwachtingen.
VerbeterpuntenGraag meer van deze leuke acties!
Gerda
Coevorden
Hi Gerda, bedankt voor je beoordeling en feedback. Zou je misschien willen aangeven wat je precies bedoelt met de ringmaat in beeld? :-)
Liefs,
Pluspunten
Komt afspraak na. Artikel lijkt op de fotp
VerbeterpuntenMaakt van een bestelling iets meer van een belevenis. Maak er meer cadeau van, daar houden wij vrouwen van
Ellen Maasland- van Ree
Vianen
Hi Ellen, bedankt voor je leuke beoordeling en feedback! Dat is zeker een erg leuk idee. We gaan kijken hoe we dat kunnen doen! Liefs,
Pluspunten
Super snelle levering Goede klantenservice
Wendy
Wieringerwaard
Hi Wendy, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Snelle levering en met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Producten zijn precies zoals verwacht!
Valerie
Utrecht
Bedankt voor je lieve beoordeling Valerie! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden! :-) Liefs,
Bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Leuke sieraden, goede en snelle levering en netjes verpakt. Het persoonlijke kaartje vond ik erg lief en leuk
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Bianca
Haaksbergen
Hi Bianca, bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen. Heel veel plezier met je nieuwe sieraden! Liefs,
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt! Top, ga zo door!
Gea
Hoofddorp
Bedankt voor je leuke beoordeling Gea! Liefs,
Pluspunten
Top levering! Als er om gevraagd wordt zal ik het aanbevelen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Eibertje
Wezep
Hi, bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je ons aan zal raden :-) We zien je graag nog eens terug. Liefs,
Pluspunten
Snelle levering. Producten zijn aantrekkelijk verpakt!!
Tanja
Den Haag
Hi Tanja, bedankt voor je lieve beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Vlotte bezorging top
Anneke
Bergen op zoom
Hi Anneke, bedankt voor je beoordeling! Liefs,
Pluspunten
Snelle service Mooi product, ik ben er blij mee
VerbeterpuntenGeen
Ria
Leiden
Hi Ria, bedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier met je nieuw sieraden! Liefs,
OOIT EEN DROOM…
Wat ooit begon als een droom van twee jonge meisjes (vriendinnen sinds de kleuterschool) is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende sieradenshop vol met unieke, bijzondere en eyecatching sieraden.
Dat vriendschap de basis én het succes is van My Unique Style, bewijzen Gerda en Margreet. Samen veel meegemaakt en uitgegroeid tot ambitieuze vrouwen die dagelijks (samen met het MUS team) gaan voor hetzelfde. Namelijk mensen blij maken met een prachtig assortiment aan sieraden. Dat 100.000+ vrouwen dagelijks stralen met MUS sieraden is prachtig!
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk