Pluspunten

Snelle verzending, goede service, afterpay mogelijkheid, goed verpakte producten, klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering en altijd een leuke persoonlijke boodschap bij het pakketje

Pluspunten

Erg mooie sieraden van een goede kwaliteit, ik moet echt zilver hebben aangezien ik anders last krijg van m’n oren dus dat is super! Ik had laatst een bestelling gedaan, zonder te weten extra korting te kunnen krijgen, hierover heb ik contact met ze opgenomen, en aangezien ik vaker sieraden bij ze koop, kreeg ik geld terug wat ik met die korting niet had hoeven te betalen. Super netjes!

Pluspunten

Prachtige collectie, snelle verzending en mooie kwaliteit sieraden.

Ik vind het jammer dat veel grote labradoriet ringen niet in ringmaat 20 te verkrijgen zijn. Zo zou het ook fijn zijn om bij zoekresultaten, een filter te hebben om te kunnen sorteren op ringmaat. Zo klik je niet constant ringen aan die je niet passen. Verder; keep it up!

Pluspunten

Snelle levering Goede service Mooie app

Nvt

Pluspunten

Ring zag er precies zo uit als op de foto en ziet er goed uit. Snel geleverd en ben heel erg tevreden. Ook de keuze of iets via de brievenbus of pakketpost mocht worden verzonden, vond ik heel prettig.

Pluspunten

snelle levering, uitnodigende website

Pluspunten

Mij bestelling werd erg snel verzonden/bezorgd. Het was mooi en netjes verpakt en het product ziet er prachtig uit!

Pluspunten

De bestelling was er erg snel en het was mooi verpakt. De oorbellen waren echt helemaal top, makkelijk in te doen en erg mooi. Goed materiaal en niet snel breekbaar. Ziet er erg mooi uit en ook niet goedkoop of iets. Ik vind het ook een passende prijs voor de kwaliteit! Ben erg tevreden :)

Een verbeterpunt kan zijn dat ze nog iets beter/makkelijker de klik oorringen aangeven op de site.

Pluspunten

Snelle levering top top was moederdag cadeau en ze is er heel erg blij mee ga vaker bij jullie bestellen en niet al te duur

Geen verbeter punten

Pluspunten

Overzichtelijke website..artikelen snel verzonden..goed verpakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij

Pluspunten

Super mooie collectie! Super qualiteit! Snelle afhandeling van bestelling, mooie presentatie van de artikelen in doosjes.

Pluspunten

Snelle levering, leuk kaartje bij de bestelling

Pluspunten

Prachtige sieraden, goeie kwaliteit en een mooie, overzichtelijke webshop

Soms zou het fijn zijn als er meer foto’s waren van de sieraden in (bijvoorbeeld oorbelletjes/piercings daadwerkelijk in het oor)

Pluspunten

Super leuke sieraden, goeie service!

Meer rough jewelry

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De steen in de ring is beschadigd.

Check het product voor men het verzendt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten

Pluspunten

Goede service Mooie sieraden.voor een leuke prijs Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke omschrijving bij de producten, goede duidelijke foto's waarbij ook vergelijkbare producten in een andere maat te zien zijn (ik keek naar ringetjes oorbellen). Mooi verpakt in een sieradendoosje. Hele mooie oorbellen!

Waar er stond dat de 8mm ringetjes bij de meesten niet in het eerste gaatje passen, is dit bij mij wel het geval (zoals ik al vermoedde door het op te meten). De bestelde 10mm ringetjes zullen dan ook (denk ik) ongebruikt blijven. Altijd eerst even zelf opmeten dus :)

Pluspunten

Ik vind de live online chat super handig!!! Geen dagen lang wachten op een mail terug, maar gelijk antwoord. Geen robot die terug antwoord, maar een echt medewerker. Echt super tof! Snelle levering ook en mooie producten!

Ik had een track en trace code gekregen, maar deze werkte niet helemaal. Ik kon niet zien dat mijn pakket afgeleverd was.

Pluspunten

Mooie sieraden en goede service ! Mijn bestelling was per ongeluk verkeerd gestuurd maar kon zonder problemen een nieuwe set uitzoeken of het geld retour krijgen. Gelukkig stuurde de foutief geadresseerde de oorbellen snel terug dus kreeg ik ze toch nog op tijd binnen ! Goede vriendelijke communicatie dus dik tevreden !

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie

Pluspunten

Enorm behulpzaam op de online chat, zeer vriendelijk, iets heel kleins is als een groot duur iets ingepakt en er zit altijd een lief persoonlijk kaartje bij. Gewoon 6 sterren.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk