Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging! Ik vond t super leuk dat er een gepersonaliseerd kaartje bij zat. En niet geheel onbelangrijk, ik ben heel blij met de bestelling.

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Zo doorgaan!

Pluspunten

Ruime keus op website, makkelijk bestelproces en snelle levering met leuk handgeschreven bedankkaartje.

Pluspunten

Snel en netjes bezorgd

Pluspunten

Klantenservice reageer snel en bestelling is snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering mooie verpakking

Pluspunten

Snelle service, mooie en goede producten!

Pluspunten

Goede internetsite duidelijk en erg netjes beschreven allemaal! Volgende dag was netjes mijn bestelling thuis! Ga zo door dames! Ik bestel zeker vaker hier

Pluspunten

Mooie sieraden. Kwaliteit is prachtig. Lief persoonlijk kaartje erbij! Prijstechnisch gezien ook top!! Heb mijn volgende aanwinst al gespot :)

Niet, ga zo door!!!

Pluspunten

Mooie levering en het kaartje erbij was een leuk detail. De levering was snel en het product was erg mooi.

De vraag over welke letters er in de ketting gegraveerd mag worden mag iets duidelijker gesteld worden.

Pluspunten

Duidelijke site, snel antwoord en keurige bezorging. Mooi armbandje!

Pluspunten

Goede producten, snelle levering en persoonlijk bericht bij de levering :)

Een van de ringetjes die ik had besteld klikt niet dicht, hij blijft gelukkig wel zitten en gaat niet open dus dit is verder geen probleem.

Pluspunten

Snelle service. Kwaliteits product.

Had wat netter ingepakt mogen worden.

Pluspunten

Altijd goede en snelle service. De sieraden zijn zoals ze op de foto worden afgebeeld. Blij met mijn oorbellen!

Pluspunten

Mooi bijzonder assortiment, overzichtelijke site, snelle en goede service. Een persoonlijke boodschap bij je pakketje, heel leuk en belangrijk!

Pluspunten

Heel persoonlijk en keurig verzorgd

Pluspunten

Snelle levering vond het leuk dat je een kaartje kreeg met een tekst er op mooie ring gekregen waar ik blij mee ben

De ringen waren niet vekrijgbaar in meerdere maten vond het weinig voorraad

Pluspunten

Snelle levering, alles volgens afspraak

Pluspunten

Een snelle levering, top producten en een persoonlijk kaartje bij de aankoop maken dit een goed bedrijf.

Pluspunten

Heeeele snelle levering

Pluspunten

Mooie kwaliteit sieraden en een ruim aanbod. Ze gaan minder met trenden mee, wat erg fijn is want ik hou niet van de trend van nu. Zeer originele oorbellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantvriendelijk

Betere kwaliteit van de sierraden. Prijs/kwaliteit verhouding is slecht.

Pluspunten

Gelijk reactie via mail over te lange levertijd

Graag weergave wachttij

Pluspunten

Voor een leuke prijs oorbellen en snel geleverd. Leuk dat de oorbellen in een klein doosje zitten.

- Misschien is het handig om bij sommige (kleine) oorringetjes te vermelden dat je 2 tangetje nodig hebt om ze in te doen. - De website is nog niet erg gebruiksvriendelijk voor mobiel. Google vindt dit ook erg belangrijk ;-)

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk