Pluspunten

Snelle service en een leuk persoonlijk berichtje bij levering. Mooi betaalbare sieraden

Nvt

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Nvt

Pluspunten

Helaas ging mijn oorbel een paar weken na aanschaf stuk, ik wilde ze voor het eerst dragen. Na contact mocht ik ze terugsturen en heb mijn geld (en verzendkosten) terug gekregen. Ik heb vaker iets besteld, de sieraden zijn mooi en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk kaartje . Heel leuk

Pluspunten

Snelle levering ,goed product zoals beschreven,persoonlijk kaartje erg leuk

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Mooie producten snelle levering en vriendelijk geholpen

Helaas mijn maat ring niet op voorraad.. maatje groter besteld en helaas weer terug moeten sturen.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Lief kaartje erbij.

Pluspunten

Mooi aanbod van juwelen. Zeer vriendelijke klantenservice. Leuk met de hand geschreven kaartje bij de bestelling.

Tracking bij bestelling zou leuk zijn.

Pluspunten

Super goede service. Ik heb een ring van maat geruild, dit is heel soepel en makkelijk verlopen. Ze zijn goed bereikbaar, mailen snel terug en het contact voelt op een positieve manier persoonlijk. Het kaartje bij de ring maakte me extra happy

Pluspunten

snelle levering! mooie spullen. top!

Pluspunten

Snelle levering en tot in de puntjes verzorgd!

Nvt

Pluspunten

snel geleverd, leuk kaartje erbij :)

Pluspunten

Fijne winkel met mooie producten die zijn zoals ze op de website aangeboden worden. Goede service en een persoonlijke benadering.

Pluspunten

Ze leveren snel de pakketjes en communiceren goed met de klant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle service! Ik had een te grote maat ring besteld en binnen een paar dagen na retour zending had ik een nieuwe ring binnen! Daarbij kreeg je er ook nog een super lief kaartje bij!

dit was de eerste keer dat ik besteld heb, dus voor zover nog geen opmerking.

Pluspunten

Prachtige site, supersnelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, prima service, klantvriendelijk, geweldig assortiment aan sieraden en overzichtelijke website en app.

Iets snellere terugkoppeling misschien. Ik had een ketting teruggestuurd die in de knoop zat, maar kreeg geen ontvangstbevestiging of status update. Dus toen ben ik zelf gaan bellen of de ketting wel goed retour ontvangen was en hoe het ermee stond.

Pluspunten

Het is altijd goed geregeld en mooi

N.v.t.

Pluspunten

Overzichtelijke en prettige website. Na bestellen zijn de artikelen snel binnen. Goed verpakt en met een heel leuk persoonlijk kaartje erbij! :-)

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk