Pluspunten

geweldig leuke dingen voor een goeie prijs en orgineel zekee

zou het niet weten

Pluspunten

Super snelle bezorging

Pluspunten

Goede levering Mooi doosje Leuke zelfgeschreven kaartje Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevind

Pluspunten

Snelle levering en ziet er uit Alsop de foto

Pluspunten

Leuk spullen. De levering was snel. De service vond ik erg goed. Heel uniek vond ik het zelf geschreven berichtje (dat ze mij er veel plezier mee wensen) wat ik erbij kreeg. Voelde extra speciaal!

Pluspunten

Persoonlijke benadering per mail en ook het handgeschreven kaartje bij iedere bestelling is heel tof!

Pluspunten

Hebben vrij snel gereageerd op mijn mails met daarin mijn vragen Bovendien kreeg ik ook nog nog de kortingscode toegezonden toen het mij niet lukte te om dat zelf in te vullen en super service product is erg snel geleverd en keurig verpakt

Ik zou echt niet weten wat jullie konden verbeteren mijn ervaringen zijn super positief dus kan alleen maar zeggen ga zo door

Pluspunten

Ik ben heel tevreden, had een vraag over een sieraad die er nog niet was ,werd goed geholpen heel leuk gesprek gehad ,lieve mensen ,heb ook een armbandje besteld met een lotusbloem ,ze verkopen hele mooie sieraden daar ,artikel netjes verstuurd in een mooi doosje

Alles is PERFECT , wacht nog op de maanring ,maar die is voor mij net besteld : ) .

Pluspunten

Snel en netjes verzonden Persoonlijk Goede kwaliteit producten Goede site

Misschien de mogelijkheid achteraf te betalen. Oeps had niet gezien dat je met afterpay kunt betalen! Haha

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op vragen!

Pluspunten

Ik vond het handgeschreven kaartje die bij de bestelling zat echt top! Ook de levering was correct & de oorbellen zaten mooi in een doosje gestopt. Prijs-kwaliteit is ook inorde.

Het enige wat ik kan bedenken is dat het altijd leuk is om je pakje te kunnen tracken; ik weet natuurlijk niet of dit kan of niet.

Pluspunten

Leuk zo’n geschreven kaartje!

Geen verbeterpunten want bij mijn bestelling is alles gewoon prima verlopen verlopen

Pluspunten

Zeer tevreden! Ook nadat ik geen bevestigingsmail had gekregen, direct reactie op mijn vraag gehad en direct opgelost! Levering was ook volgende dag binnen met leuke persoonlijke boodschap! Ik ga zeker vaker iets bestellen en het aanraden aan vrienden en kennissen! Erg bedankt!

Niets op My unique style aan te merken!

Pluspunten

Snelle levering, mooie sieraden en ook nog voor een goede prijs. Bij vragen ook een snelle reactie.

Niets, ga zo door met deze goede service.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie sierraden

Gratis retourneren

Pluspunten

Geweldige sieraden en supersnel geleverd

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, die tot het uiterste gaan om je te helpen! Overzichtelijke website met natuurlijk enorm veel leuke sieraden! Veel keus in sieraden, die nu helemaal hip zijn en van deze tijd. voor een leuk bedrag kun je dus jezelf of een vriendin, familielid verwennen met hippe sieraden van goede kwaliteit. Ook is de bestelling super snel in huis , en hebben ze altijd wel een kortingscode beschikbaar of leuke actie.

Ik heb geen enkele verbeterpunten voor dit bedrijf aangezien alles soepel loopt van de bestelling tot aan de bezorging. Ik zou zeggen ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuke en unique sieraden. Reageren snel en goed op vragen en/of opmerkingen

Let goed op hoe je sieraden in een doosje doet. Ik kon laatste zelf nog de knopen uit mijn nieuwe ketting halen.

Pluspunten

Snelle levering.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle verzending & leuk verpakt!

Pluspunten

Mooie site, duidelijke foto’s precies zoals de artikelen zijn, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding om jezelf of een ander af en toe iets kado te kunnen doen, super attent persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Nóg meer leuks!?

Pluspunten

Erg mooie oorbelletjes, ook erg mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Super!

Pluspunten

Leuke sieraden, vlotte levering

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk