Pluspunten

Mooie trendy sieraden te vinden op een site die het heel eenvoudig maakt om snel en gemakkelijk te bestellen en eventueel te betalen met afterpay. Leuke persoonlijke benadering van de klant. Top!

Ga zo door! Ben benieuwd naar steeds nieuwer aanbod.

Pluspunten

De snelle toezending en de hele aparte sieraden. Ik moet niet te vaak op de side kijken want ik word er zo hebberig van. Ik kan wel blijven bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt

Het zou brievenbuspost zijn. Dit was niet het geval.

Pluspunten

Thank you! The rings just amazing!

Pluspunten

Mooie prijsjes, snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Top kwaliteit, snelle levering en heel veel variatie, ook niet al te duur. Ook goeie klantenservice en snelle reactie op je vragen.

Ik heb nog geen enkel probleem gehad met dit bedrijf.

Pluspunten

Je moet niet lang wachten tot je pakketje aankomt, mooi ingepakt, als je wilt ruilen dan gaat dat heel gemakkelijk!

Pluspunten

Ik heb met de sale voor 5 euro een suuuperleuk Dragonfly enkelbandje besteld ! ^^ Ik ben er ontzettend blij mee, het is van goede kwaliteit! Enige wat ik niet snap is waarom er een klein belletje aan zit ( maar dat vind ik geen minpunt hoor :) ).De verzending was supersnel en het werd heel netjes geleverd (veilig in een doosje met een leuk kaartje erbij !). Helemaal toppie ! <3

1, 2 nou nee

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Mooie sieraden

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Super blij met m’n oorbelletjes!

Pluspunten

Lekker snelle levering Mooie sieraden

Pluspunten

Snelle levering en product was zoals omschreven op de site

Vooral zo doorgaan, ik ben fan!

Pluspunten

Snelle en goede service.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering,en snelle communicatie.

Pluspunten

Duidelijke site,ze lossen problemen goed en snel op.ze zijn goed bereikbaar bij vragen of problemen. Ze hebben hele leuke spullen.

Je krijgt niet altijd een bestel bevestiging.maar na contact wordt dat altijd snel opgelost.

Pluspunten

Leuke collectie, leuke prijzen. En vooral enorme leuke eigenaren met altijd lief berichtje bij een aankoop.

Pluspunten

Alles is naar mijn te vredenhied gegaan super.thanks 4 t

Pluspunten

Persoonlijke insteek door een bedankkaartje met de naam van de klant toe te voegen. E-mails met aanbiedingen en kortingscodes. Daarnaast heb ik een keer een issue gehad met de bezorging en daar werd snel en vriendelijk mee omgegaan.

Meer foto's waarop de sieraden gedragen worden, dat geeft een beter beeld van het product. Verder geen tips.

Pluspunten

Alles , bestel vaker, super leuk!

Niets, vooral door gaan

Pluspunten

Alleen positieve dingen te melden.

Geen. Heb al tig ringen besteld en Ben zeer tevreden over producten en levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het wordt geleverd in een leuk doosje.

Verkoop producten van betere kwaliteit die niet direct stuk gaan bij het openen.

Pluspunten

Weer een paar heel leuke en unieke stukken met betekenis rijker. Happy!

Pluspunten

Mooie producten voor een goede prijs!

Laat de sierraden altijd op een model zien.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk