Pluspunten

Pluspunten

Klant vriendelijk Snelle service

Geen. zeer te vreden

Pluspunten

Snelle levering. Houden je keurig op de hoogte waar je bestelling zich bevind. Leuk het persoonlijk kaartje erbij!

Pluspunten

Super mooie verpakking van de sieraden. Mailtjes worden snel beantwoord en de kwaliteit van de producten zijn goed!

Track and trace code bij brievenbus pakketjes zou fijn zijn als dat mogelijk is. Zo weet je wanneer je het pakketje kan verwachten, bij mij duurde het namelijk iets langer dan normaal. Als je dan je pakketje niet kan traceren ga je je toch zorgen maken

Pluspunten

Geen! Afterpay is op zich wel fijn, maar een verbeterpunt noem ik het niet. Meer een wens.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling

Pluspunten

Niks op aan te merken, bestelling netjes op tijd geleverd!

Pluspunten

Goede webside makkelijk te gebruiken. Erg leuk dat je een persoonlijk kaartje bij de bezorging krijgt

Nee

Pluspunten

Mooie artikelen ... snelle levering... persoonlijk contact bij aflevering heel netjes en lief

Niets

Pluspunten

Snelle levering en handgeschreven kaart met een bedankje.

Geen.

Pluspunten

Persoonlijk

Ik had meer duidelijkheid gewild over waar mijn pakketje is/ of de brief al op de bus was gedaan.

Pluspunten

Snelle levering, super mooie sieraden

Wanneer men een email stuurt, duurt het antwoord terug altijd wat langer. Misschien toch iets sneller reageren

Pluspunten

Alles heel vlot afgehandeld. Goed op de hoogte gehouden via mail.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij is erg leuk.

Ik heb geen verbeter punten

Pluspunten

Snel en goed, alleen jammer dat er geen inscriptie in kon worden gegraveerd.

Heb pas eenmaal een bestelling gedaan en ontvangen dus wat verbeterpunten betreft , zou het nu niet weten, zo doorgaan.

Pluspunten

Erg goede service.

Pluspunten

Goeie site, snelle levering, goeie productinformatie

Geen.

Pluspunten

Leuke en overzichtelijke site, snelle levering en verpakt in een mooi doosje. Met een persoonlijk kaartje erbij heel attend.

Geen,ga zo door.

Pluspunten

Alles vlot en zonder problemen verlopen....top!

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Heel personeel.

Pluspunten

Perfect! Ik werd uitstekend geholpen. Ik had een aantal vragen over een ring die ik wilde bestellen en ik werd gemakkelijk doorgelinkt naar de klantenservice. Een super aardig persoon die mijn vragen binnen een minuut beantwoorden. De kwaliteit van de ring die ik heb besteld is ook erg goed. Geen blauwen Vlekken etc. Hier ga ik zeker nog een keer wat kopen. Super bedankt voor de service myuniquestyle.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk