Pluspunten

Snelle en goede levering! Oorbellen zien er prachtig uit. Ik ben er heel blij mee :-)

Pluspunten

De oorbellen die ik had besteld waren perfect en niet moeilijk of slecht !

Pluspunten

Snelle levering. Leuke oorbellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De afbeelding klopt niet met de werkelijkheid sorry

Pluspunten

Persoonlijk kaartje is een groot pluspunt! Verpakt in een mooi doosje Kan door de brievenbus Achteraf kunnen betalen, na ontvangst

Geen voor mij

Pluspunten

Persoonlijk, snelle service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast keuze uit veel mooie, unieke en bijzondere producten!

Geen :)

Pluspunten

Goede en snelle levering Hele mooie juweeltjes

Een van de oorringetjes zijn niet goed toegknepen, waardoor ik schrik heb om het te verliezen. Ook is er eentje die een beetje scheef is waardoor het slotje heel moeilijk toegaat.

Pluspunten

Geweldige service. Nadat ik een foutje had gemaakt tijdens het bestelproces heb ik een berichtje gestuurd. Het is toen direct hersteld. Snelle service. Artikel mooi verpakt met een lief kaartje erbij. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de oorbellen, ze zijn prachtig.

Pluspunten

Snelle levering, mooie sieraden, goeie service

Pluspunten

vlotte levering

was eerste bestellig

Pluspunten

Goede en zeer snelle levering. Netjes verpakt. Zo hoort het!!!

Pluspunten

Snelle service Super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit!

Op dit moment nog geen tips, alles verliep vlot!

Pluspunten

Erg tevreden over de service! Snel en ordelijk! Doe zeker zo voort!

Bij bepaalde sieraden misschien een foto van iemand die het draagt, zodat je je een iets duidelijker beeld kan vormen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten en zoals getoond op de afbeelding.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt

Ga zo door!

Pluspunten

I really really loved your styled accessories. I definitely will buy again and again. Thank you for the quality and the great taste :)

Please extend your business so that people can order more costumed accessories.

Pluspunten

Duidelijke site, fijn dat de maattabellen goed vermeld zijn. Leuk persoonlijke touch bij de bestelling. Mooie sieraden.

Wellicht 1 soort stijl aannemen bij de foto's van de producten.

Pluspunten

Supersnelle levering, mooie producten en zelfs leuk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Echt een hele leuke site, super snelle levering in een leuk doosje verpakt met een persoonlijk berichtje op een kaartje. Echt een aanrader !

Pluspunten

Super winkel! Zeer uitgebreid assortiment, altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Contact met de klantenservice is altijd super, heel klantgericht en ze doen altijd hun best voor je.

Pluspunten

Klantvriendelijk, houden zich aan afspraken, vandaag besteld morgen in huis. Goede communicatie Leuke bijeenkomsten voor feed-back Bijzondere sierraden

Voor mij geen vrrbeterpunten, ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Product komt goed overeen met het plaatje. Leuk verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit ringen en bezorgd in een mooi doosje.

Pluspunten

Jezelf willen verwennen met mooie sieraden maar de combi niet weten te maken. Na een mailtje gestuurd te hebben met deze vraag kreeg ik een uitgebreid antwoord terug, inspiratie en heb mn bestelling vrij snel daarna geplaatst.

Meer leuke producten,.. (misschien ook niet teveel want dan word de keuze weer lastig)

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk