Pluspunten

Snelle levering en de persoonlijke handgeschreven kaart

Zoekfunctie op website. Het was erg moeilijk om ‘gewone’ oorringengjes te vinden.

Pluspunten

snel antwoord op mijn mail, snelle levering

Pluspunten

Veel keuze tussen minimalistisch en apartere sieraden

Meer rose gouden sieraden. Al veel in verhouding met andere maar de verhouding goud-zilver-rose goud gelijk maken zodat iedereen iets kan vinden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede klantenservice wordt behulpzaam getelefoneerd.

Ik heb het pakketje nog niet binnen.....

Pluspunten

Het product werd op tijd bezorgd. Ook zagen de oorbellen er kwalitatief goed en mooi uit. Maar helaas moest ik de oorbellen retourneren aangezien zij erg klein waren.

Pluspunten

Mooie site, goede service, snelle reactie

Meer producten online laten komen

?

Pluspunten

Snelle levering Prijs- kwaliteit is perfect Snelle response van customer service

Voor elk product niet enkel een foto van het product zelf tentoonstellen, maar bijkomstig ook een voorbeeld hoe het product eruit ziet als je het draagt. Bv een foto van een oor met het product in. + ook nog inspiratie foto's. Foto's met meerdere producten in 1 oor. Inspiratie foto's hoe je het product kan dragen. + nog meer producten, keuze aan oorbellen bieden

Pluspunten

Goede telefonische service, duidelijke website, vriendelijk personeel en goed geholpen.

Ik heb contact gehad over het inpakken van het cadeautje, ik had dit namelijk aangegeven en betaald. Bij ontvangst bleek dat het pakje niet ingepakt was. Een tip om hier wat oplettender op te zijn.

Pluspunten

Prachtige sieraden, voor elk wat wils. Persoonlijk en lief kaartje erbij, snelle levering en goed verpakt. Dus heel tevreden over My Unique Style!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering! - duidelijke webshop - netjes behandeld

prijs/kwaliteit verhouding vind ik iets minder. De ring die ik heb gekocht was €29,95 en er staat dat het 925 zilver is... nu is het zo dat de ring op mijn vinger afgeeft. Dit vind ik erg jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling,

duidelijker aangeven op de site of het materiaal of kleur is. een ring retour gedaan, die niet van zilver bleek te zijn, deels mijn fout, ik had hem bij kleur in gegeven niet bij materiaal. niet het volledige bedrag terug gekregen

Pluspunten

Helaas had ik een beschadigde oorbel ontvangen maar dat werd perfect en snel opgelost! Heel blij met de service!

Een setje viel iets kleiner uit als verwacht, misschien de maat bij de beschrijving erbij zetten. Maar misschien dat ik daar gewoon overheen gekeken heb.

Pluspunten

Alles is positief. Prachtige artikelen in meerdere prijsklasses dus voor ieder wat wils. Omschrijving + verhaal achter het sieraad vind ik het aller leukst.

Geen. Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

De sieraden worden snel & netjes geleverd! Heb al meerdere keren besteld bij "My Unique Style" en ben erg blij met mijn aankopen. Ze zijn nog steeds draagbaar en verkleuren niet.

Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Persoonlijke sieraden, maar ook een persoonlijke benadering :-) Gewoon een fijne shop ervaring!

Bij alle sieraden ook een foto als de oorbellen in zijn Altijd de maten bij de sieraden

Pluspunten

Goede kwaliteit en niet te duur. En een snelle levering

Pluspunten

Toen ik het besteld had was het de volgende dag in huis, en ook kreeg ik er een leuke kaart bij.

Meer keuze in de collecite

Pluspunten

Áltijd op tijd binnen je bestelling en wordt goed geholpen klasse

Pluspunten

Snelle levering, fijne communicatie!

De tip is om zo uniek en persoonlijk te blijven ongeacht hoe groot het bedrijf zal worden!

Pluspunten

Prima snelle service, product netjes verpakt.

Ga zo door, niet te vaak mailtjes sturen!

Pluspunten

Ik ben echt super tevreden over Myuniquestyle. Ik heb vooral veel ringen gekregen voor mijn verjaardag of kerst. Zelf heb ik een keer een armbandje besteld maar die is toen niet goed geleverd. Ik heb hem nooit binnen gekregen. Ik kreeg meteen mijn geld terug. Ik vraag nog steeds altijd sieraden van Myuniquestyle als cadeau. De kwaliteit van de ringen is top en roest niet. 1 ring draag ik al 2,5 jaar elke dag en ziet er nog steeds mooi uit.

Nvt

Pluspunten

Leuke aparte sieraden en snelle levertijd.

Eigenlijk niets

Pluspunten

Mooie, unieke sieraden, mooie website, alles wordt netjes en zorgvuldig ingepakt en iedere keer wordt het op tijd bezorgd.

Dat de sieraden op de afbeeldingen te zien zijn als ze worden gedragen, en niet alleen een foto van het sieraad.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk