Pluspunten

- snelle bezorging - duidelijke foto's van producten

NVT

Pluspunten

Leuke producten. Goede service. Ik kom zeker terug. Aanrader!

Pluspunten

Snelle levering! Product ziet eruit zoals op de site. Heel mooi zilver.

Pluspunten

De communicatie voor de aankoop ging goed en makkelijk. Het product werd netjes en goed ingepakt geleverd. Het betalen met afterpay was super geregeld. Maten op de site staan duidelijk aangegeven, daarnaast zijn de foto’s van het product goed en deze kloppen met hoe het echte product eruit ziet! Lekker veel keuze en verschillende dingen!!

Ik denk dat er misschien iets meer reclame op bijvoorbeeld instagram ofzo moet komen, het was per toeval dat ik iets opzocht en hier terecht kwam, en dat terwijl jullie super veel mooie spullen hebben!! Zou iedereen het daarom aanbevelen!

Pluspunten

Mooi verhaal achter de sieraden! Snelle levering en leuke persoonlijke touch! De sieraden zelf zijn mooi afgewerkt en voelen stevig!

Op dit moment heb ik 2 ringen retour gestuurd voor het ruilen naar een andere maat. Echter kan ik nergens checken of deze aangekomen zijn en in behandeling zijn. Het zou fijn zijn om je retour ergens aan te kunnen melden zodat je de voortgang kan bekijken.

Pluspunten

snel geleverd in een schattig doosje. Alleen jammer dat ik de bestelde earcuff nu na 5 dagen al verloren ben....misschien kunnen ze mij een bericht sturen als ie in de sale is? (vind hem wat te duur om nogmaals te bestellen...) annette968 @msn.com

foto's laten zien bij je account bij bestelde artikelen, is nu niet en ik kon niet laten zien wat ik had gekocht omdat ik denk de laatste set van een setje oorbellen had en dat was nergens meer te vinden.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Na bestellen volgende dag meteen in huis.

Pluspunten

Hele fijne klantenservice die je goed helpen, nadat ik iets besteld had was het helemaal goed gegaan, maar dankzij soraya van de klantenservice is mijn kettinkje prachtig geworden met 2 letter initialen

Pluspunten

Snelle service, mooie producten en fijn dat er meegedacht wordt.

Pluspunten

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs! En snel in huis! Oorringetjes werden geleverd in een mooi doosje.

Pluspunten

Snelle levering! Persoonlijk berichtje bij het pakket, leuk detail :)

Pluspunten

Binnen 24 uur geleverd. Het persoonlijke kaartje vond ik ook geweldig! Zeker in deze tijd waar alles online gaat.

Geen verbeterpunten. Misschien bij mijn volgende bestelling want die komt er zeker!

Pluspunten

Hele leuke site. Makkelijk ook via Facebook. Ontzettend leuke artikelen te koop... ik wil alles wel. Ga zo door. Ook de advertenties zijn leuk en mooi.

Zou niet weten wat!

Pluspunten

Snelle service en prachtige producten. Wat wil je nog meer. SUPER

Pluspunten

Leuke website, Facebook en Instagram. Erg leuke sieraden. Bestelling werd snel behandeld en bezorgd. Prima.

Pluspunten

snelle levering, top kwalilteit

Misschien bij de oorbellen met een maantje (zoals ik besteld had)

Pluspunten

Snelle levering Heel netjes verpakt Mooi

Pluspunten

Mooie sieraden. Netjes geleverd. Goede prijs. Lief kaartje bij je bestelling.

Pluspunten

Super mooie sieraden en zeer lief kaartje dat ik bij mijn bestelling heb gekregen!

Mijn ooringen zijn wel zeer moeilijk toe te doen!

Pluspunten

Prachtige sieraden voor een mooie prijs! Snelle levering!

Pluspunten

Super goede en meedenkende klantenservice. Overzichtelijke website. Leuke sieraden en snelle levering

Pluspunten

Leuke en mooie producten!! Kwaliteit!! Goede service!! Klantvriendelijk!! een echte aanrader!!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk