Pluspunten

Snelle levering en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij het pakketje. De bestelling is mooi ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering en product voldoet aan verwachting.

Pluspunten

Fijne site Bestellen heel makkelijk en overzichtelijk Binnen 3 dagen in huis met door de brievenbus pakketje

Pluspunten

Snel bezorgd en mooie sieraden!

Pluspunten

Top service. Zeer vriendelijke medewerkers.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als klant betaal je zelf de retourkosten en deze krijg je ook niet gedeeltelijk terug...!! En omdat de bestelling vaak waardevol is ben je al gauw 6.95 hieraan kwijt....erg klantonvriendelijke instelling!

Pluspunten

Originele goed betaalbare sieraden!

Verzendenkosten verminderen

Pluspunten

Snel en netjes verzonden

Nee

Pluspunten

Laat in de middag besteld maar had het de volgende dag al in de brievenbus mét een handgeschreven kaartje. Super leuk!

Ga zo door!

Pluspunten

snel en nauwkeurig

Pluspunten

-sieraad voldeed aan mijn verwachtingen -snelle levering -leuk persoonlijk bedankje bij de levering

Pluspunten

Persoonlijk gevoel door een handgeschreven kaartje bij de bestelling, snelle service en ook kortingscodes zijn altijd leuk!

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Snelle levering Leuke persoonlijke kaart bij je bestelling Kwaliteit van het product is goed, dit is precies zoals het eruit ziet op de foto.

Pluspunten

- snelle levering - goed product - fijn dat je het in een doosje krijgt - duidelijke site

Geen.

Pluspunten

Mooi sierraad Snelle levering Lief persoonlijk briefje erbij

Pluspunten

Snelle levering, leuke en goede producten, super leuk kaartje erbij toen het pakketje binnen kwam! Ik ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, en fijn dat brievenbus pakket mogelijk is. Wanneer je niet thuis bent wordt het alsnog afgeleverd. Top!

Track and Trace code, misschien is het handig om dit toe te voegen. Desnoods tegen betaling. Wanneer er geen brievenbus pakket mogelijk is is het fijn om te weten wanneer je pakketje aankomt zodat je thuis kunt zijn.

Pluspunten

Supergoede service en je krijgt steeds snel antwoord bij vragen! Hele leuke dingen. Goeie kwaliteit ook. Ik maak lekker veel reclame voor MUS.

Pluspunten

Super mooi armandje, en goeie service de volgende dag was het al in huis, mijn complimenten! Ook kreeg ik er nog een heel lief kaartje bij, ik zou zeggen ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Nog steeds mijn geld niet terug, na retour product. Zelfs geen mail met ontvangstbevestiging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via chat goed geïnformeerd, op tijd bezorging. Super blij met mijn ketting!

Pluspunten

Overzichtelijke site en mooie producten. Daarbij snelle levering.

Niet echt nee!

Pluspunten

Snelle levering de kwaliteit van de oorbellen zijn goed kreeg bij me aankoop nog een persoonlijk bedankje op een briefje!

Pluspunten

Snelle levering Product ziet er net zo uit als op de foto

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk