Pluspunten

heel veel keus en hele mooie aparte sieraden..

zou het niet weten

Pluspunten

Heel snelle service + mooie sieraden + correcte fakturatie en levering + mooie kortingen

Pluspunten

goede prijs en veel keus

duidelijker aangeven bij laatste gedeelte bestelling wat je precies bestelt, vooral welke letter je vraagt aan een bedel

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, vriendelijke en snelle klantenservice!

Meer foto's van juwelen op het lichaam (waar er nog geen staan) voor een realistischer beeld van de grootte van de juwelen.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en persoonlijk kaartje bij de levering.

Elk product in een apart doosje leveren. Nu bij 3 producten 2 (opberg)doosjes ontvangen, waardoor ik 1 cadeautje in een eigen verpakking heb moeten geven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lotus Oorbellen besteld van 15-20 euro van zilver 925. maand later geroest en mijn vriendin had 2 ontstoken oren. geld zou terug gestord worden maar na 1 maand wachten nog steeds niks terug.

Pluspunten

Super snelle levering! Leuk kaartje bij het gekochte artikel, ze maken het persoonlijk, das leuk!

Geen....

Pluspunten

- Mooie unieke producten - Snelle verzending - Mooie verpakking

- De ring die ik gekocht had had een scherp randje waardoor als ik de ring beweeg, het in mijn huid steekt. - Ik vind de ring alleen zo mooi dat het mij niet uit maakt. - Verzendtijd vermelden zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle verzending en het sieraad was ook nog eens prachtig in resl life. Ik zal zeker nog vaker wat bestellen!

Pluspunten

Gave website en top service

Pluspunten

Stom stom stom... ik had drie ringen besteld waarvan er twee retour mochten. Ik stuurde per ongeluk een vol en een leeg doosje terug. Zodra ik het zag heb ik contact gezocht en excuses gemaakt voor mijn vergissing. Heb alle kosten terug gekregen. Echt super flexibel en adequaat dus! (Dankbaar). Ben erg blij met die ene ring!

Prijsverschil. De ene dag kost de ring EUR 66,90 de volgende dag EUR 60,00. Zou bijna denken dat ‘geen verzendkosten’ bij bol.com op deze manier worden geint.

Pluspunten

Snelle levering en hele mooie sieraden van goede kwaliteit.

Ben niets tegen gekomen wat me niet aanstond.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product. Absoluut niets op aan te merken!

Pluspunten

Snel levering, netjes ingepakt.

Pluspunten

Mooie, kwalitatief goede producten. Netjes geleverd met een persoonlijk berichtje erbij.

Pluspunten

Super snel geleverd ondanks de feestdagen. Mooi ingepakt. En een prachtig sierraad gekregen, precies naar wens en wat ik had doorgegeven. Echt heel blij mee. Top!!!

Geen.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, coördinaten worden voor je opgezocht, snelle levering, achteraf betalen, mooi verpakt met een persoonlijke kaart! Heel tevreden!

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Snel, mooie sieraden, makkelijke site.

Prijzen zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

Op internet kwam de ketting naar voren. door te zoeken ketting met hartje. --> makkelijk naar de website Website ziter er vriendelijk uit snelle levering zeer klantvriendelijk dmv persoonlijke kaart bij de ketting veel vertrouwen in de klant door achteraf betalen betalen gaat gemakkelijk

geen

Pluspunten

Super mooie sieraden, snel binnen en leuk verpakt. De kleine kerstsnippertjes in de doos en persoonlijke kerstwens was echt als kers op de taart

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk