Mooie duidelijke website, snelle levering en precies wat je verwacht.

leuke site met te veel leuke spullen. Snelle levering, en ook nog een persoonlijk bedank kaartje erg leuk!

Goede service!

Snelle service en prettig contact!

Leuke collectie, niet duur, snelle levering

Had n ring besteld voor mijn verjaardag was helaas niet op voorraad binnen n week was het binnen en kon ik t als nog bestellen superleuk ben ontzettend blij met de snelle levering maar nog meer met mijn nieuwe ring top.

Kwaliteit sieraden en super goede service!

Koop hier al een aantal jaar mijn sieraden. Altijd hele mooie en kwalitatief goede sieraden. Als er iets mis is dan krijg je snel antwoord en een passende oplossing. Gewoon super!!!

Ronduit perfecte (snelle) service en mooie sieraden!

Fijn om Zaken te doen met een echt bedrijf! Telefonisch bereikbaar, snelle levering en fantastische service. Ik had me vergist in het huisnummer van mijn vriendin wat niet bestond. Het was een verjaardagscadeautje. Na telefonisch overleg werd er vanuit MYS aangeboden om enkelbandje nogmaals te versturen, zodat mijn vriendin toch haar cadeautje op tijd kreeg. Echt super! En gelukkig is het envelopje met verkeerde huisnummer ook weer netjes retour bezorgd aan MYS!

Heel tevreden

De site is super gebruiksvriendelijk. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald werd ik goed op de hoogte gehouden van moment van versturen. Ik heb niet lang hoeven wachten voordat ik de bestelling in huis had. Keurig afgeleverd in een stevig sieraden doosje met een lief persoonlijk kaartje erbij. Ik ben erg tevreden!

Kwaliteit: top Prijs: goed Bezorging: prima Verpakking: top Service en afhandeling: top Mooie en sierlijke producten

Prachtige sieraden van goede kwaliteit!

De sieraden van My Unique Style zijn eigentijds en stijlvol. En dat voor een zacht prijsje! Ook de klantenservice is goed.

Snelle levering, mooie armbandje

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij was. Armbandje was precies zoals op de foto, mooie kwaliteit. Ik ben erg tevreden. Kom zeker nog eens terug

Snelle levering, mét persoonlijk kaartje erbij. Mooie juweeltjes, prima prijs/kwaliteit!

super leuke ring gekocht en niet duur netjes verpakt in een sieradendoosje en de volgende dag al geleverd TOP

Ben heel blij met mijn armbandjes

Snelle service precies zo als ze op de site staan enige - puntje vond ik de armbandjes waren heel dun

Super klantvriendelijk

Hele leuke spullen. Snelle levering en altijd een leuk kaartje erbij.

Mooie sieraden! Snelle levering

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie producten en snel geleverd

Lang opzoek geweest naar een mooie piercing en hier gevonden. Snel geleverd en met een persoonlijk kaartje erbij, echt heel attent!! Ga hier zeker vaker bestellen want er is zoveel keus

Een fijne en goede ervaring

De sieraden zijn erg mooi en niet te duur. Ook zijn de sieraden trendy!

Snel en keurig geleverd

Ik ontvang mij bestelling altijd snel en netjes, heel tevreden dus. De sieraden zijn ook naar verwachting!

Leuke sieraden, snel in huis en met aandacht verpakt

Goede duidelijke website, snel in huis, keurig verpakt en leuke sieraden waar je uit kunt kiezen.

Mooie juwelen

Juweeltjes geleverd in een mooi doosje met een persoonlijik kaartje erbij echt goed gedaan.

Leuk verpakt en snel geleverd

Goede foto's op de site. Goede communicatie en snel geleverd. Top gedaan.

Kwaliteit

Hele snelle service, mooi verpakt en super kwaliteit. Ben er erg blij mee.

Snelle levering, super producten en top afhandeling van retouren

Producten zijn erg mooi en kwalitatief goed. Helaas moest ik een deel van mijn bestelling retourneren omdat de (speciale) oorbel niet pastte Dit was makkelijk te retourneren en al snel had ik mijn geld terug.

Snelle levering en leuke producten!

Bestelling was snel in huis, product was zoals beschreven op de website. Goede prijs-kwaliteit verhoudiging. Leuke webshop.

Heel blij met de service en de materialen. Top

Goede service leuke producten!

My Unique Style heeft een goede klanten service. Als er iets is staan ze voor je klaar. Tot nu toe zijn al mijn producten snel en goed bezorgt met een leuk kaartje erbij als bedankje. Dit maakt het persoonlijk en leuk. De producten zijn van een goede kwaliteit en een aantal zijn duidelijk hand gemaakt.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk