Pluspunten

Ik werd op de site ontzettend goed en vriendelijk geholpen! En de levering was ook nog eens ontzettend snel! Ook hebben ze een heel leuk aanbod, ik zou hier zeker nog een keer bestellen!!

Pluspunten

Mooie sieraden, duidelijke website

Iets meer info over duur en verloop bestelling. Door alleen maar als status wordt verwerkt duurt het allemaal erg lang

Pluspunten

Snelle levering. Lief kaartje erbij. En keurig ingepakt

Pluspunten

Super snelle bezorging en bij vragen direct antwoord

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Initialen ketting besteld waarvan de levertijd 3 weken is. Na 4.5 week maar eens contact opgenomen waar het kettinkje bleef. Kreeg te horen dat jullie op de leverancier waren 't wachten. Het is een kleine moeite om de klant even op de hoogte ervan te stellen want als ik niet had gevraagd had ik niks geweten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke sieraden

Oorbellen waren al stuk bij het willen in doen, heb ze teruggestuurd hoop dat ik snel nieuwe krijg.

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering

zo door blijven gaan

Pluspunten

Super mooie sieraden. Erg blij mee. En, goede service!

Pluspunten

Mooie collectie met goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Snelle bezorging met een leuk persoonlijk kaartje. Sieraden zijn precies zoals ze op de foto eruit zien, erg blij mee.

Pluspunten

Snelle levering en ook meteen een reactie op je mail, echt fijn! Ook leuk dat je een persoonlijk kaartje krijgt bij je bestelling!!

Eigenlijk niets, alles erg positief!!

Pluspunten

Vriendelijke en snelle reactie. Snelle levering. Fijn achteraf betalen.

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Snel geleverd en top kwaliteit

Beter controleren voor het opgestuurd word, had 1 defect oorbel, kliksysteem ging niet, maar had gelukkig maar 1 oorbel van de 2 nodig want ik zet er maar 1 . Dus toch bijgehouden en niet teruggestuurd

Pluspunten

Snelle service! Mooie dingen!

Pluspunten

Snelle levering , mooi verpakt en een vriendelijk kaartje erbij.

Pluspunten

Snelle levering, Fijne manier van betalen, en erg leuk dat er een persoonlijk kaartje zat bij de bestelling!

Pluspunten

Mooie sieraden en een snelle levering.

Sommige ringen zijn niet in alle maten, dat vond ik jammer.

Pluspunten

Direct contact en snelle levering

Pluspunten

Mooie sieraden dankzij kortingscode. Na bestelling volgende dag in huis met een leuk kaartje van My Unique Style.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Leuke foto's op Instagram Bijzondere sieraden en stenen in de sieraden Leuke bijpassende verhaaltjes bij de sieraden Goed bereikbaar via mail en telefoon Snelle levering Goede kwaliteit sieraden Ik ben echt fan!

- Goede impressie foto's! Ik merk dat de foto's waarbij de sieraden gedragen worden mij veel meer aantrekken. Niet bij alle sieraden is een foto dat de sieraden gedragen worden, en dan klik ik toch al snel weer weg. Want juist van de foto krijg ik de feeling en word ik snel verlieft op het sieraad. De helft mijn mijn aankopen bestaat ook uit sieraden die ik eerder had gezien en pas later koop, omdat ik ze niet meer uit mijn hoofd kreeg. - De app! Ik vind het super leuk dat jullie nu een app hebben, daar zat ik eerder echt op te hopen. De app werkt bij mij alleen nog niet helemaal foutloos. Op een gegeven moment kon ik geen producten meer in mijn favorieten zetten. En je kunt de foto's soms niet aanklikken, want dan zijn ze opeens verdwenen. Ik hoop dat dat word opgelost of al opgelost is. En misschien nog een tip: Als je het hartje op de app aanklik, ga je gelijk naar je favorieten toe. Dat kost wat extra tijd met laden enzo, want je moet moet daarna weer terug en dan kun je pas weer verder scrollen. Het is handiger als je achterelkaar overal de hartjes kan aantikken, zodat je gewoon lekker kunt blijven doorscrollen.

Pluspunten

Snelle levering goede service, erg tevreden

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Leuke producten met een duidelijke omschrijving. Goede prijs en goede kwaliteit. Snelle levering met een persoonlijk geschreven tekstje. En tevens zeer netjes verpakt in een echt doosje. Ik ben blij verrast! Aanrader!

Pluspunten

Snel geleverd, mooi sieraad.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk