Pluspunten

Snelle levering. Mooi product. Foto’s zijn duidelijk.

Pluspunten

De ring was zoals ik gedacht had.Prachtig !Kwam in een mooi doosje.Handig in een brievenbusverpakking.

Pluspunten

Prima service en een heel lief kaartje bij mijn bestelling. Megablij met mijn ringen!!! :)

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering en top service! 1 van mijn 8mm oorring brak af bij het sluiten en zonder problemen heb ik 2 dagen later een nieuwe toegestuurd gekregen. Ben helemaal happy met mijn oorbellen en de webshop.

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, mooie verpakkingen. Top bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering prima geholpen

Ik had het armbandje van wat dikkere materialen verwacht maar t is verder een prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle verzending, je hebt de producten snel in huis. Mooie producten. Daarnaast zit er altijd een persoonlijk kaartje in mijn verzending! Daar was ik de eerste keer aangenaam verrast door, maar inmiddels ben ik bij het bestellen al benieuwd wat voor mooi kaartje ik krijg. De kaartjes verzamel ik op een prikbord omdat ze een leerzame/grappige quote op de voorkant hebben.

Pluspunten

Om 2 uur 's middags besteld, volgende dag per post in de brievenbus. Super!

Pluspunten

Snelle bezorging. Goede kwaliteit artikelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke sieraden/mooie collectie. goede service en toegankelijk te benaderen. Voorbereid op als een klant verkeerde ringmaat heeft.

na 1 week nog geen bevestiging gehad dat ik een ring retour had gestuurd voor een grotere maat.

Pluspunten

Zeer snelle levering en het product klopt precies met de omschrijving op de website. Ook biedt My Unique Style een ruime keuze aan producten. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Supergave oosterse sieraden Kwaliteit van de aangekochte ringen heel goed

Wat duidelijker omschrijving voor het meten van ringmaten...

Pluspunten

- overzichtelijke website - snelle levering - mooi doosje waar mijn ring in zat - ring besteld en was precies zoals ik gad gedacht en op t plaatje was te zien heel tevreden mee

- meer sieraden met edelstenen

Pluspunten

Super snelle levering, lief kaartje erbij en hele mooie oorbellen van goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Hele leuke producten. Heb al meerdere keren iets besteld besteld en geen enkele keer iets fout gegaan. Er was 1 keer dat het product die ik besteld had, niet meer op voorraad was maar toen mocht ik van datzelfde bedrag iets anders uitzoeken. Goede service dus.

Pluspunten

Goede en snelle service met een leuke persoonlijke boodschap!! Mijn vriendin was blij met jullie ketting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mooie collectie

de bezorging. Zonder track and trace is niets te achterhalen en ik heb drie keer pech gehad met de levering. Via bol.com en rechtstreeks

Pluspunten

overzichtelijke website met mooie producten Snelle levering

geen

Pluspunten

Mooie producten voor een leuke prijs. Goede vriendelijke service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het pakketje werd snel geleverd.

Er werden 8 verkeerde artikelen geleverd. De goede artikelen kunnen pas over een aantal weken weer geleverd worden.

Pluspunten

Met afterpay en snelle levering

Ik had een V ketting besteld, maar ik kreeg een driehoekje als hangertje.. achteraf niet erg, want ik draag deze met plezier

Pluspunten

Leuk het kaartje erbij ! Snelle afhandeling , gijn

Pluspunten

Leuke sierraden voor leuke prijzen en een snelle levering!!!

Geen idee lol

Pluspunten

Ketting besteld goldplated, zoooo mooi! En mooi inpakdoosje ook! Dus was heel blij om dan nog eens te kijken dat er een persoonlijk lief kaartje bijzat :-) top!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk