Pluspunten

Snelle levering en een super leuk persoonlijk kaartje er bij in

Ik heb 2 bestellingen geplaatst, maar heb er nog maar 1 ontvangen, dus ik wacht nog even op de 2de

Pluspunten

Prachtige sieraden, snelle levering en heel lief persoonlijk kaartje wat toch net dat extra geeft. Ze hebben zelfs kleine maten van ringen dus ik hoef ze niet meer bij de juwelier te laten vermaken, ideaal.

Verander niet van style! Die grote lompe sieraden verkopen ze overal al.

Pluspunten

Zoals aangeboden en snel geleverd mooi product

Pluspunten

U houdt de klant goed op de hoogte met de status van de bestelling. Bevestiging van de aankoop, wanneer het product verzonden is en als het product geleverd is. Ik ben heel blij met de snelle levertijd! En de prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed. Ik heb nergens zulke mooie goude oorbelletjes gevonden voor de prijs, heel blij mee!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Prachtige sieraden

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site.

Pluspunten

Netjes aangegeven wanneer binnen zou komen. Ook zat het in een mooi doosje (het oog wil ook wat). Heel blij ook met de oorbellen. Ze waren een verjaardagscadeau. Bestel graag weer bij jullie!

Niet wat ik kan bedenken.. Misschien meer minimalistische oorbellen verkopen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn ketting kwam heel erg snel binnen tot mijn verbazing. Het is geweldig dat jullie iets persoonlijks geven doormiddel van een handgeschreven kaartje

Pluspunten

snelle levering, mooie producten. Update*** een oorbel was stuk gegaan, mailtje gestuurd en super goeie communicatie gehad. Werd zsm een nieuw setje opgestuurd! Super service. Echt een aanrader voor iederen!

geen verbeterpunten, bedrijf doet erg zijn best klaten een fijn gevoel te geven.

Pluspunten

snelle levering, producten naar verwachtingen! Netjes bezorgd in een mooi doosje met kaartje.

nvt

Pluspunten

Persoonlijk kaartje, nette verpakking en track and trace heel prettig

Uitbreiden met zwangerschapsieraden..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Producten heel bezorgen en niet kapot.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Prima prijs/ kwaliteit!!

Pluspunten

Snel geleverd en super blij met onze armbandjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Snelle levering

Retour beter regelen

Pluspunten

- lief berichtje bij ontvangst - snelle verzending - goede kwaliteit

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Pluspunten

Hele mooie oorbellen en snelle levering,met een heel lief kaartje

Geen verbeter punten

Pluspunten

Persoonlijk kaartje, snelle levering, leuk assortiment

Pluspunten

Heel snel. Voor 17.00 besteld, betekent ook echt dezelfde dag nog verzonden. Zelfs om 16.57 nog, petje af!! En ik ben heel blij met m'n super mooie ring en oorbellen. Plaatje klopt met de werkelijkheid.

Pluspunten

Werd snel bezorgt in een leuke verpakking

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website.

Laat opmerkingen terugzien op de factuur/bevestigingsmail.

Pluspunten

Supersnelle levering van mijn bestelling! Al de volgende dag in huis. Bedankt daarvoor!

Pluspunten

Snelle levering van originele producten. Ik miste sluitinkjes voor een paar oorbellen waardoor ik er helaas eentje verloor: dit gaf ik aan bij My Unique Style en binnen enkele dagen ontving ik van hen een vervanger. Fijn, zo'n meedenkende klantenservice!

Retour regeling verbeteren!

Oosterwoldseweg 2