Pluspunten

Snelle levering en een echt cadeautje om te ontvangen. Heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

Supermooi en snel geleverd

Pluspunten

Wat een leuke website! Ziet er verzorgd uit. Toen ik mijn bestelling thuis kreeg, was het net alsof ik een cadeautje kreeg. Erg blij mee!

De sluiting van de oorbellen zijn fragile. Hier moet je wel mee oppassen.

Pluspunten

Snel; netjes en vriendelijk

Pluspunten

Communicatie vooraf en achteraf erg goed verzorgd. Meerder mailtjes ontvangen over levering en factuur etc. Netjes op tijd geleverd en dan ook nog met handgescreven bedankje op ansichtkaart! Weliswaar 3-4 woorden maar toch. Dit maakt het bijzonder. Goede site en makkelijk navigeerbaar!

Goede verzendverpakking maar er had wellicht extra karton/piepschuim in de omdoos (verpakking waar de sieraadverpakkingen in zaten) gemogen zodat de 3 sieraadaankopen niet waren gaan schuiven in hun "eigen"verpakking waardoor het er bij openmaken beetje rommelig uitzag (oorbellen lagen los in het doosje en ketting was alleen het hartje nog zichtbaar) Terwijl dit juist het mooiste moment is.

Pluspunten

Mooie sieraden en snelle service

Pluspunten

Overzichtelijke site, met kwalitatief goede sieraden die lang goed blijven en erg draagbaar zijn.

Assortiment vergroten en producten verkopen met scherpe prijzen, eventueel door acties waar de consument niet onderuit kan komen.

Pluspunten

goede en snelle leveringen van mijn bestelling. 2 bestellingen geretourneerd en netjes afgehandeld en mijn geld terug gekregen

Pluspunten

Snelle verzending, gemakkelijk retour, mooie producten

30 dagen retour termijn in plaats van 14 dagen is wel klantvriendelijker

Pluspunten

Ik zocht een specifieke ketting die niet meer online stond, en na een mailtje kreeg ik antwoord dat deze besteld zou worden. Een dag later was ie er al. Top!

Pluspunten

Leuk kaartje erbij toen ik het pakketje binnen kreeg, snelle levering en goede kwaliteit!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Snelle levering, keuze tussen brief of pakketpost, ruim assortiment. De enige (web) winkel die voor een lage prijs kleine echt zilveren oorknopjes verkoopt.

Geen, dit was mijn eerste bestelling en heb er niets op aan te merken!

Pluspunten

Supersnelle levering, ring is exact zoals op de website en er zit zelfs een persoonlijk handgeschreven bedankje bij! Daar wordt ik altijd blij van wanneer mensen dat doen!

Pluspunten

Altijd snelle levering en goede service!

Geen!

Pluspunten

Snel en goed spul

Nope

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment en prettig dat sieraden niet onnodig in een grote doos(pakketpost) worden verzonden maar handig via de brievenbus thuis worden bezorgd.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Houden zich aan de afspraak

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten en van een zeer goede kwaliteit. Raad het echt aan. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle service Top sieraden

Pluspunten

Snelle en goede levering. Leuk ingepakt.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, mooi stevig verpakt

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk